Fast Start 2023

BLOCHEAZĂ OFERTA

Ești gata pentru noua ta motocicletă?

Sunteți gata pentru o nouă motocicletă care include o mulțime de beneficii și plimbări fără griji? Cumpără modelul tău favorit BMW Motorrad între 01.01.2023 și 28.02.2023 și obține o prelungire gratuită a garanției standard de 3 ani, ducând-o până la 5 ani!* Această ofertă înseamnă că poți scăpa de costurile de reparații legate de defecte fără orice limită de kilometraj pentru doi ani suplimentari, gratuit. Așadar, bucurați-vă de liniște sufletească în timp ce vă plimbați la maxim noua motocicletă.

PACHETUL DE EXTINDERE A GARANȚIEI:

În general, acest pachet include o garanție extinsă opțională de până la patru sau cinci ani, inclusiv lucrări de corecție și reparații folosind piese originale BMW Motorrad.

  • Repararea defecțiunilor tehnice la o motocicletă BMW nouă (fără limită de kilometraj)
  • Cea mai înaltă calitate plus experiență vastă și expertiză
  • Menține valoarea vehiculului
  • Valabil la toți partenerii de service BMW Motorrad participanți din întreaga lume
  • Transferabil noului proprietar

*Ofertă valabilă doar pentru achiziție în perioada 01.01.2023 – 28.02.2023.

+ Află mai multe

BMW M

BMW M

Cele mai înalte standarde – dezvoltate în motorsport, testate pe pista de curse și dovedite în curse: Acestea sunt modelele noastre M. Motociclete cu design și tehnologie fără compromisuri pentru o performanță absolută. Construit pentru plăcerea maximă de a conduce până la utilizarea profesională în curse.

+ Află mai multe

SPORT

SPORT

Construim motociclete sport fără compromisuri. Acest lucru ilustrează forța și dinamismul, dar și modul perfect de manevrare al modelelor noastre sport. Ce nu trebuie să lipsească în ceea ce privește cerințele stricte: un design dinamic care transpune în mod clar ADN-ul de performanță.

+ Află mai multe

ROADSTER

ROADSTER

Construim motociclete autentice Naked – fără compromisuri și oneste: motociclete performante, agile și precise. Cu față scurtă, spate distinctiv și ergonomie sportivă orientată spre roata din față: pentru un control optim.

+ Află mai multe

HERITAGE

HERITAGE

Unii le numesc motociclete Retro, Vintage sau Classic. Noi le numim Heritage. Pentru că doar o privire asupra designului emblematic și asupra motorului boxer inconfundabil arată că: este vorba despre design, despre experiența de conducere, despre reducere. Despre un mod de viață. Și cine vrea să meargă mai departe: Modelele noastre Heritage reprezintă baza perfectă pentru personalizare.

+ Află mai multe

TOUR

TOUR

Construim mai mult decât motociclete pentru călătorii lungi. Construim Tourer-uri cu mecanisme de acționare puternice cu șase cilindri și boxer. Adevărate motociclete de turism care, prin luxul și siguranța lor, nu lasă nicio dorință neîmplinită. Motociclete care oferă mult mai mult decât te aștepți la fiecare kilometru.

+ Află mai multe

ADVENTURE

ADVENTURE

Descoperi lumea îndepărtată și ești perfect echipat pentru orice climat și orice situație cu modelele noastre Enduro și Enduro de călătorie. Sau dorești să te bucuri de fiecare kilometru și fiecare curbă dinamic și totuși confortabil, pe asfalt. Indiferent dacă este vorba despre GS sau XR: Construim motociclete Adventure pentru toate provocările și situațiile. Întotdeauna cu un design distinctiv, ergonomie confortabilă și manevrare perfectă.

+ Află mai multe

URBAN MOBILITY

URBAN MOBILITY

De la scutere electrice și cu motor până la viziunea viitorului: Construim scutere și vehicule orientate spre viitor care ne permit să experimentăm orașul într-un mod nou. Designul progresiv, mecanismele de acționare agile și soluțiile atent gândite oferă mai multă distracție și confort în viața de zi cu zi din oraș.

+ Află mai multe

DESCOPERA ACUM BMW MOTORRAD

spinner