Pasionatul de călătorii

Senzația completă oferită de GS pentru ture

Vrei să mai faci câțiva kilometri? Strânge-ți ustensilele de călătorie în portbagajul și topcase-ul Vario, fixează-le pe portbagaj și ești gata de plecare. 

Navigator îți arată drumul, în timp ce farurile suplimentare cu leduri îți oferă o vizibilitate clară. Sistemul automat de ungere a lanțului și reglarea automată a vitezei asigură o deplasare lină.

Dacă vremea se strică, parbrizul mare, reglabil și protecțiile pentru mâini te feresc de vânt și intemperii. Iar în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut în timpul turului, este activat „sistemul inteligent pentru apeluri de urgență.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
ECALL

Sistemul inteligent pentru apeluri de urgență ia automat contact cu call center-ul BMW în caz de accident, pentru a activa cât mai rapid posibil lanțul de salvare.

Cruise control

Controlul electronic al vitezei de croazieră poate fi activat începând de la 30 km/h și menține viteza de deplasare constantă.

Spațiu de depozitare

Portbagaj

Portbagajul cu suport pentru geamantane înlocuiește portbagajul standard și permite fixarea sistemului pentru bagaje Vario.

 

Cutia Vario

Cutia Vario impermeabilă din stânga cu mecanism de reglare brevetat are un volum variabil de 30 până la 39 de litri. În dreapta, volumul variază de la 20 la 29 de litri.

 

 

Topcase Vario

Topcase-ul Vario impermeabil cu mecanism de reglare brevetat are un volum variabil de 25 până la 35 de litri.

 

 

Suport topcase

Poți monta topcase-ul sau alte bagaje voluminoase pe portbagajul stabil, care are un design foarte atractiv.

 

 

Pernă spătar topcase Vario

Grație pernei de spătar de la topcase-ul Vario, pasagerul se bucură de mai mult confort atât într-o călătorie scurtă, cât și în tururi lungi.

Protecție împotriva vântului și a intemperiilor

Ajustare a protecției antivânt

Prin reglajul parbrizului, pilotul poate modifica poziția parbrizului mare și a parbrizului de tură în două trepte.

 

Parbriz mare

Parbrizul mare oferă protecție sporită la vânt și condițiile meteorologice pentru pilot și convinge printr-un confort îmbunătățit în ture.

 

Protecție pentru mâini

Protecția robustă pentru mâini conferă vehiculului un aspect sportiv și protejează în mod fiabil mâinile împotriva vântului, intemperiilor, crengilor și pietrelor.

Navigare

Pregătirea sistemului de navigare

Pregătirea pentru sistemul de navigare include controlerul multifuncțional, un suport și mount craddle de pe dispozitivul de prindere a ghidonului.

 

 

Sistem de navigare Navigator VI

Sistemul de navigare Navigator VI își găsește interes pe piață nu numai printre fanii turelor. În afară de ghidarea perfectă pe traseu, sistemul oferă numeroase funcții suplimentare.

Sistem automat de ungere a lanțului

Sistemul de ungere a lanțului unge automat lanțul de acționare cu lubrifiant în timpul mersului.

Far auxiliar cu leduri

Farurile auxiliare puternice, cu leduri, asigură o mai bună vizibilitate în condiții nefavorabile.

Dornic de aventuri

Ușor de îmblânzit

BMW F 750 GS în Lightwhite uni este creată pentru a adulmeca aerul de aventură. Adaptează vehiculul la statura ta în mod ergonomic, coborându-l cu șaua „foarte joasă” și la levierele reglabile pentru frâna de picior și schimbătorul de viteze. Varianta de motor cu putere redusă (35 kW sau 77 CP), combinată cu asistentul de schimbare a treptelor de viteză Pro, poate fi rapid controlată în timpul aventurilor tale. Dacă mergi în viraje, motorul este protejat împotriva deteriorării de barele de protecție, iar setul de autocolante decor „Free” îți arată că te bucuri pe deplin de noua ta libertate.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Reducerea performanței la 35 kW

Odată cu reducerea performanței la 35 kW (48 CP), chiar și piloții începători (clasa A2) pot experimenta adevărata senzație de a conduce o motocicletă.

Asistent de schimbare a treptelor de viteză Pro

Asistentul de schimbare a treptelor de viteză Pro permite comutarea confortabilă într-o treaptă superioară sau inferioară fără acționarea ambreiajului.

Set de autocolante decor Free

Setul de autocolante decor „Free" este perfect personalizat mașinii și creează un aspect atractiv, unic.

Adaptare ergonomică

Levier al frânei de picior reglabil

Levierul frânei de picior, reglabil pe înălțime, are o suprafață pentru picior mai lată și un mecanism de pliere brevetat.

 

Levier schimbător de viteze reglabil

Levierul schimbătorului de viteze, cu suprafață pentru picior reglabilă, poate fi acționat mai bine când mergi offroad stând în picioare.

Bare de protecție a motorului stânga și dreapta

Protecțiile de motor din oțel inoxidabil protejează fiabil zona cilindrului împotriva deteriorării, fără a limita unghiul de înclinare.

Personalizează-ți propria motocicletă F 750 GS

Alege dintr-o gamă largă de echipamente speciale și accesorii originale BWM Motorrad și creează o motocicletă în funcție de dorințele tale.

Către configurator

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]
spinner