Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

 

BMW F 850 GS Adventure

Lumea devine o aventură

Este potrivită pentru călătorii lungi și terene cu noi provocări: F 850 GS Adventure se simte ca acasă oriunde ar fi - și acest lucru se vede cu ochiul liber. Grație extensiilor din dotarea standard, care acum include afișaj TFT și aplicația BMW Motorrad Connected, priză de încărcare USB, precum și ABS Pro și DTC, motocicleta Enduro este acum mult mai bine pregătită pentru curse lungi în întreaga lume. Experimentează #spiritofGS cu un însoțitor, și permite curiozității tale să zburde liberă - indiferent de unde vei călători.

Repere pentru un adevărat Globetrotter

Pregătită pentru o călătorie spre necunoscut: Pe asfalt sau offroad, F 850 GS Adventure face față oricărei suprafețe. Noile caracteristici de serie și dotările opționale îți oferă posibilitatea de a customiza GS-ul exact conform preferințelor tale.

+ Află mai multe
Dynamic ESA
În imagine putem vedea Dynamic ESA în detaliu.
ABS Pro și DTC acum în serie
Putem vedea modul de conducere Pro pe afișaj TFT.
Un rezervor mare pentru planuri la fel de mari
Vederea rezervorului F 850 GS Adventure.
Mod de conducere Pro avansat
Putem vedea modul de conducere Pro pe afișaj TFT.
Parbriz reglabil și priză de încărcare USB
Vederea parbrizului ridicat și port-ul USB al F 850 GS Adventure.
Totul la vedere cu BMW Motorrad Connectivity și afișaj color 6,5 inch TFT
Vederea afișajului TFT de 6,5 inch al F 850 GS Adventure.
ECALL, un tovarăș calmant
Vederea comutatorului ECALL al F 850 GS Adventure.
Confortabil la drum grație banchetei comode
Vederea banchetei comode a F 850 GS Adventure.

Un sentiment plăcut - cu fiecare kilometru

Acest GS este pregătit pentru orice teren, pe care doriți să îl traversați. Bara de protecție a motorului și protecția în sine a motorului din serie crește rezistența motocicletei, fără a afecta libertatea din timpul conducerii. Dacă îți planifici să parcurgi distanțe mai mari, îți poți mări cu ușurință spațiul de depozitare, utilizând carcase din aluminiu și un portbagaj.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Motorul puternic

70
kW (95 CP) puterea maximă a motorului cu 8.250 rot./min
92
70 kW (95 CP) puterea maximă a motorului cu 8.250 rot./min
853
Capacitate cilindrică 853 cm3
23
Volum rezervor 23 litri
Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

Putere pentru fiecare provocare în offroad

El vrea să iasă în lume: Motorul puternic cu doi cilindri, cu 70 kW (95 PS) îți oferă ție și dorinței tale noi oportunități de a deschide noi orizonturi. Conceptul motorului impresionează prin sunetul puternic, o performanță înaltă cu 70 KW (95 PS) și 8.250 rot./min., precum și -  un consum moderat de 4,1 l la 100 km (după WMTC). Cu un cuplu de 92 Nm la 6.250 rot./min. această  motocicletă de cursă lungă oferă suficientă putere pentrufiecare provocare  - oriunde vrei să o înfrunți.
+ Află mai multe

Sunet robust

Design distinctiv, stil individual

Aventura ta - stilul tău

Partea exterioară distinctivă și flyline-ul tipic GS definesc F 850 GS Adventure. În plus, fiecare stil convinge prin caracterul său individual - și oglindește o parte din personalitatea ta.

  Rallye

  Cea mai scurtă legătură între start și distracție: F 850 GS Adventure Rallye în Kalamata metalizat mat 2 cu jante anodizate aurii și tuburi de furcă aurii.

  Alb Light uni

  Modelul F 850 GS Adventure în alb Light uni îți garantează o prezență strălucitoare. Indiferent pe ce continent călătorești.

  Triple Black

  Negru Storm metalizat 2 accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 850 GS Adventure. Și a ta?

  Îmbrăcăminte pentru aventura ta

  spinner