Povestea continuă.

Lumea nu are limite.

Fă-ți bagajul și pornește într-o călătorie în necunoscut. Suntem curioși și știm că aventura ne așteaptă la fiecare colț. Fiecare milă dezvăluie ceea ce încă nu a fost descoperit, fiecare secundă ne oferă perspective noi și fiecare priveliște gravează o imagine în memoria noastră. Creștem cu fiecare experiență, fiecare prietenie și fiecare aventură - aceasta este semnificația #spiritofGS. Fă cunoștință cu oamenii din spatele „spiritului GS”. Încearcă GS sau experimentează GS Action la EG Experience. Și pentru toți cei care se află în mijlocul unei aventuri - povestește-ne despre ea și împarte-o cu noi la #spiritofGS.

Motocicleta noastră este un GS

Nu este vorba doar despre a merge pe motocicletă. Este un stil de viață; o atitudine cu rădăcinile chiar sub căștile pe care le purtăm. Să călătorești în jurul lumii pe un GS înseamnă să fii un pionier și să devii o parte din comunitatea GS. #spiritofGS ne întâmpină oriunde în lume, cu cele mai bune sfaturi despre rute, o mână de ajutor, invitații în bucătăriile exotice și prietenii noi.

+ Află mai multe

Imagini fascinante. Povești nespuse. Față în față cu priveliști nemaivăzute sau cu perspective noi asupra familiarului. Fiecare dintre noi va avea propria opinie despre ce înseamnă GS pentru noi. Împarte opinia ta cu ceilalți. Spune-ne poveștile și arată-ne fotografiile tale. Devino o parte din comunitatea GS la #spiritofGS

+ Află mai multe

Aventura începe chiar la ușa casei tale

Chemarea Mongoliei.

Chemarea Mongoliei.

Descoperă lumea. Explorează necunoscutul. Fă-ți prieteni de durată. Și învinge orice provocare pe GS. International GS Trophy este o aventură pe motociclete care îți aduce lumea la picioare. Echipe din întreaga lume se confruntă în etape zilnice intense și numeroase provocări speciale.

+ Află mai multe

Ești pregătit pentru #spiritofGS?

Ești pregătit pentru #spiritofGS?

Ce urmează după GS Trophy este doar pregătirea pentru următorul GS Trophy: în 2017 se desfășoară calificările GS Trophy la nivel național. Lumi nedescoperite. Culturi străine. Prietenii noi. O lume de experiențe. Vrei să pătrunzi în teritorii necunoscute, reprezentându-ți țara? Vrei să dai tot ce poți și să câștigi un cumul de experiență? Ai spirit de echipă și ești înseta de aventură? Aplică pentru calificările GS Trophy din țara ta și dovedește că ai și tu Spiritul GS.

+ Află mai multe

Legendele GS

Fă un salt în mijlocul aventurii.

Legendele GS merg mai departe.

Este iconic. Un predecesor. Un pionier. Nicio altă motocicletă nu este mai fiabilă în saltul în mijlocul aventurii decât BMW GS. Asemeni motocicletelor, creatorii lor sunt și ei legende veritabile. Ei sunt tații modelelor GS. Mulți piloți experimentează povești de neuitat datorită lor. Noi îl numim „Spiritul GS”.

Află mai multe

Aventură garantată.

Nicio altă motocicletă nu oferă mai multă aventură decât GS. Modelele GS au străbătut trasee de dirt, deșertul Gobi, ploile tailandeze și pasaje muntoase acaparate de curenți, până la următoarea destinație, încă din 1980 - aventura este ținta. Și, indiferent de aventura la care te gândești, modelul GS potrivit te va duce acolo.

Despre F 850 GS

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner