* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

NOUL BMW R 1250 RT.

FĂ-O ÎN FELUL TĂU.

Noul BMW R 1250 RT îți dă libertate mai multă decât oricând. Sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam asigură o rulare mai lină și un plus de confort. Pentru viraje rapide și cuplu imens pe liniile drepte. Noul motor Boxer cu doi cilindri și ai săi 1.250 cmc și 100 kW (136 CP) te lasă să te plimbi pe unde vrei tu, fără efort. Și al tău RT este unic, grație opțiunilor de indivdualizare: e tura ta, este motocicleta ta. 

DESIGNUL LUI R 1250 RT

Tura ta, stilul tău

Cele trei culori din echiparea standard ale lui R 1250 RT și cele două culori de înaltă caliate din Option 719 vor întoarce capetele în fiecare tură. Subliniază dinamica vehiculului. Și creează o prezență puternică, impresionantă.

  Style Elegance

  Cultivated, modern and elegant – that is the Elegance style in Manhattan metallic.

  Mars red metalizat / Dark slate metalizat mat

  Stilul sport în Mars red metalizat și dark slate metalizat mat îl rafinează pe RT - pentru călătorii cu încredere în sine și un look sportiv.

  Alpine white

  Ușor și elegant: Alpine white îți permite să te identifici cu latura sportivă a lui R 1250 RT.

  Opt. 719 Stardust metallic

  Feisty and always ready to take on the challenge of the next trip: that’s the character of your R 1250 RT in the new Option 719 Stardust metallic.

  Opt. 719 Blue planet metalizat

  Culoarea Option 719 Blue planet metalizat îți permite să-i conferi motocicletei tale o tușă personalizată.

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe

  Garanție 3 ani.

  Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

  100
  kW la 7,750 rpm
  143
  Nm la 6,250 rpm
  1.254
  ccm
  266
  sarcină (cu echipament standard)

  MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI.

  Făcut pentru touring.

  Făcut pentru touring.

  Anticiparea și bucuria sunt cei mai buni tovarăși în fiecare tură. Încă de când pornești motocicleta ta R 1250 RT, poți simți calitățile superioare ale motorului cu doi cilindri boxer. Performanțele sale și plusul său de caracter fascinează la fiecare regim de turație: distribuția variabilă BMW ShiftCam asigură o eliberare lină a puterii de-a lungul întregii plaje de turație, sporind nivelul de control. Grație cilindreei sporite și plusului de putere, cu mai multă eficiență, plăcerea pilotajului pe care o resimți se intensifică kilometru după kilometru. Curba de cuplu zdravănă, elasticitatea și puterea irezistibilă, cu mai puține schimbări de treaptă necesare, devin rapid tovarăși de drum indispensabili. 

  + Află mai multe

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL NOULUI BMW R 1250 RT.

  Noutăți

  Dynamic Brake Control.

  Dynamic Brake Control.

  DBC te ajută la frânarea de urgență prin eliminarea frecventei accelerări neintenționate într-o astfel de situație: o intervenție de control reduce cuplul motorului pe măsură ce sistemul sporește forța de frânare la roata spate. De aici rezultă un nivel mai ridicat de siguranță și folosirea optimă a puterii de frânare pentru a stabiliza motocicleta și a scurta distanța de frânare. Pentru o senzație de încredere supremă la touring. 

  + Află mai multe

  ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 RT

  Dynamic ESA de cea mai nouă generație.
  Attractive riding scene with BMW R 1250 RT
  Sistem audio.
  Cockpit with audio system of the BMW R 1250 RT
  BMW ShiftCam.
  View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 RT with ShiftCam model inscription
  Far pentru timp de zi.
  Front-on view of the BMW R 1250 RT with headlights
  BMW Motorrad Spezial.
  BMW Motorrad Spezial.
  Gamă largă de șei.
  BMW R 1250 RT with brown Option 719 seat
  Apel inteligent de urgență ECALL.
  BMW R 1250 RT with short windscreen
  Sistem audio.
  Cockpit with audio system of the BMW R 1250 RT

  MAI MULT INDIVIDUALISM

  Pentru nevoile tale.

  Poți să-ți îmbunătățești motocicleta BMW R 1250 RT cu opțiuni orientate pe design, de înaltă calitate, exclusiviste, din BMW Motorrad Spezial Option 719, și s-o transformi cu adevărat în motocicleta ta. Accesoriile BMW Motorrad te vor ajuta să găsești soluția potrivită pentru a-ți satisface cerințele și nevoile - fie că vrei să călătorești în țări îndepărtate sau pe drumul tău preferat de lângă casă.

  Află mai multe

  ECHIPAMENT PENTRU TURA TA

  ALTE MODELE

  spinner