Relaxare, eleganță, electrică.

#SocialTestride descoperă Milano.

În Milano este o formă de politețe să faci zgomot pe alei cu o doză bună de entuziasm - eufemistic vorbind. Cum ar reacționa locuitorii dacă în locul huruitului zgomotos ar auzi doar un bâzâit încet?

După Amsterdam, Paris și Barcelona, Milano este următorul oraș din turul de test riding. Punctul de start al celei de-a patra ture din #SocialTestride este o locație proeminentă. La capătul străzii A1 cu trafic intens din districtul San Donato Milanese. Aici, participanții s-au întâlnit direct la BMW Milano. Până la urmă, pentru italieni scuterele sunt aproape o parte din identitatea națională. Așa că entuziasmul a fost la cote înalte: cât de deschiși sunt oamenii aici la acest tip de mobilitate?

Norocoșii participanți.

Norocoșii participanți.

Și care au fost cei norocoși? Dintre peste 100 de candidați au fost selectați ca motocicliști de testare fanii de scutere Simone Bozzi, Laura Elia, Matteo Bozzetti și Alessandro Ferrari. Aceștia s-au întâlnit la reprezentanță plini de anticipație, pentru a testa personal și în detaliu scuterul care le-a fost prezentat recent. Ei aveau deja o multitudine de informații despre conceptul inovator din media. Și acum a sosit, în sfârșit, momentul: aceștia s-au întâlnit cu liderul turului pentru ziua respectivă - Alessandro Manzueti. Acesta își împarte timpul între Milano și Roma și nu este un novice în mobilitatea urbană.

+ Află mai multe

Întotdeauna posibil, totul posibil.

Întotdeauna posibil, totul posibil.

O altă pasiune a italienilor: telefoanele lor mobile. Și, desigur, participanții noștri au fost echipați cu smartphone-uri. Pentru că, până la urmă, călătoria #SocialTestride prin Milano trebuia să fie însoțită de nenumărate fotografii și actualizări de status. Curând a devenit clar că mulți italieni au renunțat la scuterele cu roți și motoare mici în favoarea maxi-scuterelor mai lungi, cu roți mai mari, cu manevrabilitate mai bună și nivelul crescut de confort care contribuie la o experiență mai agreabilă de condus. Și ce este deosebit de important aici: vitezele crescute și protecția suplimentară pentru condiții meteo. Toate acestea au sens, în special pentru cei care fac naveta sau se deplasează în călătorii mai lungi. Motiv pentru care pe străzile din jurul Milanoului pot fi văzute nenumărate vehicule cum ar fi BMW C 600 Sport și C 650 GT.

+ Află mai multe
Cele mai bune momente ale turului.

Întotdeauna un zâmbet relaxat.

Întotdeauna un zâmbet relaxat.

Ghidul turului, Alessandro, a declarat că motto-ul zilei trebuie să fie relaxarea. Iar aceasta a fost în mod sigur simțită de participanți - cel puțin atât timp cât au condus scuterele C evolution. Pentru că în toate momentele de oprire au fost asaltați de întrebări despre vehiculul lor. În metropola designerilor, comentariile despre designul scuterelor C evolution au fost la fel de frecvente ca întrebările despre tehnologia sa. Cu toate acestea, opririle zilei și experiența de conducere au garantat zâmbetul pe buzele participanților, chiar și atunci când li s-au pus dintre cele mai ciudate întrebări.

+ Află mai multe
Toate opririle #SocialTestride din Milano dintr-o privire.

Oprirea 1: Arco della Pace.

Oprirea 1: Arco della Pace.

Arco della Pace este localizat în faimoasa Piazza Sempione. Arcul triumfal a fost construit între 1807 și 1838. Original, a fost un tribut în onoarea regatului italian al lui Napoleon. Dar, după căderea regatului, arcul este un loc memorial pentru pacea în Europa, așa cum a fost înțeleasă aceasta de Congresul de la Viena. Pentru flota C evolution, a reprezentat un simbol simpatic, dar și punctul de start pentru descoperirea Milanoului. Până la urmă, turul traversează cinci orașe europene - foarte silențios, liniștit și cu zero emisii.

+ Află mai multe

Oprirea 2: Ceresio 7.

Oprirea 2: Ceresio 7.

Se pare că motocicliștii au atras fiecare privire din Milano întreaga dimineață. La amiază, a venit timpul pentru relaxare, iar motocicliștii și-au lăsat privirile să rătăcească asupra priveliștilor. Iar Ceresio 7 este locul ideal pentru a face aceasta. O piscină imensă cu o panoramă minunată și un meniu premiat. Ce ți-ai putea dori mai mult - în afara de a continua călătoria, desigur.

+ Află mai multe

Oprirea 3: Piazza XXV Aprile.

Oprirea 3: Piazza XXV Aprile.

Cele mai drăguțe cafenele, cele mai faimoase magazine, cei mai la modă oameni - Milano este cu adevărat Milano-ul tipic în jurul pieței 25 Aprilie. Aici se combină tradiția cu modernitatea într-o atmosferă unică. Pionierii noștri în electromobilitate fac o plimbare și pe bulevardul faimos pentru shopping, Corso Como, și rătăcesc în Piazza Gae Aulenti. Și, din nou, pe cât de multă admirație le stârnește peisajul, pe atât de multă admirație primesc din partea trecătorilor - aceasta din urmă fiind, desigur, îndreptată asupra scuterelor C evolution.

+ Află mai multe

Oprirea 4: Camparino.

Oprirea 4: Camparino.

Camparino este considerat a fi locul de naștere al Aperitivo. Este, de departe, locul celui mai tradițional, atractiv și apreciat bar din Milano - situat, fără îndoială, în unul dintre cele mai faimoase locuri ale orașului: direct la colțul de intrare în Galleria Vittorio Emanuelle. Aici, motocicliștii savurează cocktailuri sănătoase fără alcool și priveliștea neprețuită a vibrantei Piazza del Duomo, în care se află faimoasa Catedrală din Milano.

+ Află mai multe

Oprirea 5: El Brellin.

Oprirea 5: El Brellin.

Mai mult ascunsă și înconjurată de o grădină mică, „El Brellin” este ultima oprire din turul milanez #SocialTestride. E-motocicliștii și echipa reflectează asupra zilei în acest restaurant mic, dar destins de pe canalul Naviglio Grande. Deși echipa trebuie să se ridice din nou la înălțime: pentru a susține motocicliștii, angajații BMW Motorrad s-au oprit la un ponton și au răspuns nenumăratelor întrebări despre C evolution. Și, bineînțeles, toți cei interesați și-au putut programa un test ride imediat pe site. Interesul în electromobilitate și ziua milaneză nu par să își dorească să ajungă la final.

+ Află mai multe

C evolution de la BMW

O nouă mișcare.

Dezvoltarea în ritm rapid a orașelor lumii ridică provocări proaspete: străzile sunt mai pline, distanțele mai lungi, spațiile de parcare mai dificil de găsit. Cu C evolution alimentat electric, BMW Motorrad deja oferă soluții moderne pentru mobilitatea urbană a viitorului.

Către C evolution

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner