Plăcerea de a conduce care te va electriza.

Datorită dimensiunilor sale compacte, X2City ocupă și mai puțin spațiu decât majoritatea bicicletelor pliabile. În ciuda acestui fapt, micul scuter pedelec lasă o impresie semnificativă în traficul orașului - datorită motorului cu reductor de turație, îl poți folosi și ca scuter de tip kick normal atunci când bateria este descărcată. Cu bateria încărcată, X2City de la BMW Motorrad poate accelera până la 25 km/h. Panoul de control de pe ghidon afișează cinci niveluri de viteză din care poți alege (8, 12, 16, 20 sau 25 km/h). Energia motorul electric este oferită de o baterie litiu-ion cu protecție împotriva ploii și stropilor, de 408 Wh, integrată în cadrul vehiculului. 

+ Află mai multe
X2City de la BMW Motorrad te poate duce acolo unde alte vehicule motorizate nu au acces. ”

Pe acest scuter, în funcție de stilul de conducere, poți călători până la 25-35 de kilometri. Suficient pentru a traversa orașul de la A la B și înapoi. Și pentru a nu fi nevoie să demontezi bateria de fiecare dată, X2City are o fișă de încărcare externă, ceea ce înseamnă că o poți încărca cu ușurință din nou la o priză de uz domestic normală - o încărcare completă durează 2,5 ore. Cu X2City, tu și smartphone-ul tău sunteți mobili în permanență: poate fi încărcat utilizând portul micro-USB integrat în timp ce vă deplasați sau oricând aveți nevoie. Apropo, nu este o cerință legală să porți cască în timp ce te deplasezi pe X2City de la BMW Motorrad, deși este recomandat.   

+ Află mai multe

Ești pregătit să descoperi drumuri noi?

X2City de la BMW Motorrad te poate duce acolo unde alte vehicule motorizate nu au acces. Și arată bine în timp ce face aceasta: disponibil în patru culori diferite, cu siguranță există una pe gustul tău. Vrei să afli mai multe? Află mai multe de la Kettler, dealerul nostru autorizat, la distribuitorul tău local de biciclete și experimentează o latură complet nouă a mobilității urbane.

Către site-ul web Kettler external-link-arrow-slim

Motociclete potrivite.

spinner