R 1200 R

12.900 €*
176 € pe lună cu 3asy Ride

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R 1200 R.

Perfecțiunea senzației de roadster.

Modelul BMW R 1200 R îți oferă exact ceea ce aștepți de la un roadster boxer: confort, dinamism și caracterul adecvat pentru touring. Inimitabil, te propulsează înainte, atât fizic, cât și acustic. Aspectul său uluitor este simbolul plăcerii veritabile a mersului pe motocicletă. Furca telescopică inversată pune în evidență exteriorul dinamic și asigură stabilitatea și manevrabilitatea precisă, în vreme ce motorul orizontal cu doi cilindri opuși de 92 kW (125 CP) , de calitate superioară, dă pinteni cu încredere acestui ansamblu puternic. Opțional, Dynamic ESA va crește dinamica deplasării, iar Pro Shift Assistant și modurile de condus Pro cu DTC arată ce se află în spatele aparenței puriste: perfecțiunea senzației de roadster.

Designul modelului R 1200 R

Alege-ți stilul.

R 1200 R este disponibil în trei variante: Light white/Cordoba blue, Iced chocolate metalizat, Racingred. În fiecare variantă, suprafețele selectate și componentele cu design special determină caracterul corespunzător al motocicletei tale.

  Light white / Cordoba blue

  Combinația de culori sporty light white one / Cordoba blue pune în evidență în mod direct gena sportivă.

  Iced chocolate metalizat

  Stilul „Exclusive” se concentrează, prin culoarea Iced chocolate metalizat, pe aspectul remarcabil al modelului R 1200 R, oferind astfel și vizual o senzație atrăgătoare de roadster.

  Racing red

  Varianta clasică racing red one pune în evidență proporțiile dinamice ale modelului R 1200 R.

  Un adevărat roadster.

  R 1200 R este un roadster în cel mai adevărat sens al cuvântului, redus la elementele esențiale: motor, două roți și corp alcătuit din rezervor și șa. R 1200 R are un design rigid și musculos, liniile sale curgând dinamic spre partea frontală joasă și mai departe spre roata din față. Furca telescopică inversată, bazată pe modelul S 1000 RR, nu numai că îi conferă acestui all-rounder un aspect uluitor, ci îi asigură și stabilitatea și manevrabilitatea precisă. La fel de remarcabilă este și interpretarea modernă a farurilor rotunde clasice. Dacă dorești, le poți echipa cu lumină de rulare pe timp de zi cu tehnologie LED.
  Cu liniile clar trasate de-a lungul rezervorului de combustibil și tranziția perfectă dintre șa și spatele proeminent, acest roadster are un aspect ce se potrivește perfect modului în care funcționează. Întreaga sa siluetă este solidă și totodată zveltă: pentru o experiență de condus confortabilă, modernă și contemporană. Cadrul pentru bagaje cu aspect de tub cu grilă înconjoară centrul designului: motorul boxer clasic. Acesta constituie o promisiune de pură plăcere a condusului.
  + Află mai multe

  Motor orizontal cu doi cilindri opuși

  92
  kW (125 CP) la 7750 rpm
  3,3
  s accelerație 0-100 km/h
  125
  Nm cuplu max. de strângere la 6500 rpm
  790
  mm înălțime șa
  Motor orizontal cu doi cilindri opuși în patru timpi răcit cu aer/lichid

  Performanța se întâlnește cu pasiunea.

  Performanța se întâlnește cu pasiunea.

  Puternicul motor orizontal cu doi cilindri opuși cu agent de răcire lichid este pasionant. Cu o putere de 92 kW (125 CP) la 7 750 rpm și un cuplu maxim de 125 Nm la 6 500 rpm, acesta asigură plăcerea pură a condusului pe întreaga plajă de turații. Nu contează dacă doar te plimbi, testezi accelerația sportivă și dinamică pe drumuri de țară sau mergi într-o excursie relaxată de vacanță cu pasager, cutie și topcase. Pe tot parcursul, companionul tău mulțumit va fi sunetul bogat și inconfundabil al motorului boxer: aici performanța se întâlnește cu pasiunea.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul R 1200 R

  Caracteristicile principale ale modelului R 1200 R

  Lumină de rulare pe timp de zi cu LED opțională
  Furcă telescopică inversată.
  Tablou de bord multifuncțional.
  Stabilizator de furcă de înaltă calitate.
  Ornament de rezervor din oțel inoxidabil.
  Jante turnate ușoare cu 10 spițe.
  Stop spate cu LED opțional.
  Tobă cu design pentagonal.

  Performanță îndrăzneață, control de încredere.

  Performanță îndrăzneață, control de încredere.

  Modelul R 1200 R este pasionant, atât din punct de vedere vizual, cât și tehnic. Cu ajutorul controlului dinamic al tracțiunii (DTC), disponibil opțional, combini puterea motorului boxer cu modurile de condus, care pot fi activate prin apăsarea unui buton, pentru a conduce în mod optim și cât mai sigur cu putință. Mai mult, Pro Shift Assistant asigură un grad mai mare de confort și dinamism. Pe scurt: cu ajutorul numeroaselor echipamente speciale, R 1200 R îți oferă chiar și mai mult decât te-ai aștepta din partea unui roadster.

  + Află mai multe
  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice
  • ASC și două moduri de condus ca dotări standard.

   Pentru a se adapta în mod optim cerințelor tale, R 1200 R este prevăzut cu două moduri de condus, „Rain” și „Road”, ca dotări standard. Pe lângă ABS BMW Motorrad ca dotare standard, ai la bord și controlul automat al stabilității (ASC), pentru o siguranță sporită la accelerare.
  • Moduri de condus Pro cu control dinamic al tracțiunii (DTC).
   Modul de condus Pro include atât modul de condus „Dynamic”, cât și pe cel „User”, controlul dinamic al tracțiunii (DTC) cu girosenzor și ABS Pro optimizat pentru înclinare, în combinație cu lumina de frânare dinamică (în funcție de situația omologării în țara de comercializare respectivă).
  • Pro Shift Assistant pentru schimbare dinamică a treptelor de viteză.

   Pro Shift Assistant opțional al modelului R 1200 R îți permite să cuplezi într-o treaptă superioară și inferioară fără să acționezi ambreiajul sau maneta de accelerație, la practic orice sarcină și orice turație: pentru un plus de confort și de dinamism.
  • Dynamic ESA pentru un dinamism optim al condusului în orice situație.
   Cu Dynamic ESA (reglarea electronică a suspensiei), disponibilă ca echipament special, poți extinde încă o dată experiența de condus dinamic pe care o oferă R 1200 R. În funcție de starea de condus și de manevrele de condus, sistemul Dynamic ESA ajustează suspensia în mod automat la condițiile existente: pentru un grad și mai mare de stabilitate, performanță și confort la condus.

  Mai multă individualitate

  Echipamente și accesorii speciale.

  Cu ajutorul gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta motocicleta F 1200 R pentru a răspunde cât mai bine cerințelor tale.

  Află mai multe

  Accesorii pentru R 1200 R

  Îmbrăcăminte potrivită pentru roadsterul tău

  Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

  Îmbrăcăminte și echipamente de motocicletă de înaltă calitate, pentru următoarea ta excursie pe distanțe mari sau mici.

  Localizează un dealer

  Alte modele de roadster