* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW C 650 GT.

DEPLASEAZĂ-TE PLIN DE ÎNCREDERE PRIN JUNGLA URBANĂ.

BMW C 650 GT este cel mai nou și mai exclusivist scuter maxi de la BMW Motorrad. Silueta sa plină de stil și aerodinamică accentuează caracterul său elegant. Carenajul complet, șaua confortabilă și parbrizul înalt vă permit să parcurgeți distanțe lungi în condiții de confort, indiferent de condițiile meteo. În plus, spațiul generos de depozitare asigură o depozitare ușoară a cumpărăturilor, bagajelor sau a două căști. O caracteristică inovativă de siguranță este sistemul opțional de asistență cu vedere laterală (SVA). Acest lucru este deosebit de util într-un mediu urban, întrucât avertizează cu privire la vehiculele care se aproprie de unghiul tău mort, la viteze de până la 80 km/h.

DESIGNUL LUI C 650 GT

Alege-ți stilul.

Lucrurile bune sunt mereu trei: motocicleta C 650 GT este disponibilă în două variante de culori atractive: noua culoare argintiu Hockenheim metalizat completează negru Storm metalizat.

  Argintiu Hockenheim metalizat

  Realizată pentru jungla urbană: noua culoare argintiu Hockenheim metalizat face motocicleta ta C 650 GT foarte atractivă pentru mediul urban.

  Negru Storm metalizat

  Varianta de culoare negru Storm metalizat accentuează caracterul elegant al motocicletei tale C 650 GT.

  Atrage privirile trecătorilor.

  Noul C 650 GT dispune de o secțiune posterioară distinctivă și modernă, având un aspect atrăgător și o nouă lampă spate. Detaliile, precum logoul „GT” cusut pe șa și noul capac al ghidonului cu o secțiune centrală lucioasă și accente cromate, evidențiază caracterul deosebit de sofisticat și exclusivist al C 650 GT. Oglinzile mai înalte vibrează mai puțin și oferă o vizibilitate mai bună în spate.
  + Află mai multe

  Motor cu doi cilindri în linie

  44
  kW (60 CP) la 7 750 rpm
  180
  Viteză maximă km/h
  647
  cc capacitate
  4,6
  Consum de combustibil în litri per 100 km, bazat pe cicluri de testare armonizate la nivel mondial
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

  Construit pentru a fi puternic.

  Construit pentru a fi puternic.

  Motorul dinamic și puternic cu doi cilindri în linie răcit cu apă, cu 63 Nm, 44 kW (60 CP) și o viteză maximă de 180 km/h transformă scuterul într-un vehicul agil pentru oraș și un tovarăș de drum puternic pentru călătoriile lungi.

  Datorită unui ambreiaj și unei cutii de viteze revizuite, scuterul accelerează acum mai puternic la turații mai mici ale motorului, ca de exemplu la plecarea de la semafor.

  O versiune cu puterea redusă la 35 kW (48 CP) le permite și deținătorilor de permis UE mai tineri de 25 de ani să aibă plăcerea de a pilota un C 650 GT.

  + Află mai multe

  Look nou. Sunet puternic.

  C 650 GT are un nou sistem de evacuare fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este foarte atrăgător, mult mai ușor decât modelul precedent și implică un nivel mai scăzut de zgomot și de emisii. În plus, produce un sunet mai plin și mai puternic.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul C 650 GT

  Caracteristicile principale ale modelului C 650 GT

  Parte frontală expresivă.
  Partea frontală a C 650 GT
  Capace noi pentru ghidon.
  Capace ale ghidonului C 650 GT
  Tablou de bord de înaltă calitate.
  Tablou de bord C 650 GT
  Multe detalii atractive.
  Detalii C 650 GT
  Cric central optimizat.
  Cric central C 650 GT
  Tobă nouă.
  Tobă C 650 GT
  Secțiune posterioară elegantă.
  Secțiune posterioară C 650 GT
  Spațiu de depozitare generos.
  Spațiu de depozitare C 650 GT

  Confortabil prin oraș.

  Confortabil prin oraș.

  C 650 GT este cel mai exclusivist scuter maxi de la BMW Motorrad. Acum poți călători având un nivel mai ridicat de confort datorită parbrizului reglabil electric și accesoriilor opționale, precum manșoanele și șaua încălzite. De asemenea, scuterul are cel mai mare portbagaj din clasa sa, integrat discret în silueta alungită.

  + Află mai multe

  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

  Sistem de asistență cu vedere laterală (SVA).

  Fii la curent cu ce se întâmplă în jurul tău.
  O caracteristică inovativă de siguranță este sistemul opțional de asistență cu vedere laterală (SVA). Acest lucru este deosebit de util într-un mediu urban, întrucât avertizează cu privire la vehiculele care se aproprie de unghiul tău mort, la viteze de până la 80 km/h.
  ABS și ASC în standard.

  Cel mai ridicat nivel de siguranță posibil în cadrul frânării și accelerării.
  De asemenea, pe lângă sistemul ABS (sistem de antiblocare a roților), un sistem complet dezvoltat ASC (sistem de control al tracțiunii) este standard pe noul C 650 GT. Sistemul ASC oferă o siguranță crescută motociclistului, în special atunci când condițiile de drum sunt imprevizibile, intervenind asupra sistemului de management al motorului, dacă este necesar. De exemplu, acesta previne patinajul roții spate în condiții de ploaie.
  Setări noi pentru arc și amortizor.

  Setări noi, mai convenabile.
  Setarea șasiului și a suspensiilor lui C 650 GT a fost complet revizuită. Săgeata de încovoiere a arcurilor furcii față și a amortizorului spate a fost redusă cu 10%. Acest lucru îi conferă vehiculului mai multă sensibilitate la comenzi, fără a-i reduce stabilitatea.
  Far adaptativ de rulare pe timp de zi.

  Asigură în mod automat cea mai bună iluminare.
  Farurile de rulare pe timp de zi se adaptează automat la mediu. De exemplu, la intrarea și ieșirea dintr-un tunel, trec automat pe faza scurtă și înapoi. Motociclistul nu mai trebuie să comute luminile manual. Acest lucru îl ajută să se concentreze la trafic.
  Cric central optimizat.

  Mai ușor de ridicat.
  C 650 GT este chiar mai jos de ridicat. Cinematica cricului central a fost reproiectată, reducând forța necesară pentru ridicarea scuterului cu 30%.

  Interviu cu Edgar Heinrich

  Înapoi în Bavaria, după o incursiune în India.

  Interviu cu Edgar Heinrich, designer coordonator la BMW Motorrad.

  După o scurtă perioadă în India, Edgar Heinrich a revenit la Munchen pentru a coordona echipa de design a BMW Motorrad. A fost o revenire fericită pentru entuziastul motociclismului, care și-a început cariera la BMW în 1986. El a fost deschizătorul de drumuri pentru designul multor motociclete BMW: motocicleta raliului Paris-Dakar, K 1200 S și R, HP2 Enduro, R 1150 GS, R 1200 GS și, cel mai recent, S 1000 RR.

  Înainte de perioada petrecută în India la producătorul auto Bajaj, a fost implicat și în designul motocicletelor de touring K 1600 GT și GTL, precum și al scuterelor maxi C 600 Sport și C 650 GT. Toate au fost produse de succes care au extins orizonturile acestui segment de piață stabilit și au atras mulți clienți noi ai brandului. Într-un interviu exclusiv cu BMW Motorrad, Edgar Heinrich vorbește despre pasiunea sa pentru proiectarea, colectarea și restaurarea motocicletelor de toate felurile.

  Află mai multe

  Accesorii C 650 GT

  Îmbracă experiența unui scuter maxi

  Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

  Îmbrăcăminte și echipament care sunt perfecte pentru scuterul maxi, pentru ca tu să fii în siguranță, echipat și la modă.

  Localizează un dealer

  Alte modele Urban Mobility

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner