* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

NOUL BMW R 1250 GS ADVENTURE.

DRUMUL ESTE DESTINAȚIA.

Noul BMW R 1250 GS Adventure este făcut pentru provocări. Drumuri grele, condiții adverse și cele mai îndepărtate destinații nu sunt o problemă pentru regele enduro-tourerelor. Cu cilindreea crescută la 1.254 cmc și o putere de 100 kW (136 CP), ai și mai multă putere pentru a străbate sălbăticia, deșertul sau un drum lăturalnic. Pe lângă performanța sporită, motorul lucrează mai eficient și îți dă anduranța de care ai nevoie ca să ajungi la finalul următoarei etape. Distribuția variabilă BMW ShiftCam este o tehnologie complet nouă – îți oferă suveranitate la fiecare regim de turație și o rulare mai lină decât oricând. Indiferent ce aventură de mână, BMW R 1250 GS Adventure este gata să pornească la drum cu tine.

DESIGNUL LUI R 1250 GS ADVENTURE

O destinație – multe rute.

Cărările bătute nu sunt stilul tău? Transformă-ți exemplarul de BMW R 1250 GS Adventure într-o motocicletă cu nenumărate opțiuni de personalizare. Toate variantele au un aspect robust, cu jante cu spițe, bare de protecție pentru motor și apărători pentru mâini. Fiecare stil, totuși, vine cu detaliile sale și cu extensii bine gândite, făcând o declarație vizuală. În versiunea de bază, arăți eleganță relaxată în culoarea „ice grey”. Stilul Exclusive conferă o siluetă robustă și plină de încredere în propriile forțe, iar cu Stilul Hp subliniezi pretențiile de performanță în culorile motorsport. Indiferent care este stilul tău – BMW R 1250 GS Adventure este deschis către orice aventură.

  Ice grey

  Culoare Ice grey îi conferă modelului de bază un aspect special atât pe drum, cât și pe teren accidentat. Cadrul principal și ghidonul sunt argintii, iar grupul motopropulsor, jantele cu spițe, apărătorile pentru mâini și etrierele de frână negre, plus șeile roșu/negru creează contraste atrăgătoare.

  Stilul HP

  Cu Stilul HP, R 1250 GS Adventure este deosebit de sportiv. Combinația dinamică de culori – Light white, Racing blue metalizat și Racing red atrage foarte multă atenție. Logo-ul HP, benzile colorate de mari dimensiuni și componentele de înaltă calitate rotunjesc aspectul sportiv.

  Stilul Exclusive

  În Stilul Exclusive, motocicleta se prezintă cu o culoarea elegantă și expresivă, în Kalamata metalizat mat. Există și materiale și suprafețe prețioase. Însemnele Exclusive, benzile colorate de mari dimensiuni și componentele de calitate rotunjesc aspectul elegant.

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

  1.254
  cmc cilindree
  100
  kW (136 CP) la 7.750 rpm
  143
  Nm cuplu max. la 6.250 rpm
  217
  Sarcină utilă maximă 217 kg

  Descoperă culturi noi.

  Descoperă culturi noi.

  BMW Motorrad intră în teritorii noi cu sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam. Ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă rulare mai lină la turații joase și cuplu mai mare la toate regimurile de turație. De aici rezultă o rulare echilibrată a motorului, care îți dă și mai multă încredere la ghidonul lui R 1250 GS Adventure. Cilindreea este acum 1.254 cmc. Acest plus de performanță este ușor de observat pe orice teren, cu 100 kW (136 CP) și un cuplu max. de 143 Nm la 6.250 rpm. Curba de cuplu plină, elasticitatea și calitățile impresionante în materie de reprize, plus accelerația suverană te lasă să experimentezi aventurile cu și mai multă intensitate. Regândirea motorului cu distribuția BMW ShiftCam asigură un proces de ardere optim și un plus în materie de eficiență energetică.

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL NOULUI BMW R 1250 GS ADVENTURE.

  Iată ce e nou.

  BMW Motorrad Spezial

  BMW Motorrad Spezial

  BMW Motorrad Spezial oferă pachete billet de piese forjate de înaltă calitate, cu design definitoriu, pentru R 1250 GS Adventure. Pachetele Billet HP subliniază caracterul sportiv al motocicletei, cu componente de aluminiu cu aspect bicolor. Setul de piese Billet Classic al Opțiunii 719 stabilește accente stilistice, cu caracterul său purist în culoare argintie.

  Fiecare pachet include:

  • Capac de chiulasă stânga/dreapta
  • Capac de carter
  • Capac pentru rezervorul de expansiune, stânga/dreapta
  • Manetă de frână reglabilă
  • Manetă de ambreiaj reglabilă
  • Oglindă stânga/dreapta
  • Pedale reglabile stânga/dreapta
  + Află mai multe

  Moduri de pilotaj Pro.

  Moduri de pilotaj Pro.

  Cu elementul opțional Moduri de Pilotaj pro, gama de aplicații a motocicletei se extinde și mai mult, odată cu adaptarea la diferite situații de pilotaj și scopuri. Pe lângă accelerație, algoritmul de control al sistemelor ABS, control dinamic al tracțiunii și compensarea suspensiei Dynamic ESA sunt reglate. Noile adăugări ale acestei opțiuni includ HSC Pro și noul sistem Dynamic Brake Assistant DBC, care te ajută în caz de frânare de urgență, eliminând frecventa acționare neintenționată a manșonului de accelerație într-o astfel de situație.

  + Află mai multe

  ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 GS ADVENTURE

  Rezervor de 30 de litri.
  BMW R 1250 GS Adventure with the 30-litre fuel tank
  Ecran color TFT de 6,5’’ cu conectivitate.
  BMW R 1250 GS Adventure with connectivity, view of the TFT display
  Parbriz mare.
  BMW R 1250 GS Adventure with big windscreen
  Faruri full cu LED în echiparea standard.
  Riding scene with the BMW R 1250 GS Adventure in the mountains on unpaved road
  BMW ShiftCam.
  View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 GS Adventure with the ShiftCam model inscription
  Stilul HP.
  BMW R 1250 GS Adventure in front of a mountain backdrop
  Variante de șa.
  View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 GS Adventure with the ShiftCam model inscription
  Stilul Exclusive.
  BMW R 1250 GS Adventure in the Exclusive style

  MAI MULT INDIVIDUALISM

  Exemplarul tău perfect de R 1250 GS Adventure.

  Pentru R 1250 GS Adventure există o gamă foarte variată de echipament opțional și de accesorii originale BMW Motorrad. Așa că poți să-ți configurezi motocicleta conform preferințelor tale.

  AFLĂ MAI MULTE

  ECHIPAMENT PENTRU AVENTURA TA

  ALTE MODELE

  spinner