* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW F 850 GS Adventure

Lumea devine o aventură

Este potrivită pentru călătorii lungi și terene cu noi provocări: F 850 GS Adventure se simte ca acasă oriunde ar fi - și acest lucru se vede cu ochiul liber. Grație extensiilor din dotarea standard, care acum include afișaj TFT și aplicația BMW Motorrad Connected, priză de încărcare USB, precum și ABS Pro și DTC, motocicleta Enduro este acum mult mai bine pregătită pentru curse lungi în întreaga lume. Experimentează #spiritofGS cu un însoțitor, și permite curiozității tale să zburde liberă - indiferent de unde vei călători.

Repere pentru un adevărat Globetrotter

Pregătită pentru o călătorie spre necunoscut: Pe asfalt sau offroad, F 850 GS Adventure face față oricărei suprafețe. Noile caracteristici de serie și dotările opționale îți oferă posibilitatea de a customiza GS-ul exact conform preferințelor tale.

+ Află mai multe
Dynamic ESA
În imagine putem vedea Dynamic ESA în detaliu.
ABS Pro și DTC acum în serie
Putem vedea modul de conducere Pro pe afișaj TFT.
Un rezervor mare pentru planuri la fel de mari
Vederea rezervorului F 850 GS Adventure.
Mod de conducere Pro avansat
Putem vedea modul de conducere Pro pe afișaj TFT.
Parbriz reglabil și priză de încărcare USB
Vederea parbrizului ridicat și port-ul USB al F 850 GS Adventure.
Totul la vedere cu BMW Motorrad Connectivity și afișaj color 6,5 inch TFT
Vederea afișajului TFT de 6,5 inch al F 850 GS Adventure.
ECALL, un tovarăș calmant
Vederea comutatorului ECALL al F 850 GS Adventure.
Confortabil la drum grație banchetei comode
Vederea banchetei comode a F 850 GS Adventure.

Un sentiment plăcut - cu fiecare kilometru

Acest GS este pregătit pentru orice teren, pe care doriți să îl traversați. Bara de protecție a motorului și protecția în sine a motorului din serie crește rezistența motocicletei, fără a afecta libertatea din timpul conducerii. Dacă îți planifici să parcurgi distanțe mai mari, îți poți mări cu ușurință spațiul de depozitare, utilizând carcase din aluminiu și un portbagaj.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Motorul puternic

70
kW (95 CP) puterea maximă a motorului cu 8.250 rot./min
92
70 kW (95 CP) puterea maximă a motorului cu 8.250 rot./min
853
Capacitate cilindrică 853 cm3
23
Volum rezervor 23 litri
Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

Putere pentru fiecare provocare în offroad

El vrea să iasă în lume: Motorul puternic cu doi cilindri, cu 70 kW (95 PS) îți oferă ție și dorinței tale noi oportunități de a deschide noi orizonturi. Conceptul motorului impresionează prin sunetul puternic, o performanță înaltă cu 70 KW (95 PS) și 8.250 rot./min., precum și -  un consum moderat de 4,1 l la 100 km (după WMTC). Cu un cuplu de 92 Nm la 6.250 rot./min. această  motocicletă de cursă lungă oferă suficientă putere pentrufiecare provocare  - oriunde vrei să o înfrunți.
+ Află mai multe

Sunet robust

Design distinctiv, stil individual

Aventura ta - stilul tău

Partea exterioară distinctivă și flyline-ul tipic GS definesc F 850 GS Adventure. În plus, fiecare stil convinge prin caracterul său individual - și oglindește o parte din personalitatea ta.

  Alb Light uni

  Cu această combinație de culori ai garantat o apariție strălucitoare. Nu contează pe ce continent călătorești cu modelul tău F 850 GS Adventure.

  Style Triple Black

  Negru Storm metalizat 2 accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 850 GS Adventure. Și a ta?

  Stilul Rallye

  Vopseaua Kalamata metalizată mată cu jante anodizate de aur și tuburi de furcă aurii. Benzi mari, colorate îi accentuează forma robustă, și asigură un stil sport.

  Îmbrăcăminte pentru aventura ta

  spinner