* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

NOUL BMW S 1000 XR.

PROVOCAREA VIRAJELOR ȘI KILOMETRILOR.

Nu face nicio concesie, cere totul. De la tine, dar și de la motocicleta ta. Mereu luptând pe trasa ideală: fiecare viraj câteva grade mai mult, câțiva milimetri mai strâns. Kilometru după kilometru. Cu noul S 1000 XR, ai o motocicletă care nu face nici ea vreun compromis. Combină sportivitatea și confortul la drum lung într-o formă perfectă. Agresivitatea sa sportivă vine de la RR. Ergonomia sa deosebită, cu poziția dreaptă și relaxată în șa, îți permite să lupți pentru fiecare viraj și fiecare linie dreaptă toată ziua. O pistă care se termină doar atunci când vrei tu. Așa ar trebui să fie. Așa îl vedem noi pe XR. Dar tu?
#NeverStopChallenging.

Pe trasa ideală - chiar și la design.

Carenajul față și sistemuld e iluminare sunt definite de margini ascuțite. Combinate cu liniile izbitoare, formează conturul general - agresiv și consecvent până la final: nu este o întâmplare că partea din spate scurtă aduce aminte de o motocicletă sport.

Partea frontală înclinată, silueta înaltă și ghidonul amplasat confortabil indică o foame nepotolită de kilometri. Kilometri care sunt foarte distractivi în poziția în șa foarte bună pentru distanțe lungi, chiar și zile la rând - grație și aerodinamicii și carenajului revizuite. Parbrizul reglabil te ajută să-ți ții privirea pe drum și pe kilometraj, fără ca vântul să-ți scuture casca.

+ Află mai multe

Culori cu expresie.

Cu variantele de culoare ale lui S 1000 XR, deja lansezi un semnal vizual clar. Definite și precise, culorile accentuează caracterul sportiv și ascuțit al motocicletei până la ultimul detaliu.

Style Triple Black

Fără compromisuri, fără concesii, fără discuții: în varianta de culoare negru Storm metalizat 2 agresivitatea plină de energie a modelului S 1000 XR nu poate fi trecută cu vederea.

Roșu Racing uni 2

Această combinație de culori este de neoprit: În curbe contează fiecare milimetru, la sfârșitul zilei fiecare kilometru: Plăcerea pură de a conduce.

Alb Light uni/M Motorsport

O combinație de culori care este atât o promisiune, cât și o obligație. Acesta este locul unde genele modelului S 1000 XR sunt cel mai bine exprimate – și de pe pista de curse direct pe drum. Exclusiv în pachetul M.

**Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum avem garanție 3 ani la toate motocicletele.

MOTOR CU PATRU CILINDRI ÎN LINIE

228
greutate la gol DIN în kg, incl. bateria ușoară M, pachetele Touring și Dynamic
114
Nm cuplu maxim la 9.250 rpm
121
Putere în kW/165 CP la 11.000 rpm
999
cmc cilindree

O curbă care provoacă depedență: cuplul.

O curbă care provoacă depedență: cuplul.

Motorul lui S 1000 XR este bazat pe propulsorul de înaltă performanță al noului RR și a fost optimizat pentru XR pentru performanță fără compromis pe distanțe lungi: printre altele, profilurile speciale ale camelor și galeriile livrează cuplu impresionant la regimuri medii și cea mai largă plajă de turație utilă din clasa sa. Cutia cu rapoarte mai lungi în treptele înalte asigură rulare lină - pe care o poți simți și auzi.

+ Află mai multe

Mai dinamic grație greutății reduse.

Mai dinamic grație greutății reduse.

Dinamismul este și o problemă legată de masă. Chiar și complet echipat, S 1000 XR cântărește cu 10 kg mai puțin decât predecesorul său. În cea mai ușoară configurație, această motocicletă este gata de drum la doar 223 kg. Nu vei simți lipsa niciunui gram, dar îl vei simți pe fiecare - la fiecare metru. În forma unei accelerații mai bune, agilități îmbunătățite, distanțe de frânare mai scurte și manevrabilități mai ușoare.

+ Află mai multe

ASCULTĂ MOTORUL LUI S 1000 XR

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE LUI S 1000 XR

Motor și performanțe.
We see a close-up of the engine.
Dynamic ESA Pro.
We see an image of the Dynamic ESA.
Striking front design with Pro headlight.
We see the dynamic front design including Pro headlight.
Gamă de accesorii precum protecția motorului de Carbon.
We see an item from the accessory range, focus on the Carbon engine guard.
Greutate optimizată.
We see the S 1000 XR in a three-quarter front view.
Display TFT cu BMW Motorrad Connectivity.
We see the 6.5” TFT display.
Sistem de cutii și topcase.
We see the baggage system and top case.
Soluții inteligente, compartiment pentru mărunțișuri.
We see the toll pass compartment.

Asistență rapidă oriunde

Asistență rapidă oriunde

Sistemul ECALL de apel inteligent de urgență dezoltat de BMW Motorrad contactează automat call center-ul BMW în caz de accident. Sistemul este fixat pe ghidon și contactează serviciile de urgență cât mai repede posibil. Folosirea sistemului ECALL aduce serviciile de urgență mai rapid la fața locului în caz de accident, informându-i mai bine în legătură cu situația.

+ Află mai multe

#neverstopchallenging

#NeverStopChallenging - aici poți cunoaște motocicliști din comunitate care gândesc ca tine. Oameni pentru care timpul record al zilei contează doar pentru o zi, pentru că fiecare viraj și fiecare kilometru sunt o nouă provocare pentru ei.

+ Află mai multe

ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU DRUMURILE TALE LUNGI

ALTE MODELE

spinner