Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

 

BMW F 850 GS

Aventura îți curge prin vene

Trăiește provocarea. Continuă să mergi mai departe, acolo unde alții fac cale întoarsă. Transformă obstacolele în oportunități: Acesta este #SpiritOfGS. Astfel, modelul BMW F 850​ GS este adaptat perfect pentru utilizarea offroad, după cum poți observa din anvelopa față de 21 de țoli. Ceea ce contează este curiozitatea ta, care te îndeamnă - indiferent cât de departe vrei să mergi. Grație dotării standard extinse și a programului variat de echipamente și accesorii speciale, cu F 850 ​​GS poți descoperi cu ușurință ce este dincolo de orizont.

Caracteristici principale pentru orice tip de teren

Modelul F 850 ​​GS este pregătit pentru tot ceea ce aștepți de la el. Mai ales la schimbarea suprafețelor, îți oferă siguranță și confort, alături de numeroase caracteristici - și o plăcere imensă de a conduce.

+ Află mai multe
Dynamic ESA
We see the Dynamic ESA in detail.
ABS Pro și DTC de serie
We see the brake system of the F 850 GS.
Semnalizatoare cu LED emblematice, standard
We see the LED indicators of the F 850 GS.
Moduri de deplasare Pro extinse
We see the Pro riding modes display in the F 850 GS TFT display.
Parbriz reglabil și port USB standard
We see the windscreen and USB port of the F 850 GS.
Connectivity cu display TFT și controler multifuncțional
We see the 6.5“ TFT display of the F 850 GS.
ECALL, un însoțitor de încredere
We see the ECALL switch of the F 850 GS.
Varietate extinsă de șei
We see the seat of the F 850 GS.

Deplasare în stilul tău

Modurile de deplasare influențează accelerația și modul de reacție al modelului tău F 850 ​​GS. Modurile „Rain” și „Road” sunt pregătite pentru un carosabil uscat sau umed, printr-o apăsare a unui buton. Modul „Dynamic” exploatează la maxim motocicleta dacă vrei într-adevăr să accelerezi pe asfalt, în timp ce modul „Enduro” abordează drumurile de țară ale acestei lumi.

+ Află mai multe

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

Motor mai puternic

70
kW (95 CP) la 8.250 rot/min
92
Nm la 6.250 rot/min
853
cmc capacitate cilindrică
15
litri volum rezervor
Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

Lasă-te purtat de val

Curiozitatea și dorința de aventură sunt doar începutul: Motorul cu doi cilindri în linie, cu 70 kW (95 CP), îți este alături în orice încercare - în special grație cuplului mare. Funcționează economic cu un consum de 4,1 l la 100 km (conform WMTC) și are o performanță impresionantă atât pe șosea, cât și offroad.

+ Află mai multe

Sunet distinctiv

Design unic, stil individual

Trei personaje puternice.

Fiecare dintre cele trei vopsele evidențiază caracterul modelului F 850 GS. Tu pe care o alegi?

  GS Trophy

  Lumea îți aparține: modelul F 850 GS în designul GS Trophy, în culoarea Gravityblue metalizat. Accentele impresionante și benzile expresive subliniază setea ei de aventură. Parbrizul Tour și scărițele pentru picioare Enduro completează caracterul ei offroad. Datorită suportului pentru Navigator, deasupra afișajului color TFT, vezi întotdeauna destinațiile tale.

  Roșu Racing uni

  Aproape și departe: Modelul F 850 GS în roșu Racing uni pune în mișcare inimile șoferilor orientați spre performanță. Capitonajul roșu transformă motocicleta într-o adevărată atracție.

  Triple Black

  Negru Storm metalizat 2 accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 850 GS. Și a ta?

  Îmbrăcăminte pentru aventura ta

  spinner