Modelul BMW R 18 100 Years

Modelul în ediție limitată

O poveste de succes unică a început acum 100 de ani cu R 32. Astăzi sărbătorim istoria noastră mobilă cu un nou model reprezentativ: modelul BMW R 18 100 Years. Limitat la 1.923 de exemplare, acesta este un adevărat model de colecție care transmite un sentiment de nostalgie.

Modelul de ediție prezintă caracteristici istorice cu mult crom. De exemplu, rezervorul în formă de lacrimă cu liniile ornamentale albe, care a făcut ca modelul R 5 să fie inconfundabil încă din 1936. Și, bineînțeles, motorul boxer unic. #SoulFuel în cea mai exclusivistă formă.

„ 

100 Years of Soul într-o motocicletă

 ”

Una din 1.923

Strălucirea a zece decenii poate părea atemporală și modernă. Această motocicletă a fost, este și rămâne un model reprezentativ al designului. O declarație. Dragostea pentru detaliile istorice face din acest Limited Edition un obiect de cult. Și dorința de a străluci. Modestia arată diferit. Utilizarea generoasă a cromului îi conferă strălucire. Un adevărat Masterpiece. Emblema de 100 de ani face acest lucru oficial: Aceasta spune „1 din 1.923”. Cu alte cuvinte: Nu este o motocicletă pentru toată lumea. Ci pentru fanii adevărați.

+ Află mai multe

Motocicleta 100 Years în detaliu

Tot ce strălucește este crom

Aspect strălucitor: Modelul 100 Years include opțiunea de design cu crom, cu multe piese cromate elegante, precum manetele și pedalele, fixarea ghidonului, capacul frontal al motorului sau oglinzile.

Crom clasic

Vopseaua crom clasic pune în valoare caracteristicile principale. Tehnica Paint-on-Chrome asigură un aspect de înaltă calitate. Liniile ornamentale albe subliniază originea istorică.

Legenda trăiește

Modelul de ediție întruchipează nostalgia și rămâne în același timp contemporan. Modelul R 18 și-a început călătoria ca o interpretare modernă a motocicletelor noastre istorice. Modelul BMW R 18 100 Years pune componentele reprezentative într-o lumină și mai îndrăzneață. Numeroase piese cromate reflectă soarele, iar tu aluneci spre orizont cu ea. Toba de eșapament Akrapovič, dreaptă, cromată, cu logo-ul BMW Motorrad integrat și scaunul matlasat de culoare oxblood red îl fac unic.

+ Află mai multe

Accesorii în stilul 100 Years

Accesoriile în designul 100 Years îți completează stilul. Cu o geantă din colecția Edition 100 Years, călătorești cu stil. Iar covorul pentru motocicletă cu logo-ul 100 Years transformă garajul într-o zonă de expunere pentru modelul tău R 18 100 Years.

+ Află mai multe

Mai multe despre aniversare

spinner