Design, arhitectură și inovații.

#SocialTestride face o oprire în Barcelona.

Soare, vânt ușor și plaja la doi pași distanță. Premisele ideale pentru a lua cu tine șortul de înot - sau casca de motocicletă.

Clima mediteraneană, arhitectura uimitoare, designul omniprezent și mixul interesant de străzi vechi și moderne fac din Barcelona orașul perfect pentru a fi redescoperit din nou și din nou. Ideal, pe două roți, desigur. Mai mult, aici soluțiile inovatoare de mobilitate înseamnă deja de mai mulți ani mai mult decât niște cuvinte goale. Așadar, orașul este chiar locul perfect pentru a treia oprire în cadrul #SocialTestride.

Norocoșii participanți.

Norocoșii participanți.

Imediat ce răsare soarele peste Barcelona, tinerii și bătrânii se îndreaptă spre plaje. Dar a lenevi pe nisip și în apa caldă a mării este ultimul lucru la care se gândesc Pedro Cañamares, Albert Marti și Franz Inselkammer. Aceștia sunt motocicliștii norocoși care au fost selectați pentru #SocialTestride în Barcelona. Aceștia își vor vedea orașul dintr-o perspectivă cu totul nouă, pentru o întreagă zi. La reprezentanța BMW Motorrad Barcelona din districtul Sant Adrià de Besòs, aceștia se întâlnesc cu ghidul turului, Jordi Canudas. Jordi este designer; el trăiește și muncește în Barcelona. Dar lămpile sale Less Lamp sunt expuse chiar și în Muzeul de Artă Modernă din New York. Prin urmare, este garantată o perspectivă largă.

+ Află mai multe

Mai întâi, participanții au făcut cunoștință cu vehiculele lor: flota C evolution de la BMW a adunat deja câțiva kilometri. Până la urmă, e-scuterele tocmai au cucerit Amsterdamul și Parisul în ultimele săptămâni. Și acum a venit rândul Barcelonei. Prezentarea e-scuterului C evolution a fost făcută într-un melanj de spaniolă, germană, engleză și franceză. După aceea a urmat explorarea capitalei cataloniene, în locația sa extraordinară dintre Marea Mediteraneană și Munții Pirinei. Silențios, dar rapid participanții își croiesc drumul spre centrul orașului. Smartphone-urile sunt întotdeauna pregătite pentru a face fotografii și a le publica imediat pe diferitele rețele.

+ Află mai multe
Cele mai bune momente ale turului.

Autobuzele orașului își fac drum prin traficul greu. Motocicliștii #SocialTestride au avut multe motive de amuzament. Ei au testat cele patru moduri de conducere diferite de-a lungul rutei prin oraș - pentru cea mai bună combinație între accelerație, viteză și recuperare a energiei în condiții de trafic în continuă schimbare. Atunci când este vorba despre mobilitate, Barcelona are un avantaj de ani lumină: cu bicicletele de mers în comun, rețeaua cu acoperire completă de tramvai, taxiurile hibrid și tot mai multe vehicule electrice pe străzi. Așa că nu este uimitor faptul că C evolution a atras foarte multă atenție. Și reacțiile pozitive ale polițiștilor pe motocicletă, ale motocicliștilor pe scutere și ale conducătorilor de vehicule electrice nu au rămas neobservate. Iar mulțimea de turiști a fost nerăbdătoare să afle când va fi disponibil acest vehicul verde inovator pentru comercializare în țările lor.

+ Află mai multe
Toate opririle #SocialTestride din Barcelona dintr-o privire.

Oprirea 1: reprezentanța BMW Motorrad.

Oprirea 1: reprezentanța BMW Motorrad.

Înainte ca #SocialTestride să facă ravagii pe străzile Barcelonei, motocicliștii sunt familiarizați cu C evolution și au șansa de a face cunoștință între ei și cu distribuitorul local BMW Motorrad Barcelona. Curând a devenit clar că Barcelona este orașul ideal pentru călătoriile de descoperire făcute cu C evolution.

+ Află mai multe

Oprirea 2: Palau de Música.

Oprirea 2: Palau de Música.

Palau de la Música Catalana – însuși numele acestei săli de concert este muzical. A fost construită între 1905 și 1908. Între timp, acustica original proiectată pentru cor a fost optimizată. Permițând concerte clasice și chiar pop, care pot fi ascultate la calitate perfectă a sunetului. Fără a face aproape niciun zgomot, motocicliștii #SocialTestride străbat acest decor care îți taie respirația: cei cinci își pun scuterele C evolution în mișcare pentru a descoperi orașul.

+ Află mai multe

Oprirea 3: Studioul lui Jordi.

Oprirea 3: Studioul lui Jordi.

Jordi și-a înființat studioul de design în 2007 în Londra. În 2011 acesta s-a mutat în Barcelona. Din fericire pentru noi, pentru că astfel am avut parte de o privire din interior exclusivă în această lume. Spectrul studioului este variat: design, dezvoltare de produs, producție artistică, design de interior și producție - toate acestea fac parte din portofoliu. Ceea ce rămâne important pentru Jordi este manevrarea cu grijă a unei game largi de materiale și, bineînțeles, utilizarea sustenabilă a resurselor disponibile.

+ Află mai multe

Oprirea 4: Encants Barcelona.

Oprirea 4: Encants Barcelona.

Acoperișul de oglinzi unic creat de Fermín Vázquez se întinde deasupra Encants. Aici este locul unuia dintre cele mai vechi târguri de vechituri din Europa, în care pot fi găsite nenumărate curiozități. Aici găsești lucrurile rare, vechi și consacrate – și uneori chiar și noul și inovatorul, cum ar fi C evolution. Trecătorii curioși sunt, de asemenea, entuziasmați de această descoperire. Sunt puse la fel de multe întrebări pe câte fotografii sunt făcute. Dar motocicliștii noștri rămân calmi. Deja sunt obișnuiți cu genul acesta de atenție și de primire.

+ Află mai multe

Oprirea 5: Mirablau.

Oprirea 5: Mirablau.

Ultima oprire din cadrul #SocialTestride a fost, într-un final, restaurantul Mirablau. Participanții au savurat încă o panoramă incomparabilă a Barcelonei la o masă de seară de încheiere. Călătoria în afara orașului înspre această destinație a fost o experiență în sine. Și la distanță de estetica orașului mare, C evolution este pur și simplu distractiv. Așadar, nu este surprinzător faptul că participanții nu au consumat alcool în timpul mesei: nimeni nu a vrut să rateze drumul înapoi înspre oraș - în ciuda ofertei de a înmâna cheile e-scuterelor C evolution la restaurant.

+ Află mai multe

C evolution de la BMW

O nouă mișcare.

Dezvoltarea în ritm rapid a orașelor lumii ridică provocări proaspete: străzile sunt mai pline, distanțele mai lungi, spațiile de parcare mai dificil de găsit. Cu C evolution alimentat electric, BMW Motorrad deja oferă soluții moderne pentru mobilitatea urbană a viitorului.

Către C evolution

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner