* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW R 1200 GS Adventure.

Păstrarea aderenței ideale în timpul aventurii.

Îți plac rutele extreme, lungi, chiar pe drumuri accidentate? Îți plac cărările pietruite sau sălbăticia? Indiferent dacă mergeți pe asfalt, off-road, pietre sau nisip: BMW R 1200 GS Adventure are răspunsul corect la oricare provocare prin manevrarea ușoară și agilă. Un vehicul pentru toți cei care vor să își atingă limitele - și să le depășească. Sau, mai simplu: un vehicul pentru adevărații iubitori de aventură dintre voi. Cei care doresc cu adevărat să își testeze supremația într-un mod nou de fiecare dată și, bineînțeles, să aibă parte de foarte multă distracție în timpul pilotajului.

Designul modelului R 1200 GS Adventure

Alege-ți stilul.

Poate că praful și noroiul sunt ideea ta de stil atunci când vine vorba de R 1200 GS Adventure. Dar noi putem individualiza și mai mult motocicleta ta GS Adventure - pentru că, în afară de culoarea de bază dinamică, am conceput pentru tine încă două stiluri de motocicletă.

  Roșu racing

  Roșu Racing, deoarece culoarea ta de bază va da motocicletei tale un aspect distinctiv pronunțat la fiecare milă parcursă.

  Stilul Rallye

  Cu Stilul Rallye, de culoare alb deschis și cadru principal în albastru Cordoba, motocicliștii off-road ambițioși fac ca motocicleta să își merite banii.

  Stilul Exclusive

  Stilul Exclusive, în negru Storm metalizat, capacul de rezervor Dark slate mată metalizat mat și culoarea principală de cadru gri Achat, pune accentul pe un aspect încrezător.

  Design: prezență impresionantă.

  R 1200 GS Adventure este pregătită pentru căutări de orice fel. Și gata și pentru orice fel de provocări. Nu e nicio îndoilaă - cu designul său puternic, robust și dinamic, o singură privire îți spune tot ce trebuie să ști despre caracterul său. Protecția pentru motor, apărătoarea împotriava vântului, a intemperiilor îi conferă un aspect deosebit, cu accentul vizual al motocicletei mutat în prim plan. Apărătoarea rezistentă împotriva stropirii R 1200 GS Adventure îi conferă o apariție îndrăzneață. Pur și simplu este pregătită să învingă orice dificultate cu aplomb, în orice moment. Rezervorul inconfundabil de 30 litri îi oferă un aspect sfidător.

  R 1200 GS Adventure promite să meargă întotdeauna înainte - indiferent de provocare.  

  + Află mai multe

  Motor boxer cu doi cilindri opuși

  92
  kW (125 CP) la 7 750 rpm
  890
  mm înălțime șa
  30
  capacitate rezervor de combustibil în litri
  217
  Sarcină maximă kg
  Motor boxer cu doi cilindri opuși în patru timpi răcit cu aer/lichid

  Fiabil și puternic.

  Fiabil și puternic.

  Indiferent de direcția în care te îndrepți: R 1200 GS Adventure este întotdeauna un companion dinamic. Și inspirat de legendarul cuplu boxer de 125 Nm și 92 kW (125 CP) de la un motor cu doi cilindri opuși, în patru timpi, răcit cu apă. Conceptul său de răcire are la bază o combinație de răcire cu aer și lichid. Rezultatul este eficiența, cuplul ridicat și, mai presus de toate: fiabilitatea.

  Ambreiajul umed cu funcția anti-hopping și accelerația controlată electronic fac din R 1200 GS Adventure un partener ideal pentru cei pentru care niciun drum nu este prea departe - sau prea stâncos.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul R 1200 GS Adventure

  Caracteristicile principale ale modelului R 1200 GS Adventure

  Rezervor și bară de protecție a motorului.
  R 1200 GS Adventure Rezervor și bară de protecție a motorului
  Carenă cioc.
  R 1200 GS Adventure Carenă cioc
  Rezervor de combustibil de 30 de litri, realizat din aluminiu.
  R 1200 GS Adventure Rezervor de combustibil de 30 de litri, realizat din aluminiu
  Parbriz lat.
  R 1200 GS Adventure Parbriz înalt
  Șa Confort.
  R 1200 GS Adventure Șa confortabilă
  Compartiment de depozitare practic.
  R 1200 GS Adventure Compartiment de depozitare practic
  Suport pentru bagaje din oțel inoxidabil.
  R 1200 GS Adventure Suport pentru bagaje din oțel inoxidabil
  Roți cu spițe încrucișate.
  R 1200 GS Adventure Roți cu spițe încrucișate

  Echipament din belșug. Mai multă distracție la pilotaj.

  Un punct culminant inovator al modelului R 1200 GS și un "produs indispensabil" pentru aventurierul modern – BMW Motorrad Connectivity. Acest nou echipament opțional îți afișează totul despre motocicleta ta într-un mod inteligent și pe un display TFT de 6 inchi. Conectează-ți smartphone-ul la motocicletă prin Bluetooth și utilizează funcțiile prin intermediul multi-controler-ului de pe ghidon, cum ar fi navigația bazată pe smartphone, acceptă apeluri sau chiar efectuează apeluri, funcții media cum ar fi selectarea și ascultarea de muzică din lista ta de redare smartphone sau folosește în mod intuitiv chiar mai multe informații despre vehicul, fără a fi distras de la pilotaj. Pentru unele funcții, este necesară și aplicația Connected BMW Motorrad.

  O altă noutate în ceea ce privește echipamentul opțional este „apelul inteligent în caz de urgență”: un sistem încorporat în ghidon, care este inițiat în caz de urgență, fie manual, la apăsarea unui buton, fie - în funcție de situație - în mod automat, activând astfel lanțul de salvare. În acest mod, această opțiune sprijină un ajutor acordat mai rapid de serviciile de salvare - indiferent de locul unde te afli în prezent.  

  Echipamentul practic care vine la dotare standard cu enduro-ul touring satisface toate nevoile tale: două moduri standard de pilotaj - „Ploaie” și „Drum” - sunt disponibile la apăsarea unui buton și îți oferă două stiluri de pilotaj coordonate în mod optim.  

  Ca echipament opțional sunt disponibile și alte moduri „Moduri de pilotaj Pro”. Modurile de pilotaj corespunzătoare „Dinamic” și „Enduro” asigură mai multe opțiuni în căutarea ta de aventură. Cu fișa de codificare încorporată, modul de pilotaj Dinamic devine Dinamic Pro și Enduro devine Enduro Pro. Astfel, motocicleta este mai customizabilă.

  Capacitatea rezervorului de combustibil de 30 de litri îți oferă independență în călătoria ta - pentru acele etape foarte lungi. În plus, aveți la dispoziție un computer de bord: pentru organizarea perfectă a călătoriei și pentru a afișa date importante, cum ar fi computerul de călătorie dublat, consumul mediu și gama de combustibil. La fel de practic este și compartimentul de depozitare de deasupra rezervorului. Cu aceasta, orice articol de dimensiuni mici va fi la îndemână în orice moment.

  + Află mai multe

  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

  Echipamentul opțional BMW Motorrad Connectivity

  BMW Motorrad Connectivity furnizează motocicliștilor o soluție inovatoare privind navigația zilnică, utilizând informațiile multimedia și cele legate de pilotaj cu cea mai clară dispunere și operațiuni intuitive: conectarea motocicletei, a smarphone-ului și a căștii prin Bluetooth are drept rezultat posibilități complet noi. Multi-controller-ul garantează faptul că funcțiile pot fi utilizare cu ușurință tot timpul. Tabloul de bord electronic tradițional face loc unui display TFT de mari dimensiuni, clar, care oferă motociclistului acces constant la informațiile suplimentare despre navigație, apeluri telefonice, suporturile media și vehicul, precum și la informațiile afișate anterior, cum ar fi viteza și turațiile. Pe lângă aceasta, există mai multe funcții suplimentare disponibile alătură de aplicația gratuită Connected de la BMW Motorrad. Connectivity oferă motocicliștilor încă o dată oportunitatea de a se concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat: străzile care așteaptă să fie descoperite.

  Echipamentul opțional „apel inteligent în caz de urgență”: sistemul ECALL, asistența rapidă în caz de accidente și în situații de urgență

  Buna dispoziție te însoțește de-a lungul întregii curse. BMW Motorrad este primul producător care oferă „apelul de urgență inteligent” în prețul de franco fabrică: un sistem montat fix pe ghidon, care în caz de urgență poate declanșa în mod independent și automat lanțul de salvare și, astfel, facilitează un ajutor mai rapid din partea serviciilor de urgență. „Apelul de urgență inteligent” se activează în mod automat după un accident ușor până la unul grav. Dar motociclist poate și el să declanșeze manual un apel de urgență prin apăsarea unui buton, dacă, de exemplu, a fost martorul unui accident. După activarea sistemului, fie automat, fie manual, datele GPS ale locației și direcția de deplasare a motocicletei sunt trimise prin intermediul conexiunii telefonului mobil către un centru telefonic BMW. Lanțul de salvare este activat de aici. Pentru ajutor rapid și precis. Îți permite să mergi înainte în fiecare aventură cu un sentiment de siguranță.

  Echipamentul opțional Moduri de pilotaj Pro cu „Dinamic Pro” și „Enduro Pro” și Asistență la pornirea în pantă

  Modul corect poate fi setat printr-o singură apăsare a butonului sau altfel adaptat pilotului în modurile de pilotaj Pro - nu este nevoie de pauze la aventuri! Prin simpla comutare între modurile de pilotaj, poți reacționa în câteva secunde până la un teren diferit; intervenția la frânare, adaptarea elementelor de suspensie și, de asemenea, sistemele electronice de control ABS Pro și DTC, precum și caracteristicile motorului prin răspunsul accelerației. În general, modul de pilotaj „Dinamic Pro” care poate fi activat de la fișa de codificare garantează o motocicletă mai bine adaptată pentru o cursă sportivă pe șosea. Comutarea la „Enduro Pro” asigură o tracțiune perfectă pe suprafețele libere. Un răspuns lin al accelerației și o intervenție de control limitată a sistemului Enduro ASC fac din pilotajul pe un teren liber o experiență cu totul nouă. În plus, modul de pilotaj Pro vine cu Asistență la pornirea în pantă HSC, prin intermediul căreia frâna roții din spate poate fi apăsată cu ajutorul manetei frânei de mână.

  Echipamentul opțional ESA dinamic „următoarea generație” cu compensare automată a poziției de pilotaj

  R 1200 GS Adventure poate fi acum echipat opțional cu cea mai nouă generație ESA dinamic. Cu sistemul automat de reglare a amortizării și compensarea poziției de pilotaj, confortul la pilotaj și stabilitatea la pilotaj sunt din nou îmbunătățite. Complet fără comutare, cea mai bună tracțiune este realizată întotdeauna pe toate suprafețele de drum, asigurând, în același timp, o stabilitate optimă la pilotaj. Sistemul extins de senzori care adaptează motocicleta la nenumăratele condiții de pilotaj se ocupă de acest lucru. Reglarea automată a șasiului la încărcătură asigură o manevrare impresionantă a luminii și menține precizia motocicletei R 1200 GS Adventure.

  Mai multă individualitate

  Echipamente și accesorii speciale.

  O provocare nouă de fiecare dată. Niciodată aceeași rută de două ori. Nicio rută familiară. Datorită gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, îți poți configura propria motocicletă R 1200 GS Adventure exact așa cum dorești.

  Află mai multe

  Descoperă spiritul GS

  O recapitulare a momentelor International GS Trophy 2016.

  Echipa Africa de Sud câștigă provocarea GS în Tailanda.

  Manevrarea motocicletelor pe poduri dărăpănate, traversarea râurilor pe GS și schimbarea rapidă a anvelopelor: International GS Trophy este o provocare enduro fără egal.

  În 2016 a sosit din nou momentul evenimentului. 19 echipe din întreaga lume și-au pilotat motocicletele BMW R 1200 GS de-a lungul nordului Tailandei. Motocicliștii GS au cucerit 1400 de kilometri, 19 teste speciale și șapte etape zilnice. Au traversat jungle, baraje și păduri tropicale, suportând căldura și umiditatea extremă. A șasea ediție a International GS Trophy i-a lăsat epuizați fizic, dar satisfăcuți din toate celelalte puncte de vedere.

  Află mai multe

  Accesorii pentru R 1200 GS Adventure

  Îmbrăcăminte pentru aventurile tale off-road

  Alte modele Adventure

  spinner