* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Modelul BMW F 800 GT.

Urci și pornești. Călătoria începe.

Pur și simplu te urci în șa și pornești la drum, lași rutina cotidiană în urmă și te bucuri de plăcerea pură a condusului: modelul BMW F 800 GT reproiectat îți oferă și mai multe elemente adecvate pentru touring sportiv și dinamic la fiecare călătorie, indiferent dacă este vorba de alei idilice, trecători montane șerpuitoare sau autostrăzi nesfârșite. Grație motorului viguros cu doi cilindri în linie, cu o putere impresionantă de 66 kW (90 CP), fiecare călătorie va fi rapidă - și vei îndeplini noul standard Euro 4 în același timp. Această motocicletă este echipată și cu Ride-by-Wire, o serie de moduri de condus și ABS ca dotări standard. Confortul este sporit cu ajutorul protecției extinse împotriva vântului și a intemperiilor. În plus, și motorul sporește calitatea touringului, cu o finețe în funcționare silențioasă și totodată puternică, perfectă pentru călătoria ta. Printre alte opțiuni se numără ASC (control automat al stabilității) și sistemul verificat și testat Dynamic ESA (reglare electronică a suspensiei). Pe scurt, tot ce ai de făcut este să te urci în șa și să pornești la drum. GT clasic. Tourer de neoprit.

Designul modelului F 800 GT

Alege-ți stilul.

Sunt disponibile trei opțiuni de culoare, pentru un aspect distinctiv. Fiecare conferă modelului F 800 GT un caracter diferit, de la elegant la supersportiv. Poți decide care este cel mai potrivit pentru tine și stilul tău de condus.

  Gravity blue metalizat mat

  Pentru un aspect mai elegant.

  Light white nemetalizat

  Remarcabil și deosebit de sportiv.

  Black storm metalizat

  Conferă tourerului sport un aspect chiar și mai dinamic.

  Design ușor și elegant.

  Carena are un design dinamic și este ideală pentru touring pe orice vreme. Liniile clare promit plăcerea pură a condusului de la bun început – o promisiune care este îndeplinită. Bordul are un nou design al cadranelor și furnizează o gamă mai largă de informații. Detaliile aspectuoase, precum noul parbriz cu logoul GT mat sau panoul lateral galvanizat cu inscripția F 800 GT, accentuează noul design. Un alt element care atrage atenția este toba, care nu este doar atrăgătoare, ci și respectă standardul Euro 4.
  + Află mai multe

  Motor cu doi cilindri în linie

  66
  kW (90 CP) la 8 000 rpm
  86
  cuplu maxim de strângere în Nm la 5 800 rpm
  206
  kg greutate (cu echipamente speciale)
  83
  litri de spațiu de depozitare
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

  Motor puternic cu doi cilindri, pentru touring dinamic.

  Motor puternic cu doi cilindri, pentru touring dinamic.

  O răsucire a manșonului de accelerație și 90 de cai-putere (66 kW) te asigură că rutina ta cotidiană nu te va ajunge din urmă prea curând. Motorul cu doi cilindri în linie, răcit cu apă, cu o capacitate de 798 cc, asigură o forță de tracțiune remarcabilă la fiecare drum, livrând putere supremă datorită unei transmisii cu curea dințată care necesită foarte puțină întreținere. Bascula lungă și suspensia fermă asigură un nivel ridicat de stabilitate, garantând o experiență superbă a condusului.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul F 800 GT

  Caracteristicile principale ale modelului F 800 GS

  Parbriz nou.
  F 800 GT parbriz
  Diverse moduri de condus.
  F 800 GT diverse moduri de condus.
  Instrumente cu design nou
  F 800 GT tablou de bord
  Multe detalii atractive.
  F 800 GT detalii atractive.
  Ghidon cu izolație la vibrații.
  F 800 GT ghidon
  Roți ușoare cu design dinamic.
  F 800 GT roți
  Amplă selecție de variante de șa.
  F 800 GT variante de șa
  Tobă standard reproiectată.
  Tobă standard

  Confortul și siguranța sunt cei mai buni tovarăși de călătorie.

  Confortul și siguranța sunt cei mai buni tovarăși de călătorie.

  Controlul și confortul perfect sunt și ele garantate de acest puternic vehicul distractiv: o gamă largă de variante de șa și manetele reglabile de ambreiaj și de frână îți permit să-ți reglezi motocicleta în funcție de nevoile tale ergonomice. Sistemul Dynamic ESA (reglarea electronică a suspensiei) îți permite să reglezi amortizarea la revenire a unității spate, pentru o acțiune optimă de amortizare și confort la condus. Grație sistemului Ride-by-Wire, acum ai un control mult mai fin al accelerației. Grație modurilor standard Rain și Road, precum și modului opțional Dynamic, F 800 GT se poate adapta perfect oricărei suprafețe de drum și oricărui stil de condus.

  ABS-ul BMW Motorrad este și el inclus ca echipament standard, ca să te ajute la fiecare manevră de frânare. Sistemul opțional ASC, controlul tracțiunii, asigură și mai multă siguranță – mai ales pe drumuri umede.

  + Află mai multe

  Mai multă individualitate: echipamente opționale și accesorii.

  Mai multă individualitate: echipamente opționale și accesorii.

  Modelul standard F 800 GT întruchipează deja idealul în materie de Gran Turismo aproape la perfecție, combinând sportivitatea și confortul la drum lung. BMW Motorrad oferă și o gamă largă de echipamente opționale și accesorii pentru personalizarea motocicletei F 800 GT conform nevoilor tale specifice. De exemplu, oferim o varietate de soluții practice de depozitare. Cu aceste soluții, poți lua ce vrei la tine, fie pentru drumuri lungi, pentru ieșiri scurte sau pentru naveta zilnică până la serviciu.

  + Află mai multe

  Ce se vede din culise

  Modelarea unui sentiment.

  Procesul de design BMW Motorrad.

  Caractere uimitoare lucrează în echipa de design BMW Motorrad. Fiecare designer are propriul stil și se simte ca acasă pe scena motociclismului. Și fiecare dintre ei adaugă porția proprie de inspirație și pasiune. Aceste forme diferite sunt combinate apoi în procesul de design: sunt manifestate în fiecare creație nouă BMW Motorrad. Edgar Heinrich, designer coordonator la BMW Motorrad, introduce echipa de design BMW Motorrad și procesul lor de design.

  Află mai multe

  Accesorii pentru motocicleta ta F 800 GT

  Îmbrăcăminte adecvată pentru touring

  Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

  Îmbrăcăminte și echipamente funcționale de motocicletă pentru naveta zilnică sau pentru următoarea ta excursie pe distanțe mari.

  Localizare dealer

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner