* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 850 GS.

AVENTURA FACE PARTE DIN TINE.

Trăiești pentru provocare. Acolo unde alții fac cale întoarsă, tu mergi înainte. Depășește limitele. Obstacolele devin posibilități. Aventura îți curge prin vene. Aflat sus, pe modelul F 850 GS, vei putea stăpâni cu ușurință pista off-road, datorită anvelopei față de 21 inchi. Ceea ce contează este faptul că atitudinea și curiozitatea ta sunt lucrurile care te îndeamnă - indiferent cât de departe vrei să călătorești cu F 850 GS. Și indiferent dacă o luați prin noroi: cu opțiunea Connectivity din fabrică, aveți acces permanent la date de navigație, telefon, suport media și date importante referitoare la vehicul. Clar și concis pe un display TFT de 6,5 inchi - fără să distragă atenția. Acordându-ți mai mult timp pentru lucrurile importante. Și permițându-ți să descoperi ce este dincolo de orizont.  

DESIGNUL MODELULUI F 850 GS

Alege-ți stilul.

Alegerea îți aparține: cu stilul Exclusive, motocicleta F 850 GS în culoarea Pollux metalizat mat atrage privirile în mod elegant. Pe de altă parte, cu stilul Rallye, în culorile roșu Racing și albastru Lupin metalizat, poți conferi motocicletei tale un accent mai sportiv. Sau poți alege F 850 GS în culoarea de bază roșu Racing.

  */-->

  Stilul Rallye

  Iată care sunt accentele sportive ale modelului F 850 GS: stilul Rallye aduce pe motocicleta culorile alb, roșu Racing și albastru Lupin metalizat. Jantele eloxate cu aur evidențiază și ele caracterul dinamic.

  */-->

  Roșu racing nemetalizat

  Irezistibil de frumoasă și niciodată plictisitoare: vei atrage toate privirile cu culoarea de bază roșu Racing uni.

  */-->

  Stilul Exclusive

  Un caz clar de pasiune: stilul Exclusive oferă motocicletei un aspect extrem de elegant, datorită culorii Pollux metalizat mat.

  Și mai mult GS.

  Un aspect puternic: tu și F 850 GS cu silueta caracteristică. Când vine vorba despre design, simțul aventurii poate fi simțit pe fiecare suprafață, în fiecare colț și linie al motocicletei. Începând cu partea din spate, rezervorul frontal până la farurile tipice GS, ale căror lumini de rulare pe timp de zi amintesc de un diapazon înclinat și sunt disponibile ca echipament opțional, elementele de design sunt fasonate pentru off-road, în timp ce tu te adaptezi din cap până în picioare la tururi unice. Clapeta radiatorului galvanizată pentru stilurile Rallye și Exclusive îți oferă un aspect cool atât pe șosea cât și off-road.

  + Află mai multe

  MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

  70
  kW (95 CP) la 8 250 rpm
  92
  Cuplu max. în Nm la 6 500 rpm
  853
  cc capacitate
  860
  mm înălțime șa
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă.

  Pornirea interioară.

  Pornirea interioară.

  Curiozitatea și setea de descoperire sunt lucrurile care te motivează. Motorul cu doi cilindri în linie, cu 70 kW (95 CP), îți este alături în orice încercare - punctele sale forte sale sunt cuplul mare și rapiditatea. Sunetul puternic al motorului impresionează în timp ce funcționează economic și oferă o performanță impresionantă în orice moment. Descoperă necunoscutul cu F 850 GS!  

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL F 850 GS

  În elementul tău.

  În elementul tău.

  Nu te gândești la nimic, privirea îți este concentrată pe drumul din față. Conduci, schimbi vitezele și frânezi motocicleta F 850 GS aproape instinctiv - o manevră de neegalat: ești în elementul tău, concentrat pe aventura ta. Iar datorită ergonomiei tipice GS, conduci în poziție verticală și cu încredere, adică vei vrea mereu să mergi mai departe.  

  + Află mai multe

  Caracteristicile principale ale modelului F 850 GS

  Plăcerea de a conduce confortabil.

  Plăcerea de a conduce confortabil.

  Există ceva pentru fiecare tip de motociclist: poți adapta motocicleta ta F 850 GS pentru a se potrivi perfect nevoilor tale - sunt disponibile o serie de banchete de șa cu înălțimi diferite de șa. De asemenea, sunt disponibile o banchetă de șa dublă joasă și o banchetă de șa confortabilă. Dacă dorești, poți chiar să cobori suspensia motocicletei.

  + Află mai multe

  Ceva în plus.

  Ceva în plus.

  Pentru  utilizare off-road solicitantă, F 850 GS are roți cu spițe încrucișate cu anvelope fără cameră. Astfel poți ajunge la noi destinații, la următorul nivel, la următoarea porție de adrenalină. În același timp, plecarea ta pe teren necunoscut este acum mai sigură, datorită „apelului inteligent în caz de urgență” - cunoscut și drept eCall: în cazuri grave, motociclistul declanșează sistemul montat pe ghidoane prin atingerea unui buton, pentru a primi ajutor. În funcție de situație, sistemul eCall este descărcat automat și este util pentru primirea unui răspuns mai rapid din partea serviciilor de salvare - oriunde te-ai afla.  

   

  + Află mai multe
  Mai multe caracteristici principale ale modelului F 850 GS.
  • Pentru o utilizare curajoasă în afara șoselei, poți adăuga echipamentul de anvelope Enduro care se potrivește cu roțile cu spițe încrucișate.  

  • O protecție pentru motor, care este inclusă în dotarea standard, este realizată din material plastic și protejează motorul motocicletei BMW F 850 GS împotriva pietrelor care cad și daunelor apărute pe parcursul traseelor off-road. Pentru un stil mai sportiv, gama completă de echipamente oferă un dispozitiv de protecție spate realizat din aluminiu.  

  • Ghidonul lat din aluminiu se așează confortabil în mână și susține o manevrare mai ușoară a motocicletei BMW F 850 GS. Suprafața eloxată evidențiază valența motocicletelor.  

  Modelul suprem Enduro.

  Modelul suprem Enduro.

  Dirk Thelen depășește obstacolele de la Enduro d'Agadir pe BMW F 850 GS.

  Pentru Dirk Thelen lucrurile se îndreaptă într-o singură direcție: mai departe. În timp ce alți participanți la competiția Enduro d’Agadir de patru zile se luptă cu pietrișul mare, pistele nisipoase și noroiul argilos umed pe motocicletele lor enduro, de patru ori campionul german de enduro stabilește ritmul fără efort - pe șaua noului F 850 GS. Un enduro touring pentru distanțe lungi, supus unor teste și terenuri brutale, direct prin inima Marocului.

  + Află mai multe

  O motocicleta F 850 GS la comandă.

  Dorești o motocicletă F 850 GS la comandă? Atunci, gama largă de echipamente și accesorii speciale este aici pentru a te ajuta. Îți permite să îți asamblezi motocicleta exact așa cum dorești.

  AFLĂ MAI MULTE

  Accesorii pentru F 850 GS

  Îmbrăcăminte potrivită pentru aventura ta

  Mai multe modele Adventure

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe