Discuri de frână originale BMW Motorrad.

Discuri de frână originale BMW Motorrad.

Fie că pilotezi în oraș, prin trecători din munți sau pe pista de curse, este necesar ca frânele tale să funcționeze întotdeauna. Perfect. Chiar și în condiții dure. De aceea supunem discurile noastre de frână la cele mai dure teste. Pentru cea mai lungă durată de funcționare și cea mai scurtă distanță de oprire.

+ Află mai multe

Filtre de ulei originale BMW Motorrad.

Filtre de ulei originale BMW Motorrad.

Motorul tău este perfecționist. De aceea trebuie să îi oferi nu numai cel mai bun ulei, ci și cele mai bune filtre, care au fost testate extensiv și se potrivesc perfect cu vehiculul tău. Filtrele noastre elimină în mod eficient reziduurile de combustie, resturile metalice și particulele de praf. Pentru presiune stabilă a uleiului și performanță deosebită. Kilometru după kilometru.

+ Află mai multe

Anvelope BMW Motorrad.

Anvelope BMW Motorrad.

Fie că dorești să depășești recordurile la viteză, fie să călătorești în jurul lumii, profesioniștii noștri de service știu ce anvelope sunt potrivite pentru tine. Aceștia vor colabora cu tine pentru a găsi combinația adecvată pentru vehiculul tău. Pregătește-te pentru manevrare optimă și tracțiune perfectă. Și negociază mai rapid fiecare viraj.

+ Află mai multe

Baterii originale BMW Motorrad.

Baterii originale BMW Motorrad.

Fă ceea ce îți place. Cu un vehicul care te ascultă mereu, la apăsarea unui buton. Bateriile noastre îți oferă exact fiabilitatea de care ai nevoie. Acestea sunt personalizate perfect pentru motocicleta ta și nu te vor lăsa niciodată la greu, nici chiar în cele mai dificile condiții. Astfel vei putea porni oricând la drum. Indiferent încotro te îndrepți.

+ Află mai multe

Filtre de aer originale BMW Motorrad.

Filtre de aer originale BMW Motorrad.

Un motor trebuie să respire pentru a oferi cea mai bună performanță. Pentru aceasta sunt filtrele noastre de aer. Acestea reduc zgomotul de admisie, precum și uzura. Oferă-i motorului tău exact tipul de aer de care are nevoie: pur. Pentru performanță optimă.

+ Află mai multe

Bujii originale BMW Motorrad.

Bujii originale BMW Motorrad.

Mai puternice și durată mai lungă de viață decât oricând: cu bujiile noastre vei fi întotdeauna în siguranță, chiar și în cele mai dificile condiții. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că au fost testate în timpul procesului de design al motocicletei și adaptate perfect vehiculului tău. Pentru performanță optimă și eficiență maximă. Pentru următoarea ta călătorie. Indiferent încotro te îndrepți. Să mergem!

+ Află mai multe

EPC web pentru clienții BMW Motorrad

Catalogul electronic de piese îți oferă o prezentare generală cuprinzătoare a tuturor pieselor instalate pe motocicleta ta BMW. De la ultimul model până la modelele BMW clasice - o listă completă de la A la Z a tuturor pieselor și accesoriilor.

Selectează pur și simplu modelul tău introducând fie seria de șasiu, fie tipul - la fel ca managerul de atelier al Service-ului tău BMW Motorrad - apoi răsfoiește catalogul de piese cuprinzător, care este structura în funcție de module.

Conectare:
UTILIZATOR: eu333333
Parola: bmwetk1

Notă:

Acest Catalog electronic de piese are numai scop informativ. Poți obține piese de schimb pentru motocicleta ta de la dealerul tău BMW Motorrad.

+ Află mai multe
Mergi la EPC web external-link-arrow-slim

Parteneri de service BMW în apropierea ta.

Cu rețeaua noastră mondială de service, vă stăm la dispoziție oriunde și oricând. Găsește un partener de service BMW în apropierea ta și beneficiază de ofertele noastre de service.

Găsește un partener de service
spinner