* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 750 GS.

UN NOU ÎNCEPUT.

Îți menține motorul în funcțiune, în fiecare zi. Inima ta bate în ritmul motocicletei BMW F 750 GS. Este biletul tău spre aventură. Asta pentru că, cu motocicleta Enduro all-rounder echilibrată, vei fi stăpânul șoselelor, indiferent de suprafața drumului și îţi vei extindeți orizonturile - pentru că îţi doreşti mai mult. F 750 GS îţi oferă mai multă putere, mai mult confort, mai mult spirit GS. Simte motorul puternic și bucură-te de ușurința cu care F 750 GS poate fi manevrată. În timp ce descoperi lumea, cu control automat al stabilității (ASC) și ABS ai motocicleta sub control, în condiții de siguranță. Iar cu opțiunea franco fabrică Connectivity, ecranul TFT de 6,5 inchi îți arată, printre altele, la care intersecție trebuie să te oprești sau cine te sună. Clar și concis - fără să îți distragă atenția de la drum. Intrarea în experiența viitoare este - și datorită înălțimii joase a șeii - mai ușoară decât oricând.  

DESIGNUL MODELULUI F 750 GS

Alege-ți stilul.

Aici poți adapta modelul F 750 GS astfel încât să se potrivească preferințelor tale personale: poți alege între culoarea de bază Alb deschis și vopseaua Galben Austin metalizat (pentru o suprataxă) pentru aspectul sportiv și stilul Exclusive în Stereo metalizat mat elegant.

  */-->

  Alb deschis

  Chiar și culoarea de bază îți pune motocicleta în lumina reflectoarelor.

  */-->

  Galben Austin metalizat

  Modelul F 750 GS are un aspect și mai dinamic cu o vopsea metalizată impresionantă.

  */-->

  Style Exclusive

  Aspectul tău este elegant și încrezător cu stilul Exclusive și în culoarea Stereo metalizat mat.

  Rădăcini adevărate GS.

  Este evident: începând spatele zvelt până la rezervorul frontal deosebit și până la apărătoarea frontală împotriva stropirii cu noroi standard GS, elementele de design ale modelului F 750 GS vorbesc un limbaj clar: motocicleta are gena GS. Inconfundabilă și originală este silueta sa standard. Cu perspectiva frontală, noile faruri LED sunt deosebite - o pictogramă de lumină în adevăratul sens al cuvântului. Iar clapeta radiatorului galvanizată cu stilul Exclusive evidențiază calitatea superioară a modelului all-rounder și încorporează spiritul GS. Descoperă mai mult!  
  + Află mai multe

  MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

  57
  kW (77 CP) la 7 500 rpm
  83
  Cuplu max. în Nm la 6 000 rpm
  853
  cc capacitate
  815
  mm înălțime șa
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu aer, în serie

  Un nou motor cu doi cilindri pentru lansare.

  Când pornești F 750 GS, începi călătoria pe un teritoriu necunoscut. Motorul în linie cu două cilindri, pornit, îți aduce zâmbetul pe față - cu 57 kW (77 CP), aduce puterea abundentă a motorului nou proiectat la roata din spate - menținând același consum redus (4,1 l / 100 km conform WMTC).
  Pentru motocicliștii începători cu permis de categoria A2: chiar și versiunea cu limitare de putere la 35 kW (48 CP) îți oferă acea senzație de GS pur.

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL F 750 GS

  Fiecare pornire este ușoară.

  Fiecare pornire este ușoară.

  Manevrarea agilă, confortul ridicat și posibilitatea unei suspensii joase fac mai ușoară intrarea în lumea GS. Pentru a fi siguri că stai perfect, F 750 GS poate fi adaptată la diferite înălțimi ale șeii: de la joasă 770 mm până la 830 mm. Mai mult: poziția relaxată, dar totuși activă a șeii și suportul ergonomic variabil susțin siguranța în mod activ și formează o unitate între tine și motocicletă - pentru un touring confortabil.  

  + Află mai multe

  CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI F 750 GS

  Style Exclusive.

  Style Exclusive.

  Vrei ca modelul tău F 750 GS să funcționeze cu eleganță? Atunci, stilul Exclusive cu culoarea Stereo metalizat mat este perfect pentru tine. Cu acest stil, clapetele de radiator galvanizate cu bandă GS lată și jantele de culoare gri granit au pregătit perfect terenul pentru F 750 GS. Locul de șa negru/gri, cele două protecții pentru mâini și ghidonul argintiu eloxat completează aspectul de bun gust.  

  + Află mai multe

  O pornire elegantă.

  O pornire elegantă.

  BMW F 750 GS te scoate în față în mod inteligent - cu Connectivity: poți conecta telefonul tău smartphone la F 750 GS prin Bluetooth și poți opera o gamă largă de funcții inovatoare, utilizând multicontrolerul intuitiv de pe ghidon. Acestea sunt apoi afișate pe display-ul TFT de 6 inchi. Navigația pas-cu-pas de la Connectivity îți arată modul într-o prezentare remarcabil de clară, direct pe display. Mai mult: în legătură cu sistemul de comunicare BMW Motorrad, să suni pe altcineva este simplu ca bună-ziua - fie că primești apeluri, fie că apelezi chiar tu. Asta pentru că atunci când conectezi telefonul tău smartphone la multicontroler, poți accesa lista cu persoanele de contact și să selectezi o persoană de contact. Datorită sistemului de comunicații, poți descărca muzică de pe telefonul tău smartphone și să asculți în timpul călătoriei. Întotdeauna intuitiv și fără distragere a atenției - siguri că nu îți vei pierde concentrarea niciodată.  

  + Află mai multe

  Plăcerea de a conduce confortabil.

  Plăcerea de a conduce confortabil.

  Există ceva pentru fiecare tip de motociclist: motocicleta ta F 750​​GS poate fi adaptată la nevoile tale - sunt disponibile mai multe banchete cu înălțimi diferite ale șeii. De asemenea, există și șa dublă joasă și șa confort. Dacă dorești, și motocicleta ta poate fi coborâtă la un nivel mai jos.

  + Află mai multe
  Mai multe caracteristici principale ale modelului F 750 GS.
  • Lampa spate cu LED modernă evidențiază designul dinamic al BMW F 750 GS. Pachetul de echipament ABS Pro se transformă într-o lampă de frână dinamică care oferă și mai multă siguranță.

    

  • BMW F 750 GS este prevăzut cu un mic parbriz, care oferă protecție suficientă împotriva vântului și a vremii pentru toate călătoriile. La cerere, puteți adăuga un parbriz mai mare ca accesoriu.  

    

  • Cu suportul pentru bagaje standard, ești pregătit pentru orice situație: ai spațiu suficient pentru o geantă sau pentru un sac de ambalare.  

  Urmăresc entuziasmul.

  Curiozitatea și entuziasmul îl motivează pe Isaac Johnston.

  Isaac este propriul lui șef. Cu ani în urmă, Isaac Johnston și-a dat la schimb slujba de birou pe o viață de povestitor și fotograf. Astăzi, americanul din Montana trăiește pentru experiențe neașteptate și iubește locurile palpitante, care îi oferă inspirație. Mai presus de toate, natura are o alură specială pentru el.   

  Află mai multe

  Pentru nevoile tale.

  GS în totalitate: o gamă largă de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad este disponibilă pentru modelul F 750 GS. Îţi permite adaptarea motocicletei tale pentru a satisface întru totul nevoile și cerințele tale.

  AFLĂ MAI MULTE

  Accesorii pentru F 750 GS

  Îmbrăcăminte potrivită pentru aventura ta

  Mai multe modele Adventure

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe