Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

 

BMW F 750 GS

Biletul tău spre aventură

Evadează puțin din viața de zi cu zi. Lărgește-ți orizontul. Cu BMW F 750 GS. Adventure Bike este stăpâna tuturor drumurilor, indiferent de suprafața drumului tău. Gama standard extinsă cu ABS Pro, controlul dinamic al tracțiunii (DTC) și semnalizatoarele cu leduri, precum și modurile de mers opționale Pro te fac să nu îți mai dorești nimic. Iar cu noua înălțime de șa „foarte joasă”, ca echipament special, începutul următoarei tale aventuri este mai simplu ca niciodată. Așa că urcă-te pe motocicleta F 750 GS și experimentează #SpiritofGS.

Accente pentru dornicii de aventuri

Modelul F 750 GS este ușor de manevrat și face față cu brio chiar și la terenuri accidentate. Grație programului extins de echipare, modelul poate fi adaptat perfect la statura și dorințele tale.

+ Află mai multe
Dynamic ESA
We see the Dynamic ESA in detail.
ABS Pro și DTC de serie
We see the brake system of the F 750 GS.
Semnalizatoare cu leduri marcante de serie
We see the distinctive LED indicators of the F 750 GS.
Moduri de mers Pro extinse
We see the Pro riding modes display in the TFT display.
Mai multă putere cu portul USB de serie
We see the USB port of the F 750 GS.
Connectivity cu display TFT și controler multifuncțional
We see the 6.5“ TFT display of the F 750 GS.
ECALL, un însoțitor de încredere
We see the ECALL switch of the F 750 GS.
Varietate extinsă de șei
We see the seat of the F 750 GS.

Fii una cu vehiculul tău

Fii una cu vehiculul tău

Pentru ca să stai perfect pe F 750 GS, poți alege înălțimea potrivită dintr-o varietate de șei: de la varianta joasă de 760 mm până la bancheta Rallye de 845 mm.. Noua șa „foarte joasă” elimină marginile enervante atunci când stai în picioare și grație lățimii reglabile, atunci când stai jos mai mult timp, ca să te confunzi și mai mult cu vehiculul.

+ Află mai multe

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

Motor puternic

57
57 kW (77 CP) putere motor max. la 7500 rot/min
83
83 Nm cuplu motor max. la 6000 rot/min
853
cmc capacitate cilindrică
15
litri volum rezervor
Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

Testează motorul

F 750 GS îți provoacă setea de aventură: Motorul cu doi cilindri în linie de 57 kW (77 CP) oferă suficientă putere la roata din spate - cu un consum redus (4,1 l la 100 km conform WMTC).

Ești pilot cu permis categoria A2? Atunci, varianta cu putere redusă de 35 kW (48 CP) îți oferă o adevărată senzație GS.

+ Află mai multe

Sunet distinctiv

Design puternic, stil individual

Una este a ta

F 750 GS este disponibilă cu trei vopsele diferite, de la clasic la sportiv. Ce variantă alegi?

  Sport

  Sportiv în totalitate: Modelul F 750 GS Sport în combinația de culori alb Light uni/albastru Racing metalizat/roșu Racing se deplasează dinamic spre start.

  Alb Light uni

  Modelul F 750 GS întruchipează lejeritatea și dinamismul. Acest lucru se datorează în primul rând capitonajului de culoare deschisă în alb Light uni și șeii sale distinctive, în negru și roșu.

  Triple Black

  Negru Storm metalizat 2 accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 750 GS. Și a ta?

  Personalizează-l așa cum îți dorești

  Personalizează-l așa cum îți dorești

  După vopsea, urmează individualizarea: adăugați ultimele retușuri la F 750 GS cu numeroase caracteristici. Pentru a te ajuta cu decizia ta, am adunat câteva sugestii care să te ajute să pornești în diferite aventuri. Fii inspirat și transformă F 750 GS în motocicleta personală.

  + Află mai multe

  Îmbrăcăminte pentru aventura ta

  spinner