R 1200 RT

17.000 €*
233 € lunar, cu 3asy Ride

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

R 1200 RT.

Plăcerea infinită a pilotajului.

Nivel crescut de confort pentru o experiență mai intensă. BMW R 1200 RT a revoluționat întregul segment de motociclete touring clasice. Manevrabilitatea excelentă a lui R 1200 RT îți permite să ai parte de cel mai important lucru atunci când călătorești: să te bucuri de peisaje. Fie că ești singur sau cu un tovarăș de călătorie: noul R 1200 RT asigură pilotajul în condiții maxime de confort și relaxare în orice călătorie.

Designul modelului R 1200 RT

Alege-ți stilul.

Cele trei culori disponibile pentru R 1200 RT creează designul perfect pentru motocicletă. Pe lângă nivelul ridicat de confort conferit de motocicletă, aceste culori evidențiază și caracterul dinamic. Imaginea creată este una puternică și captivantă.

  Negru carbon metalizat

  Rafinat, exclusiv și plin de dinamism – acesta este Style Exclusive. Și iată-l în fața ta.

  Mars red metalizat / Dark slate metalizat mat

  Stilul Sport este perfecționat în Mard red și Dark slate metalizat mat – acesta este aspectul sportiv al pilotajului suprem.

  Alpine white

  Ușor și elegant: alpine white te aduce mai aproape de latura sportivă a R 1200 RT.

  Opț. 719 Blue planet metalizat

  Culoarea opțiunii 719 Blue planet metalizat Spezial combină cea mai recentă tehnologie de vopsire cu pasiunea pentru artizanat.

  Opț. 719 Sparkling storm metalizat

  Un detaliu subtil al culorii opțiunii 719 Sparkling storm metalizat Spezial – tradiția păstrată de trasare manuală a liniilor.

  Design mai rafinat. Impresii mai puternice.

  R 1200 RT se remarcă dintr-o singură privire ca fiind parte din familia BMW Motorrad: partea frontală tipic divizată determină zona secțiunii frontale și îi conferă un caracter dinamic și expresiv. Cele două reflectoare rotunde de pe partea exterioară și un reflector central cu ochiuri alcătuiesc aspectul tipic al unui BMW Tourer și asigură o apariție inconfundabilă, indiferent dacă este zi sau noapte.
  Într-o anumită măsură, o conductă de ventilație creează senzația că fața motocicletei plutește deasupra carenei laterale. Această combinație dintre capul vehiculului și carena laterală evidențiază agilitatea ușoară a motocicletei. Apărătoarea frontală integrată împotriva stropirii cu noroi accentuează conceptul dinamic al vehiculului din secțiunea frontală. Pentru un nivel ridicat de confort, silueta îngustă extinsă încorporează o șa confort cu o înălțime redusă și un rezervor touring proiectat ergonomic, cu o zonă distinctă cu plăcuțe pentru genunchi .
  Îmbinarea armonioasă a suprafețelor proiectate aerodinamic se reflectă în dinamismul motocicletei. Chiar și cutiile elegant proiectate reprezintă o completare armonioasă a structurii globale alcătuită din stiluri de suprafețe și contururi. Astfel, R 1200 RT promite dintr-o singură privire un caracter adecvat pentru distanțe lungi, precum și dinamism. Și își respectă promisiunea.
  + Află mai multe

  Motor orizontal cu doi cilindri opuși

  92
  kW (125 CP) la 7 750 rpm
  125
  Cuplu maxim de strângere Nm la 6 500 rpm
  276
  Masă proprie kg, cu rezervorul plin/gata de drum
  219
  Sarcină maximă kg
  Motor orizontal cu doi cilindri opuși în patru timpi răcit cu aer/lichid

  Performanță mai dinamică. Mai mult control.

  Performanță mai dinamică. Mai mult control.

  Noul RT este acționat printr-un motor orizontal cu cilindri opuși BMW răcit cu aer/apă care oferă o tracțiune puternică printr-un cuplu și un debit puternic de 125 hp. Prin intermediul ASC și al suspensiei foarte active comandate electronic, motocicleta este ușor de controlat și oferă stabilitate pentru toate tipurile de drumuri de țară. În plus, modelele standard "Ploaie" și "Stradă" pot fi activate prin apăsarea unui buton, pentru adaptarea perfectă a motocicletei la condițiile meteorologice și de trafic.

  Computerul de bord Pro și manetele încălzite completează gama caracteristicilor de bază ale echipamentului.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul R 1200 RT

  Accentele lui R 1200 RT

  Faruri și perspectivă frontală.
  Cockpit.
  Parbriz pentru deflector transparent de curent de aer.
  Confort mărit în ceea ce privește șaua.
  Compartimentul de depozitare potrivit.
  Cutie.
  Sistem inovativ de operare audio.
  Lămpi spate cu tehnologie LED.

  Mai mult echipament. Mai mult confort.

  Mai mult echipament. Mai mult confort.

  Echipamentul special al R 1200 RT permite o manevrabilitate mai ușoară, precum și un nivel ridicat de confort. De exemplu, suspensia electronică BMW Dynamic ESA adaptează caracteristicile de amortizare la condițiile schimbătoare ale suprafeței. Pro Shift Assistant permite motociclistului să schimbe în treapta superioară sau inferioară fără folosirea ambreiajului. Echipamentul special Pro include modul „Dynamic”, care garantează un maxim de plăcere a pilotajului pentru motocicliștii sportivi și dinamici. De asemenea, aici sunt disponibile și sistemul ABS Pro, lumina de frânare dinamică și sistemul Hill start Control. Datorită acestora, pornirea în rampă devine o joacă de copii.

  Sistemul Keyless ride conferă și mai mult confort. Cu ajutorul acestui sistem, cheia mecanică devine inutilă. Acesta îți permită să pornești motorul prin apăsarea unui buton, dacă cheia se află în apropierea vehiculului – de ex. în buzunarul jachetei tale. De asemenea, sunt disponibile în mod opțional: un sistem închidere centralizată care închide ambele cutii prin control de la distanță, o funcție de cruise control și multe altele.

  + Află mai multe
  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice
  • Moduri de condus Pro

   Echipamentul special "Pro riding more" include și modul de condus "Dynamic" și funcția Hill Start Control. Modul de condus "Dynamic" îți permite să descoperi și latura sportivă a lui R 1200 RT. Sistemul Hill Start Control oferă asistență pentru o pornire sigură în rampă.

  • Pro Shift Assistant

   Pentru R 1200 RT, Pro Shift Assistant a fost special adaptat la cerințele pentru touring. Facilitând schimbarea treptei de viteză, acesta face posibilă schimbarea în treapta superioară sau inferioară fără folosirea ambreiajului. Astfel, motociclistul beneficiază de confort, precum și dinamism mărit în mod considerabil.
  • Suspensie semi-activă Dynamic ESA

   Șasiul semi-activ BMW Motorrad Dynamic ESA conferă un caracter dinamic optim pentru condus, în toate situațiile: pentru cel mai înalt nivel de siguranță, performanță și confort în timpul condusului. Suspensia este reglată automat la condițiile detectate, în funcție de condițiile de conducere și manevrele de conducere ale motociclistului. Dynamic ESA crește în mod semnificativ siguranța, poziția motociclistului rămânând neschimbată în cadrul frânării și accelerării: pentru mai multă stabilitate longitudinală.

  • Far de rulare pe timp de zi cu LED

   Farul de rulare pe timp de zi este proiectat în direcția de rulare, prin intermediul a două conductoare din fibră optică dispuse în jurul farurilor cu lumină de drum, cu ajutorul prismelor optice. Pe durata zilei, este aprins în locul farurilor principale, fie în mod automat, printr-un senzor de lumină, fie manual, prin apăsarea butonului farului de rulare pe timp de zi. La lăsarea întunericului sau la intrarea într-un tunel, se efectuează în mod automat comutarea la farul principal. Cu ajutorul farului de rulare pe timp de zi, motocicleta este percepută mai clar și mai ușor, față de alți participanți la trafic. Tehnologia LED este și mai impresionantă cu farul de rulare pe timp de zi activat, datorită unui consum general redus de energie.

  Mai multă individualitate

  Accesorii pentru R 1200 RT.

  Prin intermediul accesoriilor originale BMW Motorrad și al echipamentului exclusiv opțional de la BMW Motorrad Spezial, R 1200 RT poate fi adaptat nevoilor și călătoriilor tale.

  Află mai multe

  BMW Motorrad Spezial

  Arată-ți personalitatea pe șosea.
  Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă cu tușa ta personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

  La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

  Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

  Află mai multe

  Interviu cu Edgar Heinrich

  Înapoi în Bavaria, după o incursiune în India.

  Interviu cu Edgar Heinrich, designer coordonator la BMW Motorrad.

  După o scurtă perioadă în India, Edgar Heinrich a revenit la Munchen pentru a coordona echipa de design a BMW Motorrad. A fost o revenire fericită pentru entuziastul motociclismului, care și-a început cariera la BMW în 1986. El a fost deschizătorul de drumuri pentru designul multor motociclete BMW: motocicleta raliului Paris-Dakar, K 1200 S și R, HP2 Enduro, R 1150 GS, R 1200 GS și, cel mai recent, S 1000 RR.

  Înainte de perioada petrecută în India la producătorul auto Bajaj, a fost implicat și în designul motocicletelor de touring K 1600 GT și GTL, precum și al scuterelor maxi C 600 Sport și C 650 GT. Toate au fost produse de succes care au extins orizonturile acestui segment de piață stabilit și au atras mulți clienți noi ai brandului. Într-un interviu exclusiv cu BMW Motorrad, Edgar Heinrich vorbește despre pasiunea sa pentru proiectarea, colectarea și restaurarea motocicletelor de toate felurile.

  Află mai multe

  Accesorii pentru R 1200 RT.

  Îmbrăcăminte pentru următoarele tale călătorii