Vânătorul de timpi record

Trasa ideală cu fiecare viraj

Nu faci compromisuri, lupți pentru linia ideală pe fiecare metru? Această variantă a modelului S 1000 XR înseamnă performanță concentrată. Lanțul M Endurance cu optimizare la frecare oferă și mai multă putere pe roata din spate, iar toba de eșapament sport din titan oferă fundalul sonor potrivit. Din punct de vedere vizual, vopseaua în combinație cu parbrizul sport scurt stabilesc recordul - iar următorul viraj poate veni.

+ Află mai multe
Parbriz sport

Parbrizul Sport are un strat de acoperire rezistent la zgârieturi și protejează în mod evident partea superioară a corpului împotriva presiunii vântului.

Amortizor de zgomot sport

Amortizorul de zgomot sport din titan cu capac din carbon oferă un sunet impresionant de plin și este un angajament clar pentru curse, atât optic, cât și acustic.

Pachetul M

Cu furtună și avânt înainte: Pachetul M focalizează atenția motocicletei tale pe performanță – inconfundabil pentru alții și evident pentru tine. Promisiunea de performanță pe face o fac deja de la prima vedere culoarea pachetului M și jantele forjate M anodizate negre, consacrate pentru curse, este oferită de scaunul sport M cu prindere întărită, parbrizul sport cu strat de protecție împotriva zgârieturilor, bateria litiu-ion M Lightweight cu 2.000 g mai ușoară, toba sport din titan și lanțul M Endurance cu role cu strat de acoperire DLC.

Campionul virajelor

Cel mai bun timp, timpul tău, timp mai bun.

Cauți provocări sportive și niciunul dintre cei mai buni timpi nu este suficient de rapid pentru tine? Atunci ești pe calea bună cu acest XR, inclusiv pachetul dinamic și jantele forjate M. Împreună cu pachetul Carbon și bateria M Lightweight este posibilă o greutate sport de 223 de kg - gata de drum, desigur.

 Iar cu performanța M îți exprimi în mod inconfundabil cerința exclusiv sportivă.

+ Află mai multe
Pachetul Carbon

Pachetul Carbon de înaltă calitate subliniază calitățile sportive și în plus, contribuie la aspectul dinamic al motocicletelor Adventure Sport. Pachetul include aripile față și spate, apărătoarea de lanț integrată și panourile laterale ale carenajului. Piesele au un accent nobil, dar sportiv, cu cerințe de înaltă tehnologie.    

Iluminare adaptivă în viraje

Iluminarea adaptivă în viraje asigură o iluminare semnificativ mai bună a carosabilului în viraj. Elementele de iluminare în viraj ale farului Headlight Pro se aprind de la poziția înclinată de 10 °. Astfel, faza scurtă se aprinde în curbă și oferă astfel o siguranță în deplasare semnificativ mai bună.    

Pachetul Dynamic

Tu dai totul – caracteristicile pachetului Dynamic te sprijină în acest sens. Dynamic ESA Pro (Electronic Suspension Adjustment) oferă un al doilea mod de amortizare și un reglaj automat al ținutei de drum. Asistentul de schimbare a treptei de viteză Pro permite comutarea rapidă într-o treaptă superioară sau inferioară fără a acționa ambreiajul, în aproape toate intervalele de sarcină și turație. Reglarea electronică a vitezei menține viteza de deplasare constantă, astfel încât să te poți concentra pe ce este important. Iar mânerele încălzite asigură un plus de confort.

Vânătorul de kilometri

Nicio destinație nu este prea departe.

Utilizezi performanța fără compromisuri pe distanțe lungi a motocicletei S 1000 XR până la capăt? Atunci această motocicletă XR, inclusiv pachetul pentru touring și dinamică, este exact vehiculul de care ai nevoie. Începând cu controlul vitezei de croazieră, mânerele încălzite și până la cricul central și sistemul inteligent pentru apeluri de urgență ECALL, ai aici tot ce ai nevoie pentru ca deplasările mai lungi să fie confortabile și în siguranță. Grație geamantanului de touring, bagajul tău își găsește și el locul. 

+ Află mai multe
Portbagaj

Multifuncțional, simplu, adecvat pentru touring și polivalent: Pe portbagajul cu decuplare a suportului integrat al topcase-ului, topcase-ul poate fi montat confortabil și în siguranță.

Bare de protecție a motorului M Carbon

Barele de protecție a motorului M Carbon de înaltă calitate sunt la fel de stabile ca oțelul, dar cântăresc numai 620 g de fiecare parte. Materialul permite un design zvelt, integrat în vehicul cu secțiune aerodinamică. Componenta unică de înaltă tehnologie combină optica sportivă cu un nivel ridicat de protecție, fără a restricționa optica sau unghiul de înclinare    

Șa confortabilă

Șaua confortabilă oferă șoferului un confort sporit la ședere, datorită căptușelii mai groasă cu 10 mm. În același timp, șaua pentru pasager are un contur mai lat al buretelui. Materialul pentru husă Heat Reflect este extrem de sofisticat, reducând temperatura suprafeței în lumina directă a soarelui cu până la 15 °C.    

Cric central

Cricul central asigură o poziție sigură și stabilă a mașinii și oferă avantaje, ca de exemplu în timpul alimentării, încărcării și descărcării geamantanului sau în timpul lucrărilor de întreținere. În plus, pneurile și elementele de suspensie sunt detensionate în cazul timpilor de nefuncționare mai lungi.    

Pachetul Touring

Motocicleta ta XR te duce în tururi – pachetul Touring te sprijină în acest sens. Deosebit de practic în călătorii: portbagajul cu decuplare integrată a suportului pentru topcase. Dispozitivul tău de navigație poate fi integrat cu ușurință în pregătirea existentă – și ești deja gata de plecare. Datorită Keyless Ride, poți pur și simplu să urci în șa și să pleci. Cu ajutorul protecției pentru mâini, călătoriile devin și mai confortabile. Cu ajutorul controlului presiunii în pneuri (RDC), display-ul tău de la Cockpit te ține permanent la curent și te avertizează din timp în cazul pierderii de presiune. La sosire, suportul articulat asigură parcarea sigură.

Vânătorul de priveliști

Se reflectă în imaginea orașului.

Îți plac șirurile de case, străzile înguste, piețele aglomerate? Atunci ai nimerit bine cu această motocicletă S 1000 XR. Grație Headlight Pro, luminii de zi și farurilor auxiliare, îți garantăm că primești atenție și poți fi văzut. De asemenea, Keyless Ride și ECALL oferă confort și un sentiment de siguranță la fiecare deplasare. 

+ Află mai multe
Headlight Pro și lumină de zi

Cu Headlight Pro, farurile dispun de elemente de iluminare iconice care acționează ca lumini de poziție sau de zi. În combinație cu iluminarea adaptivă în viraje vizibilitatea este îmbunătățită, sporind astfel siguranța.    

Far auxiliar

Datorită aspectului lor inconfundabil, farurile auxiliare puternice cu leduri din carcasa din aluminiu diferențiază clar vehiculul de automobile, de la prima vedere, sporind astfel gradul de siguranță. În același timp, acestea asigură o iluminare mai bună a drumului, datorită culorii lor deschise, asemănătoare cu lumina naturală. Tehnologia cu leduri asigură o funcționare aproape fără uzură.

Parbriz colorat

Parbrizul fumuriu evidențiază aspectul sportiv al motocicletei. Stratul rezistent la zgârieturi asigură o transparență de durată. În mod alternativ, parbrizul fumuriu este disponibil și într-o variantă mai lungă cu 70 mm.    

Keyless Ride

Cu keyless ride, cheia vehiculului rămâne de acum în geantă. Asta deoarece sistemul fără cheie este extrem de confortabil și permite șoferului să pornească vehiculul pur și simplu prin apăsarea unei taste. Dispozitivul de blocare a volanului și capacul rezervorului pot fi de asemenea deblocate în acest mod. Deviza sună așa: pur și simplu așeză-te și pornește la drum!    

ECALL

Sistemul inteligent pentru apeluri de urgență ia automat contact cu call center-ul BMW în caz de accident, pentru a activa cât mai rapid posibil lanțul de salvare. În acest proces este transmisă poziția vehiculului și în funcție de posibilitate, se creează o primă discuție cu privire la persoanele în cauză. Sistemul poate fi declanșat și manual, de ex. pentru a ajuta alți participanți la trafic.    

Accesorii originale BMW Motorrad

Îți dorești o motocicletă S 1000 XR unică? În catalogul nostru de accesorii găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți crea motocicleta ta personală S 1000 XR.    

+ Află mai multe

Create your own S 1000 XR

S 1000 XR

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]
spinner