Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 700 GS.

Senzația GS pentru toată lumea.

Distracție pe motocicletă fără griji pentru toată lumea: cu F 700 GS. Motorul său de 55 kW (75 CP) și manevrarea excelentă fac ca pilotajul să pară o joacă - pe orice teren. Variantele sale de șa variază de la un minim de 765 mm, poziție joasă la 860 mm, cu șaua Rallye opțională. Greutatea redusă a vehiculului este un alt avantaj - face motocicleta și mai agilă. Indiferent că este joasă sau înaltă: F 700 GS este motocicleta Enduro all-round ideală atât pentru motocicliștii experimentați, cât și pentru cei începători.

Designul modelului F 700 GS

Alege-ți stilul.

Poți adapta modelul F 700 GS în funcție de preferințele tale personale, cu cele două culori de bază diferite și un stil care include un design de culoare cu accesorii potrivite.

  Stilul Rallye

  Stilul Rallye evidențiază caracterul sportiv împreună cu protecțiile pentru mâini.

  Albastru racing metalizat

  Adăugă motocicletei tale all-round Enduro un aspect sportiv cu culoarea albastru Racing metalizat.

  Gri Singapore metalizat mat

  În culoarea gri Singapore metalizat mat, modelul F 700 GS are o personalitate accentuată masculină și adultă.

  Design de înaltă calitate

  Noua protecție pentru genunchi cu suprafață galvanizată sporește semnificativ atractivitatea vizuală a modelului F 700 GS. De asemenea, designul de înaltă calitate al capacului încuietorii de contact și al capacului rezervorului atrag atenția. Și, bineînțeles, detaliile precum noua inscripție a modelului și noul capac de șa în două culori creează un aspect care iese în evidență.
  + Află mai multe

  Motor cu doi cilindri în linie

  55
  kW (75 CP) la 7 000 rpm
  77
  Cuplu max. de strângere în Nm la 5 000 rpm
  798
  cc capacitate
  820
  mm înălțime șa
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

  Distracție fără griji la conducerea unui Enduro.

  Distracție fără griji la conducerea unui Enduro.

  Motorul cu două cilindri în linie, răcit cu apă, extrem de economic, cu 55 kW (75 CP) și 77 Nm la 5 500 rpm, impresionează atât pe teren off-road, cât și în oraș. Merge foarte repede și este o plăcere să o conduci. În același timp, modelul respectă și standardul UE-4 aplicabil.

  O versiune cu puterea redusă la 35 kW (48 CP) este disponibilă - se asigură că și deținătorii de permis UE mai tineri de 25 de ani se pot bucura de plăcerea de a conduce un GS în adevăratul sens al cuvântului.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul F 700 GS

  Caracteristicile principale ale modelului F 700 GS

  Parte anterioară cu caracter distinctiv.
  Protecție genunchi aspect Galvano.
  Tablou de bord multifuncțional.
  Parbriz, cu tentă fumurie.
  Detalii atractive.
  Frână cu două discuri.
  Capac de șa în două nuanțe.
  Lampă spate cu LED.

  Un plus de tehnologie pentru mai multă siguranță.

  Un plus de tehnologie pentru mai multă siguranță.

  Datorită sistemului electronic de control Ride-by-Wire, poți controla accelerația și decelerarea mai ușor. Funcționarea acceleratorului este fizic mai ușoară, deoarece nu există transmisie mecanică. Pentru siguranță la frânare, ABS-ul standard compact și light BMW Motorrad cu 2 canale. Sistemul ASC opțional (Control automat al stabilității) controlează și optimizează transmisia de putere și previne rotirea roții din spate - pe suprafețe umede, de exemplu. La off-road, ambele sisteme pot fi fie dezactivate, fie ajustate în funcție de cerințele traseelor familiare, utilizând modul de pilotaj Pro Enduro. În mod standard, sunt disponibile modurile de pilotaj Drum și Ploaie.

  + Află mai multe

  O șa care se potrivește motociclistului.

  O șa care se potrivește motociclistului.

  Pentru ca fiecare motociclist să aibă parte de maxim de distracție în timpul mersului cu F 700 GS, există o varietate de posibilități de a regla înălțimea șeii în mod individual. Există patru șei și o opțiune pentru poziție joasă, ceea ce înseamnă că în total există cinci înălțimi diferite ale șeii, între 765 mm și 860 mm.

  + Află mai multe

  Mai multă individualitate

  De parcă a fost făcută pentru tine.

  Ca de obicei, o gamă largă de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad este disponibilă pentru modelul F 700 GS. Asta înseamnă că îți poți crea propriul tău BMW individual.

  Află mai multe

  Descoperă spiritul GS

  Povestea continuă.

  Lumea nu are limite.

  Accesorii pentru motocicleta ta F 700 GS

  Îmbrăcămintea potrivită pentru aventura ta

  Alte modele Adventure