* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

The BMW F 750 GS

Biletul tău spre aventură

Evadează puțin din viața de zi cu zi. Lărgește-ți orizontul. Cu BMW F 750 GS. Adventure Bike este stăpâna tuturor drumurilor, indiferent de suprafața drumului tău. Gama standard extinsă cu ABS Pro, controlul dinamic al tracțiunii (DTC) și semnalizatoarele cu leduri, precum și modurile de mers opționale Pro te fac să nu îți mai dorești nimic. Iar cu noua înălțime de șa „foarte joasă”, ca echipament special, începutul următoarei tale aventuri este mai simplu ca niciodată. Așa că urcă-te pe motocicleta F 750 GS și experimentează #SpiritofGS.

Accente pentru dornicii de aventuri

Modelul F 750 GS este ușor de manevrat și face față cu brio chiar și la terenuri accidentate. Grație programului extins de echipare, modelul poate fi adaptat perfect la statura și dorințele tale.

+ Află mai multe

Fii una cu vehiculul tău

Fii una cu vehiculul tău

Pentru ca să stai perfect pe F 750 GS, poți alege înălțimea potrivită dintr-o varietate de șei: de la varianta joasă de 770 mm până la bancheta Rallye de 845 mm. Noua șa „foarte joasă” elimină marginile enervante atunci când stai în picioare și grație lățimii reglabile, atunci când stai jos mai mult timp, ca să te confunzi și mai mult cu vehiculul.

+ Află mai multe
Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

Motor puternic

57
57 kW (77 CP) putere motor max. la 7500 rot/min
83
83 Nm cuplu motor max. la 6000 rot/min
853
cmc capacitate cilindrică
15
litri volum rezervor
Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

Testează motorul

F 750 GS îți provoacă setea de aventură: Motorul cu doi cilindri în linie de 57 kW (77 CP) oferă suficientă putere la roata din spate - cu un consum redus (4,1 l la 100 km conform WMTC).

Ești pilot cu permis categoria A2? Atunci, varianta cu putere redusă de 35 kW (48 CP) îți oferă o adevărată senzație GS.

+ Află mai multe

Sunet distinctiv

Design puternic, stil individual

Alege-ți varianta de culoare

F 750 GS este disponibilă cu trei vopsele diferite, de la clasic la sportiv. Ce variantă alegi?

  */-->

  Lightwhite uni

  Modelul clasic, la care culoarea de bază rămâne negru, întoarce capetele grație carenajului alb și șeii de culoare roșu-negru.

  */-->

  Stilul Sport

  Sportiv în totalitate: Vopseaua San Marino albastru metalizat apare la jantele metalice gri granit și designul de bandă pe o suprafață mare.

  */-->

  Ediția 40 de ani GS

  Ediția 40 de ani GS reînvie istoria GS: Culorile remarcabile negru și galben cu numeroase detalii speciale amintesc de legendarul R 100 GS.

  Îmbrăcăminte pentru aventura ta