Option 719

Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Opțiunea 719 îți oferă o parte din historia adevărată BMW Motorrad. Acest număr a fost folosit dintotdeauna în fabrica noastră din Berlin pentru produsele personalizate. Începând din acest moment, ai posibilitatea să-ți faci motocicleta să iasă în evidență pe stradă cu ajutorul culorilor exclusiviste, jantelor forjate cu formă specifică sau șeii maro.

Încă de la început, am pus accentul pe integrarea elementelor pentru un aspect general armonios al vehiculului, ceea ce înseamnă că toate piesele sunt perfect integrate în conceptul vehiculului K 1600 GT, oferind motocicletei un aspect uniform și exclusivist.

Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și măiestria înrădăcinată în tradiție creează un nou nivel de semnificație și exclusivitate. În configuratorul nostru, îți poți proiecta motocicleta pentru a se potrivi perfect preferințelor tale, iar ea va fi asamblată chiar de cei care cunosc cel mai bine motocicleta ta BMW. De către noi.

+ Află mai multe

Pentru un aspect excepțional.

Cu Option 719 Vopsea conferi motocicletei tale o strălucire specială. Tehnologia de vopsire de ultimă oră, corelată cu detaliile aplicate cu pasiune, face ca motocicleta ta să atragă atenția tuturor - și grație liniilor tradiționale trasate manual, aceasta devine unicat.

+ Află mai multe

Jante forjate.

Jante forjate.

Jantele forjate cu 9 spițe, realizate din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență, constituie accente vizuale interesante, fiind frezate pentru o finisare lucioasă pe circumferință.

 • Jante forjate realizate din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență, vopsite în Orbit Grey
 • Aspect impresionant, grație celor 9 spițe teșite către exterior, cu suprafață frezată pentru o finisare lucioasă pe circumferință
+ Află mai multe

Piese HP.

Înaltă performanță – cuvintele potrivite pentru toți cei care sunt în căutarea maximului absolut. Piesele de înaltă calitate realizate din carbon și titan fac ca fiecare motocicletă să fie unică. Componentele de primă clasă îi conferă vehiculului tău individualism și extravaganță.

+ Află mai multe

Tobă Sport HP.

Tobă Sport HP.

Măiestrie de cel mai înalt nivel: tobă dublă slip-on, cu carcasă conică din titan de înaltă calitate, țevi de legătură și sistem de montare din oțel inoxidabil, plus capăt de carbon. Cu trei țevi de evacuare pe fiecare parte, K 1600 GT produce un sunet bogat și gutural, pentru o experiență de condus senzațională. 

 • Tobă dublă slip-on pentru sunet impresionant și aspect sportiv
 • Carcasă elaborată cu formă conică, realizată din titan
 • Țevi de legătură și interior din oțel inoxidabil
 • 3 țevi de evacuare pe fiecare parte, îmbrăcate într-un capăt de carbon
 • Greutate redusă: aprox. 8,1 kg (cu 4,3 kg mai ușoară decât versiunea standard)
 • Putere și cuplu la nivelul configurației standard
 • Logo cu inscripția HP marcată cu laser și vizibilă în mod clar pe lateral
 • Standard de emisii de gaze de eșapament: EU4
+ Află mai multe

Accesorii originale BMW Motorrad

Depozitare

Geantă interioară pentru cutiile touring:

Gențile interioare solide facilitează umplerea și golirea cutiilor, fiind și rezistente la apă. Compartimentele interioare practice asigură un spațiu fix pentru articole precum hainele, iar buzunarele exterioare sunt ideale pentru obiecte mărunte. Cu mânere de transport și curea de umăr detașabilă. 
 

 • Genți interioare funcționale fabricate din țesătură de poliester de înaltă calitate.
 • Foarte rezistente la apă
 • Formă perfectă pentru utilizarea la maximum a capacității de depozitare
 • Compartimente interioare practice cu plasă pentru împărțirea spațiului și plasă elastică în capac
 • Buzunare exterioare cu fermoar pentru obiecte mici
 • Parte inferioară robustă și părți laterale ranforsate, pentru soliditate și păstrarea formei
 • Închidere cu fermoar pentru accesibilitate optimă
 • Curea de umăr detașabilă, cu căptușeală reglabilă, mâner de transport
 • Culoare: negru
Sistem de protecție la impact pentru cutiile de touring

Realizat din plastic rezistent, protejează partea superioară, partea de jos și părțile laterale ale cutiilor.

 • Protejează lateralul și lateralul-față al cutiei împotriva zgârieturilor și deteriorării suprafețelor
 • 2 părți turnate pe fiecare parte, realizate din plastic solid
 • Culoare: negru
Peliculă protectoare pentru cutiile de touring
 • Protejează vopseaua cutiilor în partea de sus și în lateral, de ex. împotriva zgârieturilor provocate de cizme.
 • 2 pelicule autoadezive pe fiecare parte
 • Culoare: transparentă

Ergonomie și confort.

Parbriz jos

Conferă modelului K 1600 GT un aspect de competiție, asigurând protecția împotriva vântului și a ploii.

 • Aspect sportiv, cu protecție bună împotriva vântului și a intemperiilor
 • Mai jos, dar cu aceeași lățime (cu aprox. 70 mm mai jos la GT)
 • Cu strat de lac antizgâriere pentru transparență pe termen lung
 • Permis general de operare (ABE)
Șa dintr-o bucată

Îmbietoare de la prima vedere, această șa foarte lată este prevăzută cu cusături decorative și cu toată capitonarea de care ai nevoie, asigurând un confort extraordinar în turele lungi, atât pentru motociclist, cât și pentru pasager. Disponibilă în trei variante de înălțime. Toate șeile care se montează post-vânzare sunt încălzite.

 • Șa dintr-o bucată, bine capitonată
 • Nivel ridicat de confort în călătoriile lungi cu pasager
 • O selecție de 3 variante de înălțime: 750 mm, 780 mm, 810 mm
 • Lungimea arcului interior al piciorului: 1 720 mm, 1 770 mm, 1 830 mm
 • Culoare: negru

Navigație și comunicații.

Navigator VI

Bucură-te de cele mai frumoase ture din viața ta.

Permite-i noului Navigator VI să te însoțească în cele mai frumoase ture din viața ta. Ecranul tactil mare, cu diagonală de 5 inchi, te va ghida către plăcerea infinită a pilotajului. Afișajul dispune de un filtru circular de polarizare (CPOL) care minimizează reflexiile și îmbunătățește contrastul, asigurând astfel o lizibilitate optimă, chiar și în lumina directă a soarelui. Încearcă noi rute și destinații folosind opțiunea de planificare „Drumuri cu viraje”, opțiunea „Evită drumurile principale” și funcția „Drum dus-întors” pentru drumuri dus-întors în funcție de timp, distanță sau destinație intermediară. Pentru a te putea bucura de cele mai frumoase peisaje pe drum, funcția „Natural Guidance” îți furnizează o descriere exactă a zonei înconjurătoare. Poți să alegi coloana sonoră pentru călătoria ta: cu tehnologia Bluetooth și noua caracteristică „Music Streaming” poți asculta melodiile din smartphone-ul tău. Poți fi regizorul călătoriei tale, controlând funcția „Action Cams” compatibilă direct de pe navigator. 

Călătoria ta se va transforma într-o experiență multimedia prin intermediul pregătirii pentru sistemul de navigație, combinată cu funcții și mai inovatoare, precum paginile „My motorcycle”, mesaje de avertizare și de stare și aplicația opțională „Smartphone Link” pentru informații din trafic în timp real și prognoze meteo actuale. De asemenea, Navigator VI poate fi operat confortabil și în siguranță de pe ghidonul motocicletelor BMW cu pregătire pentru sistemul de navigație, utilizând Multi-Controller. 

Datele hărții preinstalate vor fi actualizate în mod gratuit, pe întreaga durată de utilizare.

O altă caracteristică: prin intermediul kitului opțional de instalare pentru autovehicule, Navigator VI este și tovarășul ideal de călătorie din autovehiculul tău.

Navigator V

Bucură-te de cele mai frumoase ture din viața ta. 

Navigator V dispune de un afișaj TFT color mare de 5" și reprezintă călăuza electronică perfectă pentru motocicliștii pasionați. Software-ul BaseCamp permite planificarea în detaliu a rutelor tale preferate. Alege ruta cea mai rapidă și mai scurtă sau alege opțiunea drumuri cu viraje dacă preferi ruta cea mai palpitantă. Opțiunea aplicației smartphone link pentru informații din trafic în timp real și prognoze meteo îți furnizează exact informațiile de care ai nevoie, la moment potrivit. Anunțurile de navigație TTS cu descrieri detaliate despre împrejurimile tale te vor ține la curent cu informații despre tot ce te înconjoară pe ruta selectată. Tehnologia Bluetooth și sistemul opțional de comunicații BMW Motorrad transmit informații de direcționare direct către casca ta, prin linkul wireless, iar tu pot folosi funcția handsfree pentru apeluri telefonice.

Încă o caracteristică: montează Navigator V pe o motocicletă BMW cu pregătire pentru sistemul de navigație, iar tu iți poți menține permanent mâinile pe mânere și poți folosi funcțiile în mod convenabil și în siguranță, utilizând Multi-Controller. Hărțile sunt preinstalate și sunt actualizate pe toată durata de utilizare, în mod gratuit.

Bară de protecție a motorului.

Bară de protecție a motorului.

Bara solidă de protecție a motorului alcătuită din 2 bucăți este realizată din oțel inoxidabil cu aspect mat, sablat cu bile. Aceasta protejează capacul motorului împotriva impacturilor severe, potrivindu-se perfect cu designul elegant al lui K 1600 GT.

 • Bara rezistentă de protecție a motorului alcătuită din 2 bucăți este realizată din oțel inoxidabil polizat electrolitic
 • Aspect elegant, mat, sablat cu bile
 • Protejează carcasa motorului împotriva deteriorărilor și reduce deteriorările ulterioare
 • Greutate: aprox. 1,9 kg (ambele părți, inclusiv piesele incorporate)
+ Află mai multe

Propria ta motocicletă touring cu 6 cilindri

Proiectează-ți propriul K 1600 GT.

De la vopsea la echipament – configuratorul îți permite să îți creezi propria motocicletă de vis BMW.

Configurează-ți motocicleta acum

Echipamentul special sau accesoriile opționale enumerate pe această pagină reprezintă doar un extras din cea mai recentă gamă de personalizare BMW Motorrad. Toate echipamentele speciale, accesoriile și pachetele opționale se află în configuratorul BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
spinner