Motivație pură.

Motivație pură.

Te deplasezi cu cel mai rapid timp? Atunci dovedește-o. Ornamentul pentru rezervor HP din carbon cu impactul său particular și lacul cu strălucire deosebită rezistent la UV reprezintă un semn specific. Iar sistemul de scărițe pentru pilot de înaltă putere aduce un maxim de funcționalitate. Scărițe rigide ca cele de la curse: pentru confort și siguranță crescute. Sistemul de evacuare de înaltă putere din titan cu partea finală redusă fabricată din carbon asigură o senzație de curse și mai intensă și aduce o economie de greutate de 5,7 kg comparativ cu modelele de producție standard. Cel mai bun mod de a înregistra rezultatele este cu ajutorul unui jurnal de date de înaltă putere pe pista de curse. Poți stoca și evalua cursa de la viteză până la unghiul călcâiului pe 32 de canale de date.

+ Află mai multe

Dealer BMW în apropierea ta.

Îmbunătățește performanța vehiculului tău cu accesoriile originale BMW Motorrad. Fă-ne o vizită și beneficiază de consultanță.

Găsește dealer

Descarcă catalogul de accesorii

Catalogul de accesorii BMW Motorrad 2021
PDF   |   53.99 MB   |   Limba engleză

Sporturile cu motor BMW Motorrad

Familia BMW de sporturi cu motor: puternică și unică prin victorii la curse pe toate continentele și propriul nostru program de sport pentru clienți.

Află mai multe

Motociclete compatibile.

spinner