Gustă din spiritul GS pe cont propriu.

Aventură pentru oricine.

Vrem să călătorim în jurul lumii sau doar să gustăm din aventură. Vrem să ne întrecem pe noi înșine sau doar să savurăm o tură de câteva zile. Sau pur și simplu vrem să ne urcăm pe GS aici și acum. Aventura nu are limite. Aventura nu este selectivă. Oricine poate avea parte de o aventură. Pentru că GS este prezent oriunde și pentru oricine.

Experimentează GS de aproape

Călătorii GS - pe drum, în jurul lumii.

Călătorii GS - pe drum, în jurul lumii.

Vrei să călătorești pe cele mai bune trasee și rute de pe planetă? Dacă răspunsul tău este da, există o rețea globală BMW Motorrad de parteneri certificați de călătorii. Fiecare călătorie este coordonată de parteneri instruiți și instructori care supervizează la nivel profesional aventurile pe motocicletă. Nivel de bază, avansat sau expert - avem tura potrivită pentru oricine, pentru a ne asigura că vei avea parte de o călătorie care se va transforma într-o aventură de neuitat.

+ Află mai multe

Închirieri GS - pornește în aventură aici și acum.

Închirieri GS - pornește în aventură aici și acum.

Dacă ești în vacanță, înconjurat de cele mai frumoase curbe și rute pentru motociclete și nu ai propriul GS, nu îți fă griji! Nu este nevoie să renunți la spiritul GS. Mulți furnizori de servicii dețin flote BMW Motorrad direct la hotel. Trebuie doar să încaleci șaua și să pornești la drum. Asigurat și cu revizia la zi. Și întotdeauna cele mai noi modele. Perfecte pentru a demara direct în mijlocul aventurii, aici și acum.

+ Află mai multe

Oferte naționale - experimentează o aventură acasă.

Oferte naționale - experimentează o aventură acasă.

Întreaga lume are multe de oferit pentru motocicliștii GS. Pentru începători și experți. În Europa, Asia, Africa și în jurul lumii. Excursii scurte sau ture lungi. Toate ofertele sunt certificate de BMW Motorrad și elaborate de instructori formați. Vă oferim cei mai buni oameni și cele mai noi modele. Oriunde te duce aventura ta, vei găsi spiritul GS acolo.

+ Află mai multe

Din ce în ce mai bine

Parcuri GS - mai bune și mai intensive.

Parcuri GS - mai bune și mai intensive.

Vehiculul este capabil și acum așa ești și tu. Instruire individuală în unul dintre parcurile sau centrele GS, oferite de parteneri de formare și instructori experimentați. Indiferent dacă ești începător sau profesionist, ai șansa de a experimenta spiritul GS. Cu fiecare instruire devii mai bun și aventura devine mai intensivă. Îți oferim tot ceea ce ai nevoie!

+ Află mai multe

Instruire GS - bine ai venit pe traseele de dirt

Instruire GS - bine ai venit pe traseele de dirt

Cucerit de spiritul GS, vei fi instruit să conduci corect pe GS, la standardul cel mai înalt și la diferite niveluri de experiență. Instruirea specială te va pregăti pentru următoarea călătorie și îți va garanta siguranța în timpul manevrării motocicletei - off road, în pante abrupte, pe poteci noroioase, pe cărări de pădure acoperite cu rădăcini, pe rute de dirt strâmte, prin șanțuri și urcușuri și coborâșuri mici, dar care nu trebuie să fie subestimate. Vei ajunge să cunoști trupul și sufletul tehnicilor de bază pentru pilotaj off road - mai mult decât principiile de bază.

+ Află mai multe

Atelier de călătorii - principiile de bază ale aventurii.

Atelier de călătorii - principiile de bază ale aventurii.

Delectează-te în senzația de libertate nelimitată și descoperă locuri exotice cu GS. Evadează din rutina cotidiană, lasă totul în urmă, golește-ți mintea și pur și simplu simte-te bine. Nu trebuie să fie neapărat o călătorie în jurul lumii; o tură de weekend grozavă poartă cu ea promisiunea unei aventuri. Atelierele de călătorii te vor învăța cum să conduci off road în siguranță pe motociclete încărcate complet și cum să faci față potențialelor defecțiuni. Tot ceea ce ai nevoie pentru o tură reprezintă o altă parte inclusă în principiile de bază ale călătoriilor de aventură.

+ Află mai multe

International GS Trophy

Împreună prin praf, noroi și pietriș.

Împreună prin praf, noroi și pietriș.

Motocicletele sunt manevrate peste poduri care abia se mai țin. Râurile sunt traversate pe GS. Anvelopele sunt montate sub presiunea timpului. International GS Trophy este Liga Campionilor pentru motocicliștii de GS, un test brutal pentru ei și pentru vehiculele lor.

+ Află mai multe

Echipe din întreaga lume își croiesc drumul pe terenuri necruțătoare timp de șapte zile pline și concurează una împotriva celeilalte în provocări extraordinare încă din 2008. Este nevoie de nervi de oțel, abilități de pilotare și, mai presus de toate, de spirit de echipă. Și astfel începe aventura de neuitat a vieții tale.

+ Află mai multe

Nerecomandat pentru cei slabi de înger.

Nerecomandat pentru cei slabi de înger.

Ceva a lipsit în competiția International GS Trophy 2016, în care 19 echipe au traversat jungle, păduri tropicale, râuri și baraje, direct prin nordul Tailandei. În peste șapte zile, profesioniștii GS au acoperit o distanță totală de 1.400 kilometri și au ieșit învingători din 19 provocări extraordinare pe R 1200 GS. Companionii indezirabili ai călătoriei lor au fost căldura și umiditate, care au făcut provocarea din Asia Sud-Estică să fie cel mai fierbinte eveniment din istoria Int. GS Trophy.

+ Află mai multe

Șansa ta de a deveni o legendă GS.

Șansa ta de a deveni o legendă GS.

Semnalul de start pentru calificări a fost dat. Zilele de testare, pline de senzații tari și adrenalină sunt acum pe agenda fiecărei țări. Profită de oportunitatea de a ajunge în finala Int. GS Trophy în una dintre sesiunile de calificare. Abilitățile de pilotare, agilitatea, condiția fizică, abilitățile de colaborare în echipă și priceperea sunt la cerere.

Abonează-te acum pentru a primi buletinul de noutăți și a rămâne informat.

+ Află mai multe

Aventură garantată.

Nicio altă motocicletă nu oferă mai multă aventură decât GS. Modelele GS au străbătut trasee de dirt, deșertul Gobi, ploile tailandeze și pasaje muntoase acaparate de curenți, până la următoarea destinație, încă din 1980 - aventura este ținta. Și, indiferent de aventura la care te gândești, modelul GS potrivit te va duce acolo.

Despre F 750 GS

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner