* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Modelul BMW K 1600 GT.

Dor de ducă pe două roți.

Ești în permanentă mișcare, acumulezi impresii, experimentezi o plăcere a condusului relaxată și totodată dinamică: așa arată lumea din șaua noului model BMW K 1600 GT. Pentru că îți oferă o putere superioară și o dinamică îmbunătățită, cu și mai mult confort: motorul său cu 6 cilindri în linie este deja considerat un etalon în ceea ce privește puterea furnizată și finețea în funcționare. La acestea se adaugă adecvarea sa absolută pentru călătoriile pe distanțe lungi, datorită protecției împotriva vântului și a intemperiilor, precum și echipamentelor care te fac să-ți dorești să te urci imediat în șa. Iar caracteristicile inovatoare precum asistentul pentru deplasarea în marșarier, ca dotare standard, sau sistemul inteligent pentru apeluri de urgență (ECALL) completează perfect pachetul general. La cât de bine echipat ești cu K 1600 GT, nu numai că vezi foarte multe, ci devii tu însuți o apariție demnă de privit. Vei face o impresie de neuitat, indiferent dacă ești în repaus sau în mișcare.

DESIGNUL MODELULUI K 1600 GT

Alege-ți stilul.

Trei culori diferite susțin atât gena dinamică, cât și latura confortabilă a motocicletei K 1600 GT. O atenție deosebită, în adevăratul sens al cuvântului, o impune varianta Option 719.

  Negru Storm metalizat/Argintiu Glaciar metalizat

  Această vopsea conferă motocicletei un farmec aparte.

  Negru Storm metalizat

  Cu negru Storm metalizat, proporțiile și designul emoțional sunt aduse la perfecțiune.

  Opț. 719 Alb mineral metalizat

  Nobil, elegant, încrezător, cu Option 719 Alb mineral ai un aspect cu totul special.

  Aspect dinamic.

  Dinamica și confortul, aceste caracteristici ale modelului K 1600 GT, se reflectă și în design: suspensia față Duolever, farul adaptiv cu xenon, puternicul motor cu 6 cilindri și construcția cadrului pun în evidență imaginea generală de înaltă calitate. Aspectul frontal și lateral complet nou este proiectat atletic și energic, pentru a asigura o prezență sportivă și aerodinamică. Galeria de evacuare 6-în-2 reflectă potențialul motorului cu 6 cilindri atât din punct de vedere vizual, cât și acustic.
  Aspectul remarcabil al modelului K 1600 GT este evidențiat de finisajul de înaltă calitate al vopselei: de la discreția exclusivistă până la dinamismul sportiv. Tu decizi ce ți se potrivește cel mai bine.
  + Află mai multe

  Motor cu șase cilindri în linie

  118
  kW (160 CP) la 7 750 rpm
  3,2
  s accelerație 0-100 km/h
  175
  Nm cuplu maxim la 5 250 rpm
  810
  mm înălțime șa
  Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

  Pachet cu șase cilindri de înaltă clasă.

  Pachet cu șase cilindri de înaltă clasă.

  Legendar: motorul cu șase cilindri în linie. Cu el, fiecare deplasare este o plăcere. Cu finețea în funcționare și puterea debitată fără egal, asigură cu fiabilitate dinamismul dorit. Puterea de 118 kW (160 CP) și cuplul maxim de 175 Nm asigură o forță de propulsie incomparabilă, fără niciun efort. Totodată, 70% din cuplu este deja disponibil la 1 500 rpm. Aceasta înseamnă că până și cea mai mică mișcare a mâinii asigură motocicletei K 1600 GT un bun nivel de dirijabilitate în călătorii: manevrabilitate și caracteristici de răspuns specifice unui pursânge.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul K 1600 GT

  Caracteristicile principale ale modelului K 1600 GT

  Faruri cu xenon
  K 1600 GT Faruri cu xenon
  „Apel inteligent în caz de urgență” opțional.
  K 1600 GT „Apel inteligent în caz de urgență”
  Bord inovator, ușor de citit.
  K 1600 GT bord
  Parbriz reglabil electric.
  K 1600 GT parbriz
  O multitudine de detalii vizuale.
  K 1600 GT Detalii
  Deflector de curent de aer.
  K 1600 GT deflector de curent de aer
  Motor cu șase cilindri în linie.
  K 1600 GT Motor cu șase cilindri în linie, multicolor
  Compartimente de depozitare etanșe.
  K 1600 GT compartimente de depozitare

  Echipament standard extins.

  Sistem de frânare performant, ca dotare standard cu ABS Pro Integral.

  Echipament standard extins.

  La cel mai înalt nivel din punct de vedere tehnic, echipamentul standard montat pe modelul K 1600 GT nu-ți mai lasă nimic de dorit: ABS Pro, care asigură frânarea în condiții de siguranță chiar și cu motocicleta înclinată, farul inovator cu xenon, iluminarea adaptivă în viraje, asistentul pentru deplasarea în marșarier și multi-controlerul sunt doar câteva dintre echipamentele din dotare. Nou în producția standard: Dynamic ESA. Șasiul recunoaște și controlează în milisecunde acțiunea de amortizare, girosenzorul și unitățile de control. Astfel, asigură cele mai bune setări de amortizare în orice situație de condus. Chiar și cu motocicleta în poziție înclinată, au fost atinse niveluri de confort la amortizare care anterior păreau un vis, având drept rezultat și o stabilitate marcantă pe drum.

  + Află mai multe

  Vrei și mai mult?

  Echipamentul opțional Keyless Ride pentru un plus de confort.

  Vrei și mai mult?

  Dotările speciale, cum ar fi Keyless Ride sau închiderea centralizată, asigură un plus de confort, siguranță și o călătorie relaxată printr-o simplă apăsare de buton. BMW Motorrad este primul producător de motociclete care oferă „apelul inteligent în caz de urgență” în prețul de franco fabrică, un element suplimentar de siguranță. Grație sistemului de control al cuplului, efectuarea de manevre și ieșirea din parcare se desfășoară fără efort, chiar și pe teren abrupt. Pro Shift Assistant asigură trecerea într-o treaptă de viteză superioară sau inferioară în mod confortabil și dinamic.

  + Află mai multe

  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

  „Apelul inteligent în caz de urgență”: răspuns rapid în caz de accident și în situații de urgență, grație sistemului ECALL de la BMW Motorrad.

  Buna dispoziție te însoțește de-a lungul întregii curse.
  BMW Motorrad este primul producător care oferă „apelul de urgență inteligent” în prețul de franco fabrică: un sistem montat fix pe ghidon, care în caz de urgență poate declanșa în mod independent și automat lanțul de salvare și, astfel, facilitează un ajutor mai rapid din partea serviciilor de urgență.

  „Apelul de urgență inteligent” se activează în mod automat după un accident ușor până la unul grav. Dar motociclistul poate și el să declanșeze manual un apel de urgență prin apăsarea unui buton, dacă, de exemplu, a fost martorul unui accident. După activarea sistemului, fie automat, fie manual, datele GPS ale locației și direcția de condus a motocicletei sunt trimise prin intermediul conexiunii telefonului mobil către un centru telefonic BMW. Lanțul de salvare este activat de aici. Pentru ajutor rapid și precis. Și o senzație grozavă la fiecare tură.
  Asistent pentru deplasarea în marșarier: Manevre și ieșire din locul de parcare fără efort.

  Pur și simplu mergi cu spatele.

  Aleile abrupte și spațiile înguste de la locurile populare de belvedere sau din parcări nu mai sunt o problemă cu confortabilul sistem de asistență pentru deplasarea în marșarier. Astfel, parcările și manevrele nu fac altceva decât să îți stârnească zâmbete. Activează asistența la deplasarea în marșarier, trecând motocicleta în punctul mort și activând funcția de asistare prin apăsarea butonului de pe mânerul din stânga. De îndată ce litera R este afișată pe ecran, poți ieși cu ușurință din locul de parcare, pentru a porni spre următoarea destinație cu avânt maxim.

  Dynamic ESA: denivelările se netezesc.

  Pentru cel mai bun contact cu suprafața drumului.

  Sistemul Dynamic ESA din dotarea standard sporește din nou confortul de primă clasă al modelului K 1600 GT: Asigură cea mai bună tracțiune și cel mai înalt nivel de siguranță și confort. Senzorii sistemului de suspensie din față și din spate înregistrează în special mișcarea pe verticală a benzii de rulare a pneurilor. În esență, sistemul Dynamic ESA controlează suspensia în funcție de condițiile de condus și de manevrele efectuate, ajustând-o automat la condițiile detectate. Astfel, asigură un contact semnificativ îmbunătățit între drum și anvelope, chiar și cu motocicleta înclinată. este un comportament de condus constant și stabil și un câștig semnificativ în materie de confort și de siguranță – mai ales la drumuri lungi.

  Setarea standard „Road” te poartă în mod confortabil peste toate denivelările. Cu setarea „Dynamic”, se selectează un mod de acțiune mai ferm al amortizoarelor, pentru un condus mai sportiv și mai dinamic.

  Far cu xenon: pune totul în lumina potrivită.

  Mai multă lumină. Mai multă siguranță.
  Farurile standard cu xenon sunt de două ori mai luminoase și consumă cu 30% mai puțină energie decât farurile convenționale cu halogen. Asigură o iluminare constantă a suprafeței drumului, mai ales noaptea și în condiții de vizibilitate slabă. În același timp, te fac mai ușor de observat pe drum. Un scut cilindric al becului, pe reflector, împiedică becul să deranjeze alți participanți la trafic.

  Lumina urmează direcția roții. Far adaptiv.
  Farul adaptiv, care este disponibil ca accesoriu opțional, iluminează în mod optim drumul în timpul virajelor. Un servomotor din farul principal compensează unghiul de înclinare al motocicletei în viraje, orientând lumina la un unghi optim față de drum. Pentru motociclist, aceasta înseamnă o creștere uriașă a siguranței active, mai ales la abordarea virajelor pe timp de noapte.

  Cutii și compartimente de depozitare: mai mult spațiu pentru bagaje.

  Urcă în șa și bucură-te de drum în deplină relaxare.
  Indiferent dacă ești într-o tură lungă sau pur și simplu faci plimbarea cotidiană, cutiile instalate și compartimentele de depozitare ale lui K 1600 GT îți asigură suficient spațiu pentru orice ai avea nevoie să depozitezi. De la lucrurile indispensabile de zi cu zi până la echipamente, îmbrăcăminte și chiar suveniruri din vacanță.

  Topcase-ul opțional impresionează cu interiorul său practic și cu luminile pentru interior din dotarea standard. Pasagerului tău îi va plăcea spătarul mic și confortabil. Vopsit în culorile standard ale motocicletei, este perfect integrat în aspectul dinamic al lui K 1600 GT. Compartimentul de depozitare opțional pentru capacul topcase-ului asigură spațiu pentru toate lucrurile indispensabile atunci când pleci la drum, acte și documente.

  Gențile interioare îți oferă și mai mult spațiu și ordine pentru cutia ta de touring. Cu mânerul de transport și cureaua de umăr (de asemenea detașabilă), aceasta este ideală pentru o plimbare prin oraș.

  Keyless Ride și închidere centralizată.

  Caracteristici extraordinare pentru confort sporit.
  Keyless Ride și închiderea centralizată îți fac viața mai ușoară și devin foarte repede tovarăși de drum de care nu te mai poți despărți.

  Cheia mecanică va deveni redundantă și, de acum, vei avea mâinile libere grație sistemului Keyless Ride. Acea căutare anevoioasă înainte de plecarea la drum pur și simplu dispare, iar faptul că ai cheia în buzunarul jachetei este suficient pentru a descuia și a porni motocicleta.

  Închiderea centralizată te asigură că obiectele din compartimentele de depozitare și din cutiile adiționale sunt protejate de furt atunci când îți încui motocicleta – toate acestea prin simpla apăsare a unui buton de pe ghidon. Acest lucru îți permite să pornești în explorare chiar și mai repede după ce ai coborât din șa.
  Schimbarea treptelor de viteză fără ambreiaj, grație Pro Shift Assistant.

  Schimbi vitezele ca la curse.
  Aproape un lux, dar mai ales o expresie a dinamismului modelului K 1600 GT: asistentul de comutare a fost dezvoltat inițial pentru folosirea în competiții. Pro Shift Assistant, care a fost adaptat pentru folosirea în sectorul touring, îți permite să schimbi treptele de viteză fără acționarea ambreiajului în aproape orice gamă de sarcină și orice turație a motorului. În timpul accelerației, maneta de accelerație rămâne deschisă și asigură schimbarea rapidă și relaxată a treptelor de viteză. La comutarea într-o treaptă inferioară cu maneta de accelerația închisă, sistemul asigură automat debreierea dublă, utilizând-o pentru o schimbare perfectă.

  Astfel, mâna care acționează ambreiajul este degrevată de sarcini și rămâne relaxată chiar și după ture lungi. În plus, timpul de comutare a treptelor de viteză este redus față de comutarea cu ambreiaj: pentru un plus de dinamism și de confort.

  Mai multă individualitate

  Echipamente opționale și accesorii.

  Cu echipamentele opționale premium și culorile exclusive Spezial de la BMW Motorrad Spezial, precum și cu accesoriile originale BMW Motorrad, poți face ca modelul K 1600 GT să corespundă perfect preferințelor tale individuale.

  Află mai multe

  Ce se vede din culise

  Modelarea unui sentiment.

  Procesul de design BMW Motorrad.

  Caractere uimitoare lucrează în echipa de design BMW Motorrad. Fiecare designer are propriul stil și se simte ca acasă pe scena motociclismului. Și fiecare dintre ei adaugă porția proprie de inspirație și pasiune. Aceste forme diferite sunt combinate apoi în procesul de design: sunt manifestate în fiecare creație nouă BMW Motorrad. Edgar Heinrich, designer coordonator la BMW Motorrad, introduce echipa de design BMW Motorrad și procesul lor de design.

  Află mai multe

  Accesorii pentru K 1600 GT

  Îmbrăcăminte adecvată pentru touring

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner