* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Modelul BMW K 1600 GTL.

Călătorie de lux. Sosire de clasa întâi.

Călătorești. Mereu mai departe. Aluneci spre orizont cu stil și eleganță în șaua acestei motociclete de touring luxoase, de înaltă performanță. Noua motocicletă BMW K 1600 GTL reprezintă apogeul calității superioare și al confortului absolut, fiind echipată cu legendarul motor cu șase cilindri în linie. Ultima generație de Dynamic ESA și ABS Pro Integral, precum și asistența pentru mersul cu spatele și iluminarea adaptativă în curbe sunt acum incluse în dotarea standard. Fă-ți o intrare elegantă cu noile carene reproiectate. Rămâi calm și relaxat în orice condiții meteo și pe orice distanță. Singur sau cu pasager: bucură-te de un control superior și de schimbări de direcție fără efort în toate călătoriile tale. Călătoria la bordul lui K 1600 GTL te poartă într-o nouă dimensiune, elegantă, puternică, luxoasă: te așteaptă o experiență de primă clasă.

DESIGNUL MODELULUI K 1600 GTL

Alege-ți stilul.

Având la dispoziție trei variante de culori , îți poți personaliza și mai mult modelul K 1600 GTL.

  Style Elegance

  Style Elegance cu vopseaua Manhattan metalizat accentuează genele nobile ale motocicletei K 1600 GTL, făcând-o să strălucească în toată gloria.

  Negru Storm metalizat

  Noua culoare negru Storm metalizat conferă un aspect puternic, fără compromisuri și accentuează în mod impresionant liniile motocicletei K 1600 GTL.

  Opțiuni. 719 alb Mineral metalizat

  Opțiuni. 719 alb Mineral metalizat oferă tot ce este de așteptat de la un Touring de lux.

  Designul: perfecțiune.

  Designul K 1600 GTL a trecut printr-o actualizare de primă clasă. Carenele laterale, grilele radiatorului, ornamentele de rezervor și compartimentele de depozitare nou proiectate te ajută să-ți faci o intrare chiar și mai elegantă. Detaliile interesante precum scărițele au contribuit la trasarea tușelor finale ale aspectului său deosebit. Elementele distinctive precum suspensia față Duolever, motorul cu șase cilindri în linie foarte vizibil, farul inovator cu xenon și șasiul rămân pionieri în materie de stil. Împreună cu secțiunea frontală reproiectată, inclusiv oglinzile și parbrizul, s-a reușit obținerea unei linii elegante și totodată dinamice.
  Acest pachet luxos și cuprinzător nu are doar un design de primă clasă, ci este și antrenant și plăcut de condus pe drumul care ți se așterne în față.
  + Află mai multe

  Motor cu șase cilindri în linie

  1.649
  cc capacitate
  750
  mm înălțime șa
  175
  Nm cuplu maxim la 5 250 rpm
  117
  litri de spațiu de depozitare
  Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

  Motor superior cu 6 cilindri

  Motor superior cu 6 cilindri

  Un motor de primă clasă: legendarul propulsor cu șase cilindri în linie oferă o călătorie incredibil de lină și cele mai bune performanțe din sectorul de touring de lux. Puterea sa de 118 kW (160 CP) și cuplul maxim de 175 Nm la 5 250 rpm asigură propulsia dinamică perfectă. Iar 70% din cuplu este deja obținut la 1500 rpm.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul K 1600 GTL

  K 1600 GTL faruri

  Faruri uluitoare cu lumină adaptivă.
  K 1600 GTL Faruri cu xenon
  Pionierat: motor cu șase cilindri în linie
  K 1600 GTL motor cu șase cilindri în linie
  Ornament rafinat de rezervor.
  K 1600 GTL ornament de rezervor
  Un al doilea compartiment de depozitare în echiparea standard.
  K 1600 GTL al doilea compartiment de depozitare
  Deflector eficient.
  K 1600 GTL deflector de curent de aer
  Parbriz reglabil electric
  K 1600 GTL parbriz reglabil electric
  Keyless Ride.
  K 1600 GTL Keyless Ride
  Piese cromate de înaltă calitate.
  K 1600 GTL piese cromate

  O nouă dimensiune.

  Sistemul Dynamic ESA din echiparea standard adaugă o nouă dimensiune experienței tale de condus. În câteva milisecunde, senzorii foarte sensibili detectează schimbarea condițiilor de condus și reglează amortizarea suspensiei. Astfel, setările amortizoarelor sunt ideale în orice situație. Chiar și cu motocicleta înclinată, au fost acum atinse niveluri de confort la amortizare care înainte erau inimaginabile, având ca rezultat o ținută de drum foarte stabilă.

  + Află mai multe
  Mai multe despre Dynamic ESA external-link-arrow-slim

  Urcă-te pur și simplu în șa și relaxează-te.

  Urcă-te pur și simplu în șa și relaxează-te.

  K 1600 GTL oferă și un nivel de confort nemaiîntâlnit. Printre caracteristicile sale ispititoare se numără spațiul generos și accesibilitatea excelentă. Soluțiile bine gândite și ușor accesibile de spații de depozitare se concentrează pe confortul motociclistului, făcând din K 1600 GTL o alegere fără compromis în materie de calitate în touring. Călătoriile lungi cu pasager sunt o adevărată plăcere, grație unei varietăți de soluții detaliate, precum închiderea centralizată, șaua încălzită și parbrizul reglabil electric, plus gama de înălțimi ale șeii.

  Diversele moduri de condus și controlul dinamic al tracțiunii asigură un confort sporit. La toate acestea se adaugă Multi-Controllerul: un concept de operare esențial care le permite motocicliștilor să navigheze comod în meniul de bord, fără a-și lua mâinile de pe ghidon sau ochii de la drum. Nimic nu te poate opri din călătoria ta relaxată cu K 1600 GTL spre noi orizonturi. Motocicleta cu nenumărate funcții – o serie de echipamente de lux.

  + Află mai multe

  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

  Dynamic ESA: denivelările se aplatizează.

  Pentru cel mai bun contact cu suprafața drumului.
  Sistemul Dynamic ESA din echiparea standard sporește din nou confortul de primă clasă al modelului K 1600 GTL. Asigură cea mai bună tracțiune și cel mai înalt nivel de siguranță și confort: sistemul Dynamic ESA controlează suspensia în funcție de condițiile de condus și de manevrele efectuate, ajustând-o automat la condițiile detectate. Astfel, asigură un contact îmbunătățit semnificativ între drum și anvelope, chiar și cu motocicleta înclinată. Rezultatul este un comportament de condus constant și stabil și un câștig semnificativ în materie de confort și de siguranță – mai ales la drumuri lungi.

  Setarea standard „Road” te poartă în mod confortabil peste toate denivelările. Cu setarea „Dynamic”, se selectează un mod de acțiune mai ferm al amortizoarelor, pentru un condus mai sportiv și mai dinamic.

  Asistare la mersul cu spatele: manevre și ieșire din locul de parcare fără efort.
  Pur și simplu mergi cu spatele. Aleile abrupte și spațiile înguste de la locurile populare de belvedere sau din parcări nu mai sunt o problemă cu convenabilul sistem de control al cuplului (TCA). Astfel, parcările și manevrele nu îți stârnesc decât zâmbete. Activează asistarea la deplasarea în marșarier trecând motocicleta în punctul mort și activând funcția de asistare prin apăsarea butonului de pe mânerul din stânga. De îndată ce litera R este afișată pe ecran, poți ieși cu ușurință din locul de parcare, pentru a porni spre următoarea destinație cu avânt maxim.
  Far cu xenon: pune totul în lumina potrivită.

  Mai multă lumină. Mai multă siguranță.
  Farurile standard cu xenon sunt de două ori mai luminoase și consumă cu 30% mai puțină energie decât farurile convenționale cu halogen. Asigură o iluminare constantă a suprafeței drumului, mai ales noaptea și în condiții de vizibilitate slabă. În același timp, te fac mai ușor de observat pe drum. Un scut cilindric al becului, pe reflector, împiedică becul să deranjeze alți participanți la trafic.

  Lumina urmează direcția roții. Far adaptiv.
  Farul adaptiv, care este disponibil ca accesoriu opțional, iluminează în mod optim drumul în timpul virajelor. Un servomotor din farul principal compensează unghiul de înclinare al motocicletei în viraje, orientând lumina la un unghi optim față de drum. Pentru motociclist, aceasta înseamnă o creștere uriașă a siguranței active, mai ales la abordarea virajelor pe timp de noapte.
  Cutii și compartimente de depozitare: mai mult spațiu pentru bagaje.

  Urcă în șa și bucură-te de drum în deplină relaxare.
  Indiferent dacă ești într-o tură lungă sau pur și simplu faci plimbarea cotidiană, cutiile instalate și compartimentele de depozitare ale lui K 1600 GTL îți asigură suficient spațiu pentru orice ai avea nevoie să depozitezi. De la lucrurile indispensabile de zi cu zi până la echipamente, îmbrăcăminte și chiar suveniruri din vacanță.

  Topcase-ul opțional impresionează cu interiorul său practic și cu luminile pentru interior din dotarea standard. Pasagerului tău îi va plăcea spătarul mic și confortabil. Culorile standard ale motocicletei sunt perfect integrate în aspectul elegant al lui K 1600 GTL. Compartimentul de depozitare opțional pentru capacul topcase-ului asigură spațiu pentru toate lucrurile indispensabile atunci când pleci la drum, acte și documente.

  Gențile interioare îți oferă și mai mult spațiu și ordine pentru cutia ta de touring. Cu mânerul de transport și cureaua de umăr (de asemenea detașabilă), aceasta este ideală pentru o plimbare prin oraș.

  Keyless Ride și închidere centralizată.

  Caracteristici extraordinare pentru confort sporit.
  Keyless Ride și închiderea centralizată îți fac viața mai ușoară și devin foarte repede tovarăși de drum de care nu te mai poți despărți.

  Grație sistemului Keyless Ride, cheia mecanică devine redundantă, deci nu mai trebuie să pierzi timpul căutând-o inoportun înainte de a porni la drum. Este suficient să ai cheia în buzunarul jachetei, pentru a descuia și a porni motocicleta.

  Închiderea centralizată te asigură că obiectele din compartimentele de depozitare și din cutiile adiționale sunt protejate de furt atunci când îți încui motocicleta – toate acestea prin simpla apăsare a unui buton de pe ghidon. Acest lucru îți permite să pornești în explorare chiar și mai repede după ce ai coborât din șa.
  Schimbarea treptelor de viteză fără ambreiaj, grație Pro Shift Assistant.

  Schimbi vitezele ca la curse.
  Este un lux și, mai presus de orice, un plus pentru manevrare ușoară: Pro Shift Assistant a fost dezvoltat inițial pentru sportul de curse. Adaptat pentru sectorul de touring, îți permite să schimbi vitezele fără a utiliza ambreiajul în aproape orice interval de încărcare sau turație. În timpul accelerației, maneta de accelerație rămâne deschisă și asigură schimbarea rapidă și relaxată a treptelor de viteză. La comutarea într-o treaptă inferioară cu maneta de accelerația închisă, sistemul asigură automat debreierea dublă, utilizând-o pentru o schimbare perfectă.

  Astfel, mâna care acționează ambreiajul este degrevată de sarcini și rămâne relaxată chiar și după ture lungi. În plus, timpul de comutare a treptelor de viteză este redus față de comutarea cu ambreiaj: pentru un plus de dinamism și de confort.
  „Apelul inteligent în caz de urgență”: răspuns rapid în caz de accident și în situații de urgență, grație sistemului ECALL de la BMW Motorrad.

  Buna dispoziție te însoțește de-a lungul întregii curse. BMW Motorrad este primul producător care oferă „apelul de urgență inteligent” în prețul de franco fabrică: un sistem montat fix pe ghidon, care în caz de urgență poate declanșa în mod independent și automat lanțul de salvare și, astfel, facilitează un ajutor mai rapid din partea serviciilor de urgență. „Apelul de urgență inteligent” se activează în mod automat după un accident ușor până la unul grav. Dar motociclistul poate și el să declanșeze manual un apel de urgență prin apăsarea unui buton, dacă, de exemplu, a fost martorul unui accident. După activarea sistemului, fie automat, fie manual, datele GPS ale locației și direcția de condus a motocicletei sunt trimise prin intermediul conexiunii telefonului mobil către un centru telefonic BMW. Lanțul de salvare este activat de aici. Pentru ajutor rapid și precis. Și o senzație grozavă la fiecare tură.

  Mai multă individualitate

  Echipamente opționale și accesorii.

  Cu culorile detaliate Spezial, cu echipamentele opționale premium și exclusiviste de la BMW Motorrad Spezial și cu accesoriile originale BMW Motorrad, poți personaliza modelul K 1600 GTL conform preferințelor tale individuale.

  Află mai multe

  Ce se vede din culise

  Modelarea unui sentiment.

  Procesul de design BMW Motorrad.

  Caractere uimitoare lucrează în echipa de design BMW Motorrad. Fiecare designer are propriul stil și se simte ca acasă pe scena motociclismului. Și fiecare dintre ei adaugă porția proprie de inspirație și pasiune. Aceste forme diferite sunt combinate apoi în procesul de design: sunt manifestate în fiecare creație nouă BMW Motorrad. Edgar Heinrich, designer coordonator la BMW Motorrad, introduce echipa de design BMW Motorrad și procesul lor de design.

  Află mai multe

  Accesorii pentru K 1600 GTL

  Îmbrăcăminte adecvată pentru touring

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner