* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW R nine T Racer.

Caracter puternic. Dinamic. Cu răcire pe aer.

BMW R noul Racer îți permite să retrăiești era supermotocicletelor legendare. Departe de retrospectiva obsesivă, mai degrabă concentrat pe o motocicletă customizabilă cu tehnologie inovatoare și calitatea obișnuită a BMW Motorrad. Ghemuit în spatele jumătății de carenă deosebite, cu ambele mâini prinse bine pe ghidoanele în poziție joasă, poți simți puterea motorului boxer, poți auzi sunetul său inconfundabil. Și ști deja: doar un caracter puternic poate păstra linia pistei. Pe drum, la fel ca în viață.

Designul modelului R nine T Racer

Stilul pe banda rapidă.

Designul modelului R nineT Racer se inspiră clar din motocicletele sportive din anii '70. Proporțiile alungite se prelungesc prin întregul design și promit accelerație pură. Jumătatea de carenă distinctivă, rezervorul și șaua formează silueta subțire. Ampatamentul lung și ghidoanele joase poziționate departe de partea frontală finalizează poziția joasă și sportivă a șeii. Apoi, scărițele spate reglate sus, la distanță: în calitate de motociclist, te întinzi la propriu pe motocicletă. Ești înconjurat de caroseria albă, care se evidențiază în mod clar față de piesele de transmisie închise la culoare și tehnologie. Chiar și banda care trece din față spre spate în culorile BMW Motorsport pare să invite în mod constant către următoarea accelerare.
+ Află mai multe

Motor boxer cu doi cilindri

116
Cuplu maxim de strângere în Nm la 6 000 rpm
220
kg greutate, cu rezervorul plin/gata de drum
1.170
cc capacitate
805
mm înălțime șa
Motor boxer cu doi cilindri în patru timpi răcit cu aer/ulei

Boxer puternic pentru ca tu să urmărești linia pistei.

Boxer puternic pentru ca tu să urmărești linia pistei.

Tehnologia R nineT Racer este la fel de sigură și de puternică ca și designul său: sistemul de transmisie și sistemul electric al vehiculului au încântat încă de la BMW R nineT. R nineT Racer respectă și standardul actual EU-4, datorită tehnologiei sale de ultimă oră. Motorul boxer puternic, răcit cu aer, cu două cilindri, are o capacitatede 1 170 cc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru a furniza putere extrem de dinamică, chiar și la viteze reduse. Pur și simplu un boxer tipic.

Datorită jumătății de carenă și a poziției joase a șeii, te poți bucura de viteze mari fără întrerupere. ABS-ul standard și ASC-ul opțional îți garantează că ești întotdeauna în siguranță atunci când mergi la viteză maximă pe șosea. În plus, evacuarea 2 în 1 în design-ul tipic de café racer arată că nici tehnologia nu trebuie să stea ascunsă.

+ Află mai multe

Caracteristicile principale ale modelului R nine T Racer

Jumătate de carcasă în aspectul tipic Racer.
R nineT Racer Carcasă de lagăr
Bandă în culorile tipice BMW Motorsport.
R nineT Racer Bandă
Vitezometru și turometru.
R nineT Racer Tahometru
Rezemare șa Racing cu compartiment de depozitare mic.
R nineT Racer Rezemare șa
Roți turnate în aliaj.
R nineT Racer Jante turnate cu spițe
Stil de linie distrinctiv.
R nineT Racer Stil linie
Logo „nineT” la admisia de aer.
R nineT Racer Logo
Sistem de evacuare din oțel inoxidabil
R nineT Racer Sistem de evacuare

Pilotezi după cum stai.

Pilotezi după cum stai.

Sportiv și dinamic: ghidoanele R nineT Racer sunt poziționate jos pe puntea superioară a furcii. Devierea moderată protejează încheieturile. În schimb, scărițele și-au croit drum înapoi și în sus pentru a susține poziția sportivă de ședere. În plus, șaua customizată opțională a motociclistului reduce înălțimea șeii de la 805 mm la 795 mm.

Perna de la șaua motociclistului este ușor ridicată în spate. Astfel, la drumuri lungi, presiunea asupra spatelui nu mai este atât de mare. La fel ca în cazul jumătății de carenă proiectată dinamic - în special la viteze de peste 90 km/h.

+ Află mai multe

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

Clasicul vechi întâlnește tehnologia de ultimă oră: ABS și ASC opțional.

R nineT Racer face legătura între aspectul zilelor de curse de demult și tehnologia de ultimă oră. Acesta este motivul pentru care ABS BMW Motorrad este montat ca dotare standard. Sistemul ASC opțional (control automat al stabilității) previne rotirea roții din spate și asigură o transmisie mai eficientă a puterii: pentru o siguranță mai activă la pilotaj în condiții extreme. Este disponibil chiar și în timpul deplasării, prin solicitare.
Variante de șa – exact așa cum îți place.

R nineT Racer se inspiră din motocicletele sportive ale vremurilor de demult. De aceea, ca dotare standard, nu este loc decât pentru tine - complet singur și pur. Se concentrează pe un lucru – și asta se vede. Cadrul pentru pasager care poate fi modernizat îl transformă rapid într- motocicletă cu șa pentru două persoane. Aceasta este doar una dintre numeroasele posibilități prin care îți face motocicleta să arate cum vrei tu.

Mai multă individualitate

Customizare cu stil.

Cu gama extinsă de echipamente opționale exclusive de la BMW Motorrad Spezial, vei beneficia de mai mult la Racer-ul tău - cu opțiunea de design clasic 719 Set de piese frezate, de exemplu. Cu piesele HP ai parte de mai multă putere. Iar pentru orice altceva ai accesoriile originale BMW Motorrad.

Află mai multe

BMW Motorrad Spezial

Arată-ți personalitatea pe șosea.
Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă cu tușa ta personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

Află mai multe

R nineT Racer în Japonia

Bucurie pe pistă.

R nineT Racer în Japonia.

Cursele nu se referă întotdeauna doar la viteză și performanță. Este vorba și despre distracție și stil, prietenie și libertate. Piloții de curse vintage din Japonia sărbătoresc chiar acest spirit al curselor. În metropola Tokyo, Joy Lewis se întâlnește cu customizatorul Daisuke Mukasa și al său Curry Speed Club. Traversează mega-orașul pe racerul R nineT și se îndreaptă spre drumurile singuratice de munte din apropierea Muntelui Fuji, spre locația unei curse de motociclete vintage pe Fuji Speedway.  

Află mai multe

Accesorii pentru noul model R nine T Racer

Stilul: pur și simplu atractiv

Alte modele Heritage

Evenimente corespondente

Festivalul Pure&Crafted 2017

Locație nouă, prieteni vechi: După doi ani la Berlin Postbahnhof, următorul Festival Pure&Crafted va avea loc la vechea centrală electrică Rummelsburg, în data de 26 și 27 august 2017. Cu tot farmecul industrial atât de tipic Berlinului, locația încărcată de istorie de pe râul Spree este locul perfect pentru două zile pline de cultură vintage, muzică și motociclete customizate. Ca să nu existe nicio îndoială după Festivalul Pure&Crafted din 2015: muzica și motocicletele pur și simplu sunt menite să fie împreună. Numele spune totul: iubitorii de muzică pură, simplă, fără artificii, la chitară, vor avea parte de tot ce este mai bun la cel de-al treilea festival, care se mândrește cu o nouă linie apreciată la nivel internațional. De data aceasta, motocicletele și noul Heritage vor fi mai mult în centrul atenției în duminica festivalului. Va fi prezentat un stil de viață pe motocicletă, cu nenumărați constructori care execută lucrări de customizare, plimbări pe motociclete și un program pentru copii. Dar un lucru este și sigur: duminică va fi muzică din plin. Sună bine? Atunci să fi acolo!

Mergi la eveniment

**Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

+ Află mai multe
spinner