* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW R 1200 GS.

Cu toate acestea, mai multă aventură.

BMW R 1200 GS. Mai mult GS nu este posibil. A fondat segmentul de motociclete dual sport - și încă este în frunte și în ziua de azi. Diversitatea - drumuri, țări, mediu urban, mediu rural, confort, performanță - combinată cu robustețea legendară și expertiza de peste 36 de ani de dezvoltare GS are drept rezultat o motocicletă care nu este evitată de niciun concurent. Numărul mare de triumfuri și premii de testare din revistele tehnice oferă o dovadă impresionantă a acestui fapt. R 1200 GS a fost mereu o sursă de inspirație. Noul model oferă ceva în plus: atât în ceea ce privește adecvarea la touring, cât și performanța off-road. Lucru care pentru tine înseamnă: confort sporit, dinamică și mai multă distracție. Pe scurt: și mai multă aventură.

Designul modelului R 1200 GS

Alege-ți stilul.

Cu două culori de bază diferite și cele două stiluri noi - Exclusive și Rallye - acum poți adapta R 1200 GS chiar și mai mult pentru a se potrivi preferințelor tale individuale. Stilurile cuprind un design color cu echipamente standard adaptate în mod special.

  Black storm metalizat

  GS face față fiecărei aventuri în mod dinamic și cu putere.

  Alb deschis nemetalizat

  Are un efect deosebit de sportiv și de ușor atunci când este off-road.

  Stilul Exclusive

  Stilul Exclusive de culoare Iced Chocolate metalizat pune accentul pe un aspect sigur.

  Stilul Rallye

  Cu stilul Rallye de culoare albastru Lupin metalizat, motocicliștii off-road ambițioși fac ca motocicleta să își merite banii.

  Robust. Dinamic. Caracter puternic.

  Indiferent de unde ajungi, R 1200 GS sigur va atrage toate privirile. Din față până în spate - stilul deosebit al liniei GS semnalează setea sa de neegalat pentru aventură. Elementele de design de înaltă calitate, culorile și stilurile atractive fac ca noul GS să fie de neînlocuit. Culoarea principală a cadrului poate fi selectată în trei finisaje diferite. Detaliile cum ar fi rama de radiator galvanizată fac referire la creșterea robusteții vizuale. Chiar și oțelul inoxidabil este folosit la stiluri. În plus, stilurile Exclusive și Rallye au propriile lor accente de formare a stilului: de la ornamentul rezervorului până la inscripția GS. R 1200 GS nu a fost niciodată mai individual – la fel ca tine.
  + Află mai multe

  Pregătit pentru tot ce urmează.

  Pregătit pentru tot ce urmează.

  Inovații precum protecția frontală antistropire, elementele de ghidare a vântului și piesele de protecție off-road fac ca motocicleta ta GS să fie mai robustă. Procedând astfel, cea mai recentă tehnologie reacționează și mai acut la diferitele condiții și te ajută în situații dificile. Echipat atât de bine, cu motocicleta ta GS poți cuceri orice colț al globului.

  + Află mai multe

  Manevrare perfectă.

  Manevrare perfectă.

  Cadrul principal ferm cu motorul ca element de susținere asigură un centru de greutate mic și, la rândul său, ușurează manevrarea, în paralel cu stabilitatea excelentă pe banda de rulare. Elementele de suspensie cu paralever și telelever permit o performanță la pilotaj perfectă pe orice teren.

  + Află mai multe

  Motor boxer cu doi cilindri opuși

  92
  kW (125 CP) la 7 750 rpm
  125
  Nm la 6 500 rpm
  244
  Masă proprie kg, cu rezervorul plin/gata de drum
  850
  mm înălțime șa
  Motor boxer cu doi cilindri opuși în patru timpi răcit cu aer/lichid

  Putere pentru fiecare situație.

  Putere pentru fiecare situație.

  Încercat, testat și dovedit cu cea mai mare sarcină, din nou și din nou: motorul boxer cu două cilindri opuși cu 92 kW (125 CP). Este eficient și are un cuplu foarte mare: pentru o plăcere vizibilă de a conduce în orice situație. Cu toate acestea, boxerul nu este legendar doar pentru fiabilitatea sa. Este și foarte permisiv. Ambreiajul umed cu funcție anti-hopping și accelerația controlată electronic facilitează o dozare fină a puterii.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul R 1200 GS

  Tehnologie inovatoare

  Întâlnirea dintre un idol și tehnologie.

  R 1200 GS dispune de cele mai recente evoluții în ceea ce privește tehnologia, confortul și siguranța montate. Astfel, modurile de pilotaj „Ploaie” și „Drum”, precum și „Controlul automat al stabilității” sunt disponibile chiar de la modelul de bază. Ca echipament special, beneficiezi de nenumărate alte sisteme de asistență și de siguranță - cum ar fi, de exemplu, șasiul ESA dinamic controlat electronic de generație următoare. În plus, modurile speciale de pilotaj Pro cu echipament oferă și multe alte sisteme de asistență și de siguranță. De exemplu, pornirea controlului, care, printre altele, ușurează pornirea când ești în pantă. De asemenea, DTC-ul, controlul tracțiunii dinamice, intervine clar atunci când ești în pantă și asigură o mai mare siguranță și dinamică la pilotaj. ABS Pro este util și atunci când te apleci pentru a frâna treptat și în acest fel reduce situațiile periculoase. Iar lampa de frânare dinamică avertizează traficul în spate în caz de frânare din reflex.
  + Află mai multe

  Moduri de pilotaj.

  Moduri de pilotaj.

  Înfrunți frontal diferite suprafețe secundare.

  Cu cea mai recentă generație de moduri de pilotaj, ai întotdeauna parte de aderența potrivită. În afară de modurile de pilotaj standard „Ploaie” și „Drum”, îți poți personaliza motocicleta pentru și mai multe suprafețe secundare cu modurile de pilotaj suplimentare (dinamic și Enduro). De la un singur buton, setezi modul corect în câteva de secunde, pentru ca aventura ta să nu aibă întreruperi.

  + Află mai multe

  Asistență la pornirea în pantă

  Asistență la pornirea în pantă

  Pentru mai multă distracție la pilotajul în pantă.

  Asistența la pornirea în pantă face mai ușoară pornirea în pante și coborâri. Prin intervenția în sistemul de frânare ABS integrat parțial, presiunea frânei din sistemul de frânare spate este menținută automat. Avantajul tău: nu mai trebuie să acționați maneta de frână tot timpul pentru a evita rostogolirea accidentală a vehiculului. Ideală pentru aventuri în munți.

  + Află mai multe

  ESA dinamic.

  ESA dinamic.

  O nouă dimensiune a motociclismului.

  Cu cea mai recentă generație ESA dinamic, confortul de a conduce de primă clasă atinge din nou un nou nivel. În funcție de starea de pilotaj și de manevrele de pilotaj, sistemul ESA dinamic ajustează suspensia în mod automat la condițiile existente. Chiar și în caz de sarcini diferite, pretensionarea optimă inițială a arcului de la amortizorul de arc posterior și forța de amortizare corespunzătoare de la elementele de arc sunt întotdeauna garantate. Pentru și mai multă stabilitate, siguranță, performanță și confort atunci când conduci.

  + Află mai multe

  Mai multă individualitate

  Și mai multă protecție. Și mai multă siguranță. Și mai multă fiabilitate. O prezență chiar mai bună. Cu gama extinsă de echipamente și accesorii special, îți poți optimiza vehiculul exact cum ai nevoie. Protecții de cilindri retușați, topcase pentru două căști, chiar și piese de protecție off-road, cum ar fi grilele de la răcitor și apărătoarele cadrelor sau sistemele pentru bagaje. Configurează GS după gustul tău.
  + Află mai multe
  Bară de protecție a motorului.
  R 1200 GS Bară de protecție a motorului
  Apărătoare faruri.
  R 1200 GS Apărătoare faruri
  Suport pentru bagaje.
  R 1200 GS Suport pentru bagaje
  Protecție pentru motor din aluminiu.
  R 1200 GS Protecție pentru motor din aluminiu
  Roți cu spițe încrucișate.
  R 1200 GS Roți cu spițe încrucișate
  Scărițe HP Enduro.
  R 1200 GS Scărițe HP Enduro
  Faruri cu LED cu lumină de rulare pe timp de zi
  R 1200 GS Faruri cu LED
  Keyless Ride.
  R 1200 GS Keyless Ride

  O pasiune, două stiluri.

  Stilul Exclusive.

  Stilul Exclusive.

  Apariția ta elegantă.

  Îți place să stai afară și să te plimbi cu motocicleta ta R 1200 GS pentru mai mult timp? Apoi, stilul Exclusive a fost creat cu gândul la tine. Șaua confortabilă asigură nivelul necesar de confort - oțel inoxidabil și evidențiere vizuală pentru un aspect elegant din orice unghi.

  + Află mai multe

  Stilul Rallye

  Stilul Rallye

  Off-road în adevăratul sens al cuvântului.

  Te imploră să mergi off-road. Ceva în plus la off-road fără compromisuri, ca echipare standard - sau ca accesorii suplimentare. Finisajul de vopsea exclusiv pentru stilul Rallye are la bază culorile BMW. La aceasta se adaugă și roțile cu spițe negre. Stilul Rallye este conceput pentru aventura ta off-road.

  + Află mai multe

  Trei caracteristici distinctive.

  Trei caracteristici distinctive.

  Cele trei pachete de echipamente Touring, Confort și Dinamic intensifică diferitele trăsături de caracter ale noului GS. Cu echipamente precum ESA dinamic, pachetul Touring este alegerea perfectă pentru fiecare tur. Între timp, pachetul Confort promite o plăcere absolută de a conduce și un plus de siguranță. Printre altele, acesta include mânere încălzite și control al presiunii în anvelope, TPC. Iar cu pachetul Dinamic, ai la dispoziție modul de pilotaj Pro și Pro Shift Assistant: pentru un plus de caracter sportiv și agilitate în orice situație de pilotaj.

  + Află mai multe

  Confort pentru fiecare tip de motociclist.

  Confort pentru fiecare tip de motociclist.

  Să rămâi așezat nu este o problemă cu numeroasele înălțimi de șa. Chiar dacă ești un motociclist de GS cu experiență și preferi să conduci în picioare când ești off-road, merită să stai jos. Asta pentru că înălțimile de șa și diferitele banchete de șa tip Confort sau Rallye te fac să nu îți mai dorești nimic altceva. De la înălțime și sportiv, la confortabil și ideal pentru touring. Te vei îmbarca întotdeauna într-o aventură confortabilă, chiar și dacă mai mergi împreună cu cineva.

  + Află mai multe

  Diversitate incredibilă.

  O provocare nou de fiecare dată. Niciodată aceeași rută de două ori. Nicio rută familiară. Datorită nenumăratelor posibilități de customizare, îți poți configura propria motocicletă R 1200 GS pentru a-ți satisface întocmai cerințele.

  Află mai multe

  Descoperă spiritul GS

  Povestea continuă.

  Lumea nu are limite.

  Fă-ți bagajul și pornește într-o călătorie în necunoscut. Suntem curioși și știm că aventura ne așteaptă la fiecare colț. Fiecare milă dezvăluie ceea ce încă nu a fost descoperit, fiecare secundă ne oferă perspective noi și fiecare priveliște gravează o imagine în memoria noastră. Creștem cu fiecare experiență, fiecare prietenie și fiecare aventură - aceasta este semnificația #spiritofGS. Fă cunoștință cu oamenii din spatele „spiritului GS”. Încearcă GS sau experimentează GS Action la EG Experience. Și pentru toți cei care se află în mijlocul unei aventuri - povestește-ne despre ea și împarte-o cu noi la #spiritofGS.

  Află mai multe

  Uzură GS

  Alte modele Adventure

  spinner