* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 850 GS ADVENTURE.

LUMEA DEVINE AVENTURA.

Necunoscutul este ceea ce te tentează să te ridici, să ieși și să pornești. Departe, departe de tot! Și nu doar pe drumuri asfaltate. Cu BMW F 850 GS Adventure, vei cuceri noi terenuri, ești pregătit pentru noi aventuri și ești gata să pornești – oriunde te duci. Acest enduro-tourer este făcut pentru exploratorii adevărați. Pentru oamenii care cred că nicio destinație nu este prea departe și că nicio distanță nu este prea mare. Vezi lumea alături de un tovarăș care este atât de fiabil, robust și puternic încât poate să țină pasul cu curiozitatea ta. Prezentăm noul BMW F 850 GS Adventure. 

DESIGNUL NOULUI F 850 GS ADVENTURE

Alege-ți stilul.

Poartă genele GS cu mândrie, ceea ce este evident din silueta tipică a acestei familii. Plasarea centrală a rezervorului, între șa și ghidon, asigură o distribuție perfectă a greutății între roți, plus o secțiune spate frumoasă și îngustă. Caracteristic, matur și distins – și la fel de unic ca tine. Arată-ți stilul personal cu propriul tău F 850 GS Adventure!

  */-->

  Ice grey

  Lasă aventura să înceapă. Al tău F 850 GS Adventure, în culoarea de bază ice grey.

  */-->

  Stilul Rallye

  Sportivitatea garantată – încă de la prima vedere. Lupin blue metalizat, cu benzi expresive în culori contrastante. Detaliile remarcabile ale stilului Rallye includ parbrizul mai scurt, sport, șaua rallye și furca vopsită auriu în câmp electrostatic, la fel ca jantele.

  */-->

  Stilul Exclusive

  Expresiv și exclusivist: F 850 GS Adventure în culoarea Granite grey metalizat, cu benzi care atrag atenția. Furca și jantele vopsite auriu în câmp electrostatic contribuie la un look elegant.

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  „Jucătorul global” între aventurierii de cursă lungă

  Cu el, tânjești după drumul infinit și după provocare: F 850 GS Adventure se simte ca acasă când hoinărește prin lume și asta este exact la ce te aștepți: Cu el, sfidezi vântul și vremea potrivnică, ești pregătit pentru orice teren și experimentezi aventurile lumii în cele mai bune condiții posibile de confort. Printre altele, acesta este asigurat de parbrizul touring mare, reglabil pe înălțime, șaua confort pentru rider, în echiparea standard și rezervorul mare, de 23 de litri. Pentru o plimbare relaxată prin zone sălbatice, F 850 GS Adventure vine cu elemente durabile: pe lângă barele de protecție ale motorului în echiparea de serie sau practicul suport pentru bagaje din oțel, ca pregătire pentru topcase-ul din aluminiu, carenele laterale sunt foarte robuste. Totul este făcut pentru tura ta prin lume alături de acest „jucător global”. 

  + Află mai multe

  MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

  92
  Nm cuplu (la 6.250 rpm)
  23
  Litri volum util al rezervorului
  550
  km autonomia maximă teoretică
  211
  kg sarcină utilă
  Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi, răcit cu apă

  Motivația: dorința de a descoperi

  Motivația: dorința de a descoperi

  Vrea să iasă în lume: noul și puternicul motor cu doi cilindri paraleli, cu 70 kW (95 CP) îți dă ție și setei tale de descoperiri motivația potrivită. Noul concept de motor impresionează prin sunetul puternic, performanțele superioare cu 70 kW (95 CP) la 8.250 rpm și o rulare lină – cu un consum moderat de 4,1 l la 100 km (în ciclul WMTC). Cu un cuplu de 92 Nm la 6.250 rpm acest Enduro are destulă putere pentru orice provocare în off-road – oriunde ai vrea să-l duci. 

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL LUI F 850 GS ADVENTURE

  Iată ce e nou

  ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI F 850 GS ADVENTURE

  Ergonomic, adaptat la rider.

  Ergonomic, adaptat la rider.

  Calitățile ergonomice ale lui F 850 GS Adventure te invită să pleci în călătorii lungi în jurul lumii. Înălțimea șeii standard de 875 mm este ideală pentru ture lungi. Dar nu pentru tine? Alegerea este a ta. Gama variată de șei/înălțimi pentru rider permite adaptarea perfectă la dimensiunile pilotului. Până la urmă, motocicleta ar trebui să se adapteze la tine, nu invers. Tot în echiparea standard sunt manetele și pedalele de schimbător, ambreiaj și frână reglabile, plus scărițele enduro și ghidonul înalt de aluminiu. Mai ales pentru riderii de dimensiuni mari, acesta este un avantaj clar în off-road. 

  + Află mai multe

  Mergi mai departe. În toate privințele.

  Mergi mai departe. În toate privințele.

  Oriunde vrei să mergi – F 850 GS Adventure te duce acolo. Pentru că rezervorul mare de 23 de litri asigură autonomii enorme, de peste 500 de kilometri. Astfel, poți merge pe distanțe la care alții doar visează. Dar confortul său excepțional face din el o motocicletă care este pur și simplu încântătoare de pilotat. Aici includem protecția îmbunătățită la vânt și la intemperii, grație parbrizului mai mare, reglabil pe înălțime, și o șa confort cu design ergonomic, astfel încât nici cele mai lungi ture nu se transformă în sesiuni de tortură. Și, ca să ne asigurăm că nu lipsește nimic când călătorești prin lume, F 850 GS Adventure oferă și concepte sofisticate de depozitare ca accesorii speciale, precum solidul sistem de cutii din aluminiu. 

  + Află mai multe

  Superior. Pe orice teren.

  Superior. Pe orice teren.

  Oricine se avântă în teritorii neexplorate din nou și din nou are nevoie de o motocicletă în care poate avea încredere, în orice situație. Fie că este vorba de deșerturi sau de munți, de văi sau platouri montane, acest Enduro își demonstrează superioritatea peste tot. Chiar și în echiparea standard are ce îi trebuie pentru a fi predestinat utilizării pe distanțe lungi și în off-road: cadrul cu rigiditate sporită asigură mai bună stabilitate și precizie îmbunătățită. Suspensia față constă într-o furcă inversată, iar cea spate are un amortizor WAD (cu amortizare progresivă). F 850 GS Adventure are o cursă de 230 mm pentru suspensia față și 215 mm pentru cea spate – pentru o plăcere intensă a conducerii pe orice teren. Pe lângă sistemul ABS decuplabil, două moduri de pilotaj standard „Rain” și „Road” sunt disponibile la o apăsare de buton. Cu modurile de pilotaj Pro, există și modurile „Enduro” și „Enduro Pro”. Acestea asigură setarea potrivită pentru situațiile de pilotaj în off-road. Acest lucru transformă sistemele ABS în ABS Pro și ASC în DTC (Dynamic Traction Control). F 850 GS Adventure își arată superioritatea în off-road și grație pneului față mai mare, de 21 de inci, jantelor cu spițe pentru penuri tubeless, scărițelor enduro, barei de protecție pentru motor și scutului motor și practicelor apărători pentru mâini. 

  + Află mai multe
  MAI MULTE ELEMENTE IMPORTANTE PENTRU BMW F 850 GS ADVENTURE
  • Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) reglează automat acțiunea de amortizare a suspensiei, în funcție de condițiile de deplasare. 

  • Cu modurile de pilotaj Pro, accelerația și sistemele de control ale motocicletei pot fi adaptate la diferite situații. Pe lângă modurile standard „Rain” și „Road”, modurile de pilotaj „Enduro” și „Enduro Pro” sunt disponibile, iar atunci sistemele din echiparea standard ABS și ASC devin ABS Pro și DTC cu modurile de pilotaj Pro. Modul  „Enduro” este caracterizat de răspunsul mai soft la accelerare. În plus, caracteristicile de control ale ABS Pro și DTC sunt gândite pentru utilizare în off-road lejer, cu pneuri de stradă. Ca pilot dedicat de off-road, ai și modul „Enduro Pro”, care oferă răspuns optim la accelerare, combinat cu reglarea ABS Pro și DTC conform utilizării cu pneuri off-road. În plus, sistemul ABS este dezactivat pe roata spate, permițându-ți să faci derapaje pe frânare. 

  • Opțiunea Connectivity oferă funcții inovatoare pentru navigație, apeluri telefonice și ascultarea de muzică pe motocicleta ta, pe un display TFT de 6,5 inci. 

  • Computerul de bord Pro oferă gestiunea perfectă a informațiilor, dintr-o singură privire. Programat pentru a afișa cele mai importante date legate de vehicul rapid și ușor. 

  • Cei care merg în călătorii în jurul lumii fac rareori acest lucru cu un minimum de bagaje. De aceea F 850 GS Adventure (ca accesoriu opțional) are un suport de bagaje din oțel inoxidabil pentru topcase-ul de aluminiu (accesoriu opțional) și un suport din oțel inoxidabil pentru cutiile laterale din aluminiu. Accesoriile practice precum cutiile și topcase-ul din aluminiu cu designul dur GS Adventure, o geantă pentru locul pasagerului și o geantă pentru rezervor cu compartiment pentru hartă, precum și spațiul mare de sub șa completează gama de opțiuni pentru depozitare. 

  Exemplarul tău de F 850 GS Adventure, făcut pentru tine.

  Mai mult individualism.

  AFLĂ MAI MULTE

  ACCESORII PENTRU F 850 GS ADVENTURE

  ECHIPAMENT PENTRU AVENTURA TA.