Trăim și respirăm pentru spiritul GS.

Împărtășim aventura.

Atenție, contagios! Indiferent unde te duce propria călătorie și indiferent de cine este alături de tine, ambasadorii GS fac cunoscut spiritul GS în jurul lumii. Aventurile lor sunt fascinante. Poveștile lor sunt entuziasmante. Și prin curajul lor, aceștia te inspiră să pornești la drum și să descoperi necunoscutul. Aici putem să îi prezentăm doar pe câțiva dintre ei, pentru că tot mai mulți dintre voi sunteți contaminați și începeți să vă lăsați purtați de spiritul GS.

GS a deschis o lume cu totul nouă pentru mine și mi-a schimbat viața complet. ”

Tobias Weiser

Motociclistul GS din Down Under.

Motociclistul GS din Down Under.

GS este perfect pentru aventuri în Australia și Noua Zeelandă - asfalt, munți, râuri și deșerturi. Un teren ideal pentru Miles Davies, fostul manager de marketing pentru BMW Motorrad în Australia. Acesta își cunoaște comunitatea GS autohtonă în cel mai mic detaliu. Datorită lui, Spiritul GS a devenit atât de popular în Oz. Motociclismul este un mod de a trăi pentru Miles, sau un „stil de viață”, cum îi spune el. Miles a îndrăznit să facă ceea ce nimeni altcineva nu a făcut înaintea lui: a fost primul motociclist care a participat la Finke Desert Race pe un BMW R 1200 GS, unul dintre cele mai mari evenimente de sporturi cu motor din Australia - un raliu cu adevărat extrem. Și motociclistul GS experimentat a ajuns la linia de sosire într-un timp excelent. Miles a traversat și Deșertul Simpson, alături de zeci de motocicliști GS; 1100 de dune de nisip în peste 550 de kilometri. Miles este un instructor care pune inimă și suflet în ceea ce face. A instruit nenumărați deținători de GS în abilități de conducere perfectate pentru off road, pe o perioadă de câteva zile de training, și a concurat alături de ei de mai multe ori în GS Safar Enduro din Australia.

+ Află mai multe

La extreme timp de 30 de ani.

La extreme timp de 30 de ani.

Michael Martin este fotograf, aventurier și geograf. Având spiritul GS în sânge prin profesia sa, el se află în mișcare prin deșertul Sahara, Atacama și Antarctica. A explorat aceste locuri neospitaliere de peste 30 de ani și motocicleta este unul dintre mijloacele sale preferate de transport.

+ Află mai multe

O pasăre printre cocoși.

O pasăre printre cocoși.

Ca prima femeie mareșal în cadrul International GS Trophy, Jolandie, sau simplu „Jo” Rust trebuie să își dovedească abilitățile într-un domeniu tipic masculin. Nu este o dificultate pentru ea. Rust nu își pierde cumpătul atât de ușor. Nici măcar după ce a fost amenințată cu pistolul în călătoria ei pe continentul african.

+ Află mai multe

Pionierul călătoriilor în jurul lumii.

Pionierul călătoriilor în jurul lumii.

Cum a fost să călătorești în jurul lumii înainte de globalizare? Cum a fost fără Internet, GPS și telefoane mobile în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei? Englezoaica Elspeth Beard își amintește clar acele timpuri. Atunci când a pornit în necunoscut pe șaua BMW-ului ei în 1982, ea a stabilit standarde pentru aventurierii care i-au urmat. Adesea își spune povestea în fața unor ascultători fermecați. Este plănuită publicarea unei cărți. Iar Hoolywood deja a intrat în legătură cu Elspeth.

+ Află mai multe
Tomm Wolf este conectat cu lumea GS ca nimeni altul. Încă din 1980, acesta a pornit în aventuri pe R 80 G/S. Entuziasmul său impenetrabil și fascinația pentru enduro sunt contagioase. Nu este o surpriză faptul că și-a transformat hobby-ul într-o profesie, lucrând în prezent ca instructor în Enduro Park.
Dar nu s-a oprit aici. Cei care ard cu pasiune stârnesc focul și în alții. Astfel, Tomm Wolf a fost predestinat pentru rolul de manager sportiv în cadrul Int. GS Trophy. Și nu a durat mult până a câștigat supranumele „Mister GS Trophy”. Spiritul GS este în fiecare fibră a corpului său și este emanat de personalitatea sa.
+ Află mai multe
Mai multe despre Tomm Wolf external-link-arrow-slim

#spiritofGS

Fiecare milă ne schimbă, fiecare secundă ne oferă perspective noi și fiecare priveliște gravează o imagine în memoria noastră - acesta este spiritul GS.

Convinge-te acum

O singură mare familie GS

Suntem mulți. Trăim peste tot în lume. Trăim pentru aventură. Cu toții avem un GS. Spiritul GS iese în întâmpinarea oricărui, oriunde în lume. Întinde o mână de ajutor. Deschide ușile pentru bucătăria străină. Și transformă întâlnirile în prietenii.
+ Află mai multe
Anul acesta vreau să călătoresc în Cape Town. Anul viitor vreau să traversez Panamericana. Și cine știe ce va urma apoi... ”

Željan Rakela

Dacă visul nu se termină niciodată.

Călătorii în jurul lumii pornesc la drum pentru a-și trăi visul fără întârzieri. Ei încep să acopere distanță cu obiectivul de a fi întotdeauna în mișcare. De a vâna aventura și de a stăpâni următoarea provocare.
Se simt în elementul lor în ploaie, noroi, praf și pietriș. Nimic nu îi poate opri, pentru că spiritul GS curge prin venele lor. Aceștia sunt marii aventurieri ai vremurilor noastre. Ei își urmează dorința și dovedesc faptul că merită să fii curajos. Și acestea sunt poveștile lor.
+ Află mai multe

GS sare în ajutor - indiferent unde te afli.

GS sare în ajutor - indiferent unde te afli.

Dr. Hans-Henning este un călător experimentat pe motocicletă și și-a asumat sarcina de a aduce ajutor în locuri inaccesibile pentru ceilalți. Are o viziune: să parcurgă 50.000 de kilometri și astfel să strângă 50.000 de euro pentru cei care au nevoie. Mai presus de toate, el dorește să aducă zâmbetul pe fețele copiilor. Spiritul GS poate fi resimțit pe multe chipuri și în multe povești. Una dintre acestea este a lui Hans-Henning și a turului său Ride of Smile.

+ Află mai multe

El își urmează pasiunea - din Asia până în Alpi.

El își urmează pasiunea - din Asia până în Alpi.

La fiecare câțiva ani, entuziaștii motocicliști din jurul lumii fac un pelerinaj la Motorrad Days. De obicei, oamenii ajung cu câteva zile mai devreme. Prasit se afla deja pe drum cu câteva săptămâni înainte de eveniment. Pentru un motiv bun. Călătoria sa a pornit din Tailanda. Mai specific, din Bangkok, trecând prin Mongolia și Rusia și încheindu-se în Garmisch-Partenkirchen. Și-a transformat propria viață într-o singură mare „tură pe motocicletă”, în cel mai adevărat sens al cuvântului.

+ Află mai multe

Coburi plini cu povești GS.

Cei care doresc să experimenteze ceva au nevoie de curajul de a porni la drum și de voința de a persevera. Unii dintre aceștia se află deja în toiul călătoriei cu GS - pe distanțe scurte sau lungi. Cu toții s-au reîntors cu experiențe de neuitat.

Poveștile lor GS personale au fost deja împărtășite sau urmează să fie scrise. Să călătorești în jurul lumii pe GS înseamnă să fii un pionier. În căutarea aventurii. Descoperă locuri încă nedescoperite. Trăiește senzații cu totul noi.

+ Află mai multe
Despre poveștile GS pline de entuziasm external-link-arrow-slim

Aventură garantată.

Nicio altă motocicletă nu oferă mai multă aventură decât GS. Modelele GS au străbătut trasee de dirt, deșertul Gobi, ploile tailandeze și pasaje muntoase acaparate de curenți, până la următoarea destinație, încă din 1980 - aventura este ținta. Și, indiferent de aventura la care te gândești, modelul GS potrivit te va duce acolo.

Mai multe despre BMW R 1200 GS Adventure

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Motociclete potrivite.

spinner