* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

NOUL BMW R 1250 GS.

CU ȘI MAI MULTĂ POFTĂ DE AVENTURĂ.

Noul BMW R 1250 GS: concentratul de performanță se întâlnește cu eficiența impresionantă. Cu noul BMW R 1250 GS vei avea partea de noul Boxer. Plusul de cilindree îți aduce mai multă performanță - 100 kW (136 CP) și 1.250 cmc. Sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam asigură o livrare mai bună a puterii la regimuri de turație joase și înalte. Fie în oraș, pe autostradă, sau, desigur, în off-road: fiecare metru îți dă mai multă libertate și mai multă plăcere a pilotajului. Stiluri și culori noi, numeroase detalii tehnice și opțiuni de individualizare - toate acestea intensifică caracterul noului BMW R 1250 GS. 

DESIGNUL NOULUI R 1250 GS

Experiența - GS pur. Versiunile - pur și simplu, tu.

R 1250 GS este așa cum îl vrei. Autentic - și GS pur. Silueta sa este inconfundabilă, de-a dreptul emoționantă. Elementele de design de înaltă calitate subliniază aspectul inconfundabil de GS.

Black storm metalizat

Designul închis al versunii de bază este clar și puternic.

Cosmic blue metalizat

Versiunea de bază albastră, mai deschisă, simbolizează dorința de a porni la drum și drumul către orizontul care pare atât de aproape încât îl poți atinge.

Style HP

Noul design cu culori BMW Motorsport este fără compromis și dinamic. Elementele suplimentare subliniază caracterul off-road.

Stilul Exclusive

Black storm metalizat, combinat cu Night black mat, cu materiale și suprafețe de înaltă calitate - atât de elegant poate să arate aventura.

**Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

+ Află mai multe

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

100
kW (136 HP) la 7,750 rpm
1.254
ccm
143
Nm max. cuplu la 6,250 rpm
850
/ 870 mm înălțime șa

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

Performanță, eficiență, control.

Performanță, eficiență, control.

Motorul boxer cu doi cilindri al noului R 1250 GS fascinează prin diversitatea sa încă din primul moment. Caracterul său este inconfundabil - la fiecare regim de turație. Îți oferă mai multă performanță și rulare lină la turații mici în același timp. Distribuția variabilă BMW ShiftCam asigură o curbă de cuplu mai substabțială de-a lungul întregii plaje de turație a motorului, contribuind astfel la mai mult control în fiecare situație. Dându-ți puitere oricând ai nevoie de ea. Mai multă cilindree, mai multă putere - cu mai multă eficiență. Performanța serioasă cu mai puține schimbări de treaptă necesare îți dă un plus de autoritate. 

+ Află mai multe

Experimentează sunetul noului BMW R 1250 GS

Noutăți

Dynamic Brake Control.

Dynamic Brake Control.

DBC te ajută în cazul unei frânări de urgență, eliminând acționarea neintenționată a accelerației într-o astfel de situație extremă. Intervenția în sistemul de control al motorului reduce cuplul motorului. În același timp, puterea de frânare este sporită la nivelul roții spate. Rezultatul: mai multă siguranță prin cea mai bună posibilă utilizare a capacității de frânare pentru a-ți stabiliza motocicleta și pentru a scurta distanța de oprire. 

+ Află mai multe

Caracteristicile noului R 1250 GS

Connectivity cu display color de înaltă rezoluție în echiparea standard.
The BMW R 1250 GS with connectivity as standard.
Dynamic ESA din cea mai nouă generație.
The BMW R 1250 GS with Dynamic ESA as standard.
Modurile de Pilotaj Pro ca opțiune, cu noi elemente.
The BMW R 1250 GS on the road with the optional equipment riding mode Pro.
Chiar și mai expresiv.
With Style Exclusive, the BMW R 1250 GS is even more expressive.
BMW ShiftCam.
The BMW R 1250 GS with BMW ShiftCam.
Abilități off-road îmbunătățite.
The BMW R 1250 GS with improved off-road capability.
ECALL - sistemul de apel de urgență inteligent, ca accesoriu opțional.
ECALL, the intelligent emergency call as an optional accessory on the BMW R 1250 GS.
Variante de șa.
You are sitting comfortably on the BMW R 1250 GS.

MAI MULTĂ PERSONALITATE

Pentru nevoile tale.

R 1250 GS este disponibil cu o gamă largă de echipamente opționale și de accesorii Originale BMW Motorrad. Acest lucru îți permite să-ți configurezi o motocicletă conform dorințelor tale.

AFLĂ MAI MULTE

Echipamente pentru aventura ta

Povești

Alte modele

spinner