R 1200 RS

13.500 €*
185 € pe lună cu 3asy Ride

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R 1200 RS.

Cea mai bună motocicletă de touring sportiv.

Dinamica deplasării combinată cu stabilitatea touringului, la cel mai înalt nivel: acesta este modelul BMW RS. Cu motorul său puternic și suspensia stabilă, motocicleta de touring sportiv oferă mai mult decât o uriașă plăcere a condusului. Datorită poziției în șa relaxante și sportive, precum și protecției perfecte împotriva vântului și a intemperiilor, motocicleta oferă o senzație complet nouă în deplasare, când călătorești rapid și străbați drumuri de țară în stil sportiv.

Designul modelului R 1200 RS

Alege-ți stilul.

Cu propriile tale variante de culoare și de stil, îți poți individualiza chiar și mai mult motocicleta R 1200 RS.

  Light grey metalizat / Magellan grey metalizat mat

  Vopseaua în culorile light grey metalizat / Magellan grey metalizat mat, împreună cu cadrul contrastant de culoare roșie accentuează caracterul agresiv.

  Frozen bronze metalizat / Black storm metalizat

  Această cominație face din R 1200 RS un centru de atracție dinamic pe drum.

  Black storm metalizat

  Culoarea Black storm metalizat exprimă optic o declarație de performanță.

  Performanța se întâlnește cu designul.

  Conceptul modern de combinație dinamică între o motocicletă sport și una de touring este demonstrat și vizual, prin intermediul unui semicarenaj prevăzut cu faruri simetrice, derivat din două generații ale modelului RR. Ghidonul cu formă elegantă, cu secțiunea atașată din aluminiu forjat, îmbină perfect funcționalitatea cu ergonomia.
  + Află mai multe

  Motor orizontal cu doi cilindri opuși

  92
  kW (125 CP) la 7750 rpm
  125
  Nm cuplu maxim de strângere la 6500 rpm
  3,3
  s accelerație 0-100 km/h
  820
  mm înălțime șa
  Motor orizontal cu doi cilindri opuși în patru timpi răcit cu aer/lichid

  Descătușarea dinamică a puterii.

  Descătușarea dinamică a puterii.

  Această motocicletă de touring sportiv își extrage forța supremă dintr-o putere de 92 kW (125 CP) furnizată de un motor orizontal cu 2 cilindri opuși, în patru timpi, răcit cu aer/lichid, cu doi arbori cu came antrenați de roți dințate în chiulasă și un arbore cu contrabalansare. Pentru a asigura stabilitatea pe orice drum de țară, motocicleta este prevăzută cu reglare electronică a suspensiei (ESA) pe șasiu, ca dotare standard. Sistemul este completat de modurile de condus „Rain” și „Road”, care sunt furnizate și ele ca dotare standard, pentru o experiență optimă de condus.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul R 1200 RS

  Caracteristicile principale ale modelului R 1200 RS

  Aspect general dinamic
  Vedere frontală captivantă.
  Ghidon de lungime redusă
  Parbriz reglabil.
  Confort în șa
  Deflector de curent de aer.
  Furcă telescopică inversată.
  Cutie și topcase.

  Echipamentele și accesoriile adaugă tușa perfectă de finisare.

  Echipamentele și accesoriile adaugă tușa perfectă de finisare.

  Gama amplă de echipamente franco fabrică merge de la suporturi de cutii și plase pentru bagaje până la pilotul automat și sistemul convenabil „Keyless Ride”. Cu cutia de sistem și topcase-ul practic, modelul R 1200 RS este completat în mod ideal: perfect armonizate cu ergonomia și integrate în aspectul general al motocicletei, ca întotdeauna, acestea oferă un nivel de confort al călătoriei la care nu te-ai aștepta în mod normal de la o motocicletă de touring sportiv.

  Modurile de condus Pro, disponibile ca echipament special, conțin în principal două moduri de condus suplimentare, precum și ABS Pro și lumina de frânare dinamică (în funcție de țară).

  + Află mai multe

  Mai multă individualitate

  Echipamente și accesorii speciale.

  Ampla gamă originală de accesorii BMW Motorrad asigură chiar și mai multă individualitate. Astfel, modelul R 1200 RS poate fi ajustat chiar și mai bine la cerințele tale.

  Află mai multe

  Ce se vede din culise

  Modelarea unui sentiment.

  Procesul de design BMW Motorrad.

  Caractere uimitoare lucrează în echipa de design BMW Motorrad. Fiecare designer are propriul stil și se simte ca acasă pe scena motociclismului. Și fiecare dintre ei adaugă porția proprie de inspirație și pasiune. Aceste forme diferite sunt combinate apoi în procesul de design: sunt manifestate în fiecare creație nouă BMW Motorrad. Edgar Heinrich, designer coordonator la BMW Motorrad, introduce echipa de design BMW Motorrad și procesul lor de design.

  Află mai multe

  Accesorii pentru R 1200 RS

  Îmbrăcăminte pentru următoarea ta excursie