BMW Motorrad ConnectedRide Cradle poate fi fixat foarte ușor la kit-ul de navigație al motocicletei tale. Datorită brațelor reglabile individual, este compatibil cu cele mai comune modele de smartphone. Odată ce aplicația BMW Motorrad Connected este configurată prin Bluetooth, fixați smartphone-ul în suport și puteți controla confortabil funcțiile aplicației prin intermediul multi-controlerului de pe ghidon. Și în timp ce ești pe drum, smartphone-ul tău se încarcă inductiv prin suportul BMW Motorrad ConnectedRide Cradle – sau alternativ printr-un cablu USB-C.

+ Află mai multe

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected este cheia pentru BMW Motorrad ConnectedRide Cradle. Deoarece, odată cuplat prin intermediul Connectivity Hub al aplicației, poți folosi multi-controlerul pentru a-ți accesa funcțiile. Navigatorul folosește vizualizarea hărții și vizualizarea cu săgeată pentru a te aduce la destinație pe cel mai bun traseu și, de asemenea, poți accesa traseul parcurs și ulterior. Dacă apeși pe Bike Info primești, de asemenea, toate datele importante ale vehiculului, cum ar fi presiunea în anvelope, martorul de combustibil și autonomia.

+ Află mai multe
Pachet de livrare
  • ConnectedRide Cradle
  • Scurt ghid
  • Codul QR pentru instrucțiuni detaliate
Modele compatibile

Pentru a fixa suportul BMW Motorrad ConnectedRide Cradle pe motocicletă este necesar un kit de navigație disponibil separat. Suportul nu este compatibil cu suportul de montare cu 4 butoane al navigatorului.

Am creat pentru tine o listă în format PDF cu toate modele BMW Motorrad compatibile.

Smartphone-uri compatibile

Practic, sunt compatibile toate smartphone-urile cu dimensiunile minime de 130,1 x 65,5 x 6,9 mm și dimensiunile maxime de 162,5 x 78,1 x 8,8 mm.

Găsești o listă completă a tuturor modelelor de smartphone în următoarea listă în format PDF.

Informații suplimentare
  • Pentru a facilita utilizarea aplicației prin intermediul multi-controlerului de pe ghidonul vehiculului, aveți nevoie o conexiune Bluetooth Low Energy. Cuplarea poate fi efectuată în Connectivity Hub din aplicația BMW Motorrad Connected și este necesară doar la configurarea inițială. La următoarea călătorie, dispozitivele se conectează automat la pornire.
  • Pentru ca smartphone-ul tău să fie stabil în BMW Motorrad ConnectedRide Cradle, în funcție de model, poate fi necesară îndepărtarea husei acestuia.
  • Smartphone-urile trebuie să dispună cel puțin de versiunea 4.2 Bluetooth Low Energy pentru a îndeplini cerințele de securitate (LE Secure Connections) pentru conexiune. Prin urmare, smartphone-urile cu versiuni de Bluetooth mai vechi nu sunt acceptate.

Întotdeauna gata de pornire

Videoclip Youtube ConnectedRide Cradle.

Când utilizezi pentru prima dată BMW Motorrad ConnectedRide Cradle, aplicația BMW Motorrad Connected te ajută la configurarea inițială. Puteți vedea modul în care interacționează display-ul TFT, multi-controlerul, suportul și aplicația în videoclipurile noastre informative de pe Youtube.

+ Află mai multe
Către Youtube playlist external-link-arrow-slim

Mai ai întrebări despre BMW Motorrad ConnectedRide Cradle? Atunci aruncă o privire în portalul nostru pentru întrebări frecvente.

Conectează-te la motocicleta ta

Încearcă

Ti-am stârnit curiozitatea? Atunci testează BMW Motorrad ConnectedRide Cradle direct la partenerul nostru BMW Motorrad.

Găsește un partener

Mai multe despre condusul conectat la rețea

spinner