F 800 GS Adventure

12.000 €*
223 € pe lună cu 3asy Ride

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 800 GS Adventure.

Adventure: fără limite.

Indiferent de cât de departe mergi - și indiferent de terenul pe care conduci: cu BMW F 800 GS Adventure vei supraviețui oricărei aventuri. Acest enduro de călătorie este conceput pentru adevărații călători în jurul lumii, pentru care nici o destinație nu este prea departe - cei care pleacă pentru a cuceri lumea, dincolo de drumurile familiare. F 800 GS Adventure: partenerul de încredere și robust pentru aventură fără limite.

Designul modelului F 800 GS Adventure

Alege-ți stilul.

Cu stilul Rallye, poți da un plus de caracter motocicletei tale F 800 GS Adventure.

  Stilul Rallye

  Culoarea roșu Racing mat evidențiază caracterul de aventură și expertiza off-road a motocicletei F 800 GS Adventure.

  Albastru racing metalizat

  Caracterul sportiv fără limite devine una cu motocicleta ta F 800 GS Adventure în culoarea albastru Racing metalizat.

  Caracter: de neegalat.

  Fiecare inchi din F 800 GS Adventure înseamnă călător în jurul lumii - începând cu parbrizul înalt până la suportul combinat al rezervorului și suportul de cutie. În ciuda ornamentului lateral deosebit și a rezervorului de carburant mai mare, silueta tipică a motocicletei F 800 GS Adventure dezvăluie clasa din care aceasta aparține încă de la prima vedere. Detaliile cum ar fi rama de răcitor galvanizată cu logo-ul GS în noul format de șablon sau inscripția GS de pe parbrizul mat evidențiază acest aspect. Fie că este vorba de varianta gri Catalano nemetalizat standard sau de varianta de Stilul Rallye în roșu Racing mat: acest enduro te anunță că s-a născut pentru a cuceri lumea.
  + Află mai multe

  Motor cu doi cilindri în linie

  63
  kW (85 HP) la 7 500 rpm
  222
  Sarcină maximă kg
  24
  capacitate rezervor de combustibil în litri
  890
  mm înălțime șa
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

  Performanță: fără compromisuri.

  Performanță: fără compromisuri.

  Acționată de motorul dinamic cu cilindri opuși în paralel, cu o putere de 63 kW (85 CP), F 800 GS Adventure lasă fără probleme civilizația mult în urmă. Cu un cuplu de 83 Nm la 5 750 rpm, această motocicletă enduro dispune de rezerve suficiente pentru a aborda în mod extrem orice provocare off-road - indiferent de cât de îndepărtată este locația. Sistemul Ride-by-Wire permite motociclistului să controleze mai ușor acceleratorul. Cu o capacitate a rezervorului de combustibil de 24 de litri și un consum de carburant de 4,3 l la 100 de kilometri, aceasta acoperă distanțe pe care alte motociclete ar fi forțate să renunțe.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul F 800 GS Adventure

  Caracteristicile principale ale modelului F 800 GS Adventure

  Parbriz mat.
  Husă centru.
  Șa în nuanțe identice.
  Tobă spate
  Tablou de bord.
  Culori atractive.
  Ornament lateral de rezervor.
  Carcasă încuietoare de contact.

  Control: necondiționat.

  Control: necondiționat.

  De la dune de nisip, trecători prin munți și până la traversări de râuri, F 800 GS Adventure este stăpân pe fiecare sarcină cu care se confruntă în călătoriile sale îndepărtate. O structură spaţială tubulară din oțel, rezistentă la deformări reprezintă piesa centrală a acesteia. Ai 230 mm de cursă a suspensiei în față și 215 mm în spate. Nenumărate sisteme pentru asistență electronică. Desigur, ABS-ul este inclus ca dotare standard. Ca motociclist, ca dotare standard, poți alege dintre două moduri de pilotaj „Drum” și „Ploaie”. Poți beneficia de asistență suplimentară la cele două moduri de pilotaj „Enduro” și „Enduro Pro”. Ai la îndemână configurația și setările ABS/ASC potrivite pentru fiecare situație de pilotaj și suprafață.

  + Află mai multe
  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice
  • ABS BMW Motorrad ca dotare standard.

   La această serie, BMW Motorrad ABS vine ca dotare standard. Indiferent dacă ești un începător sau un motociclist cu experiență, această caracteristică de siguranță face ca frânarea să fie mai ușoară și mai sigură în situațiile de urgență cu carosabil umed, atunci când te plimbi împreună cu un pasager sau atunci când transporți un bagaj - practic, în orice condiții. Astfel, motociclistul dispune în orice moment de distanța optimă de oprire, fără riscul căderii cauzat de blocarea roților. Pentru utilizarea off-road, sistemul ABS poate fi pur și simplu dezactivat.
  • ASC ca echipament opțional.
   ASC control tracțiune (Controlul automat al stabilității) opțional, crește și gradul de siguranță. În funcție de condițiile de drum, acesta limitează cuplul de acționare al motorului, sporind astfel în mod semnificativ siguranța activă în mers în situații limită. Desigur, sistemul poate fi dezactivat pentru utilizarea off-road.
  • Accelerație controlată electronic ca dotare standard.
   Printr-un sistem de accelerație controlată electronic, solicitarea motociclistului este acum transmisă direct de un senzor aflat pe maneta de accelerație la comanda motorului și apoi la clapeta de accelerație. Rezultatul este o nouă îmbunătățire a controlabilității și a caracteristicilor de răspuns pentru un și mai bun control.
  • Modurile „Ploaie” și „Drum” ca standard.

   Modul „ploaie” permite un răspuns lin al accelerației. Controlul ABS este setat pentru funcționarea pe șosea, iar controlul automat al stabilității ASC este configurat pentru funcționarea pe șosea cu un coeficient de frecare redus. În modul „Stradă”, răspunsul accelerației este optimizat, ABS-ul este configurat pentru funcționarea pe șosea și ASC pentru un coeficient ridicat de frecare.

  • Modurile de pilotaj Pro cu „Enduro” și „Enduro Pro” ca echipament special.
   Modul „Enduro” este caracterizat de un răspuns lin al accelerației. În plus, caracteristicile de control ale ABS-ului și controlul automat al stabilității ASC sunt configurate pentru utilizare off-road pe un teren puțin accidentat cu anvelope de drum. Dacă ești un motociclist de off-road dedicat, poți achiziționa și modul „Enduro Po, care oferă un răspuns optimizat al accelerației cu reglare ABS și ASC configurată pentru a funcționa cu anvelope off-road. Pentru și mai mult control când te deplasezi off-road. În plus, în acest mod, ABS-ul de la roata din spate este dezactivat, astfel încât să poți efectua drifturi de frânare perfecte.

  Mai multă individualitate

  Echipamente și accesorii speciale.

  Cu ajutorul gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta motocicleta F 800 GS Adventure pentru a răspunde perfect cerințelor tale.

  Află mai multe

  Țintește sus cu Squash Falconer

  Accesorii pentru F 800 GS Adventure

  Îmbrăcămintea potrivită pentru aventura ta

  Alte modele Adventure