Motocicletă offroad

Fără efort pe teren

Dorești să faci un ocol, iar drumul tău te duce adesea pe piste accidentate? Modelul F 850 GS Adventure Rallye se simte acasă nu doar pe asfalt ci și offroad. Anvelopele offroad și modul de conducere Pro cu Dynamic ESA îți susține agilitatea, iar asistentul pentru schimbarea vitezelor tip Pro îți oferă mai mult control în situații neașteptate. Levierele frânei de picior și schimbătorului de viteze reglabile asigură o aderență bună. Protecțiile pentru faruri și motor asigură motocicletei tale o protecție optimă - chiar și în situații mai serioase.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Pneuri pentru teren

Potențialul offroad al motocicletei poate fi exploatat în totalitate cu opțiunea gratuită ce includ anvelope offroad.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) reglează automat amortizarea în funcție de condițiile de deplasare.

Moduri de deplasare Pro

Cu modurile de conducere Pro, accelerarea și sistemele de control ale mașinii se pot adapta foarte ușor la diferite condiții de deplasare.

Asistent de schimbare a treptei de viteză Pro

Asistentul de schimbare a treptelor de viteză Pro permite comutarea confortabilă într-o treaptă superioară sau inferioară fără acționarea ambreiajului.

Protecție motor din aluminiu Enduro

Protecția robustă a motorului Enduro din aluminiu, special conceput pentru utilizarea offroad, protejează în mod eficient împotriva deteriorării zonei inferioare a motorului.

Protecție pentru faruri

Protecția pentru faruri omologată numai pentru utilizarea offroad se prinde ușor și protejează eficient farul împotriva daunelor pe teren.

Adaptare ergonomică

Levier al frânei de picior reglabil

Levierul frânei de picior, reglabil pe înălțime, are o suprafață pentru picior mai lată și un mecanism de pliere brevetat.

 

Levier schimbător de viteze reglabil

Levierul schimbătorului de viteze, cu suprafață pentru picior reglabilă, poate fi acționat mai bine când mergi offroad stând în picioare.

Un produs elegant

Aventuri în fiecare detaliu

 

Spirit de aventură până la capăt: Farurile tip LED, amortizorul de zgomot negru, tip sport și levierele frezate pentru ambreiaj și frâna de mână, de înaltă calitate, definesc design-ul distinctiv. Parbrizul  turistic colorat nu protejează doar împotriva vântului și a altor condiții meteorologice, ci și arată  fără echivoc  de ce această motocicletă este unică: dorință pură pentru aventură. Mulțumită Keyless Ride, cheia poate rămâne în geantă - este de ajuns să te urci pe motocicletă și să pornești la drum.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Cu keyless ride, cheia vehiculului rămâne de acum încolo în geantă. Urcă pe motocicletă și pornește la drum, acesta este motto-ul pe care trebuie să îl urmezi.

Faruri cu leduri cu lumină de zi cu leduri

Conductorul optic emblematic oferă un aspect distinctiv, iar luminile de zi integrate mai multă siguranță.

Far auxiliar cu leduri

Farurile auxiliare puternice, cu leduri, asigură o mai bună vizibilitate în condiții nefavorabile.

Levier manual frezat

Levier ambreiaj

Levierul ambreiajului, optimizat ergonomic, și făcut din aluminiu anodizat negru, este reglabil și evidențiază individualitatea motocicletei.

 

 

Levier frână de mână

Levierul frânei de mână, optimizat ergonomic, și făcut din aluminiu anodizat negru, este reglabil și evidențiază individualitatea motocicletei.

Amortizor de zgomot, tip sport, negru

Toba de eșapament sport din titan cu capăt de carbon oferă un sunet robust și face din fiecare plimbare o experiență vizuală și acustică plăcută.

Parbriz turistic colorat

Parbrizul turistic colorat este rezistent la zgârieturi și îmbunătățește protecția împotriva vântului și altor condiții meteorologice pentru motociclist și pasager.

Customizează-ți propria ta F 850 GS Adventure.

De la vopsea la echipamente - creează-ți propria ta motocicletă cu ajutorul configuratorului.

Către configurator

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]
spinner