* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW F 800 R.

All-rounderul modern.

Poți face orice cu acest roadster activ, de la plimbări urbane până la touring sau la condus ambițios și sportiv pe drumuri sinuoase de țară. BMW F 800 R combină agilitatea, caracterul practic de zi cu zi și performanța dinamică într-un pachet sportiv integrat. Grație motorului său viguros de 66 kW (90 CP), vei simți de ce este capabil de fiecare dată când tragi de accelerație: manevrabilitate extraordinară și control total al drumului. Însă F 800 R nu oferă doar performanță sportivă și manevrabilitate ușoară, ci dispune și de tehnologie inovatoare: Ride-by-Wire și o serie de moduri de condus, ABS ca dotare standard și sistemele opționale precum ASC sau Dynamic ESA garantează că întreaga putere este transferată în siguranță pe drum.

Designul modelului F 800 R

Alege-ți stilul.

Trei culori pun în evidență designul dinamic. F 800 R are un aspect deosebit de sportiv și de dinamic în culorile sporturilor cu motor BMW. Poți alege o bandă roșie pe jante, în semn de tribut pentru modelul S 1000 RR – supermotocicleta legendară.

  Light white uni / Lupin blue metalizat / Racing red uni

  În culorile clasice ale sporturilor cu motor BMW, F 800 R are un aspect suplu și agil.

  Racing Red nemetalizat

  În această combinație atrăgătoare de culori, F 800 R are un aspect deosebit de sportiv.

  Black storm metalizat

  Vopseaua neagră conferă modelului F 800 R un aspect deosebit de agresiv și dinamic.

  Un design de care te poți bucura.

  Îți poți da seama numai după aspectul său: F 800 R este motocicleta perfectă dacă nu-ți dorești altceva decât să te urci pe ea și să te distrezi. Liniile precise și elementele ornamentale minimaliste dau o senzație de agilitate sprintenă, în timp ce furca inversată sugerează forță de propulsie dinamică, chiar și atunci când motocicleta stă pe loc. Bordul de înaltă performanță are un nou design al cadranelor, iar afișajul multifuncțional clar îți oferă acum chiar și mai multe informații. O altă caracteristică interesantă este noua tobă, care nu doar că arată la fel de bine cum sună, ci și respectă norma de poluare Euro-4.
  + Află mai multe

  Motor cu doi cilindri în linie

  86
  Nm cuplu maxim de strângere la 5 800 rpm
  203
  kg masă proprie, cu rezervorul plin
  798
  cc capacitate
  790
  mm înălțime șa
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

  Motor puternic cu doi cilindri, pentru forță de propulsie dinamică.

  Motor puternic cu doi cilindri, pentru forță de propulsie dinamică.

  Motorul puternic cu doi cilindri în linie, răcit cu apă, de 798 cc asigură o forță de propulsie dinamică. Cu o putere de 66 kW (90 CP) la 8 000 rpm, prezintă caracteristici de răspuns rapid, o forță impresionantă și o eficiență excelentă a consumului de combustibil, îndeplinind noua normă de poluare Euro-4. De asemenea, este disponibilă o versiune cu putere redusă, de 35 kW (48 CP), destinată motocicliștilor începători cu vârsta sub 25 de ani.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul F 800 R

  Caracteristicile principale ale modelului F 800 R

  Parte frontală cu caracter distinctiv.
  F 800 R parte frontală cu caracter distinctiv
  Furcă inversată.
  F 800 R Furcă inversată
  Tablou de bord multifuncțional.
  F 800 R tablou de bord multifuncțional
  Manete reglabile de ambreiaj și frână.
  F 800 R manete reglabile de ambreiaj și frână
  Panouri ornamentale minimaliste.
  F 800 R panouri ornamentale minimaliste
  Roți cu design dinamic
  F 800 R roți cu design dinamic
  Amplă selecție de variante de șa.
  F 800 R amplă selecție de variante de șa
  Tobă reproiectată.
  F 800 R tobă

  Deplasează-te în siguranță.

  Deplasează-te în siguranță.

  F 800 R este conceput pur și simplu pentru plăcerea condusului, dar și siguranța este o prioritate: toate modelele sunt echipate cu ABS BMW Motorrad și cu suspensii stabile și echilibrate, pentru performanță optimă și control absolut al drumului. Printre alte opțiuni se numără ASC (control automat al stabilității) și Dynamic ESA (reglare electronică a suspensiei), pentru un nivel chiar și mai ridicat de siguranță, performanță și confort. Ride-by-Wire îți asigură un control mult mai fin al accelerației. Grație modurilor standard Rain și Road, precum și modului opțional Dynamic, F 800 R se poate adapta chiar și mai bine oricărei suprafețe de drum și oricărui stil de condus.

  + Află mai multe

  Personalizare fără limite.

  Personalizare fără limite.

  Îți poți adapta motocicleta pentru a-ți îndeplini cu exactitate nevoile ergonomice, grație manetelor standard reglabile de ambreiaj și frână și unei ample selecții de variante de șa. BMW Motorrad oferă și o gamă largă de echipamente și accesorii opționale pentru personalizarea motocicletei tale F 800 R. De exemplu, poți alege noul ghidon înălțat. Combinată cu o șa joasă, această opțiune este perfectă pentru o poziție mai relaxată de condus, în special pentru motocicliștii mai mici de înălțime.

  + Află mai multe

  Mai multă individualitate.

  Echipamente și accesorii speciale.

  Cu ajutorul gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta motocicleta F 800 R pentru a răspunde cât mai bine cerințelor tale.

  Află mai multe

  Portretul lui Chris Pfeiffer

  De la profesor la cascador legendă.

  Chris Pfeiffer și revoluția motociclismului de cascadorii.

  A adus motociclismul de cascadorii la un cu totul alt nivel: Chris Pfeiffer a uimit publicul cu trucurile sale care te lasă fără respirație și este un idol pentru nenumărați motocicliști de cascadorii, care își doresc să îi calce pe urme. Timp de zece ani, Chris a concurat cu succes pe două roți pentru BMW Motorrad - deși, în majoritatea timpului, motocicleta sa s-a aflat de fapt pe o singură roată.

  Totul a început în grădină. Aici, Christian Pfeiffer sărea peste rădăcini de copaci și făcea wheelie-uri în jurul răsadurilor de legume. Primele curse au urmat la scurt timp. La vârsta de zece ani, s-a înscris în prima sa cursă. La 20 de ani, avea deja 300 de trofee pe raftul din camera sa. Cu toate acestea, nu era un profesionist. Între timp, Chris studia pentru un post de profesor de sport și biologie. După prima examinare la universitate, planurile sale s-au schimbat rapid. Chris a devenit motociclist cascador.

  Află mai multe

  Accesorii pentru F 800 R

  Îmbrăcăminte potrivită pentru roadsterul tău

  Alte modele de roadster

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner