C 650 Sport

11.250 €*
155 € pe lună cu 3asy Ride

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

C 650 Sport.

MAI MULT CUPLU ÎN FIECARE ZI

Noul scuter maxi BMW C 650 Sport este perfect pentru viața zilnică din oraș și transformă chiar și un drum de rutină într-o experiență plăcută. Motorul cu doi cilindri în linie asigură o putere de 44 kW (60 cp), pentru o viteză maximă de 180 km/h, și te va duce de la punctul A la punctul B rapid și confortabil. Designul modern care accentuează caracterul dinamic evidențiază și ambițiile sportive ale scuterului. Noul sistem de evacuare din oțel inoxidabil nu doar că arată mai atrăgător, dar are și un sunet mai puternic. De asemenea, șasiul delicat și agil permite virarea cu ușurință și străbaterea spațiilor înguste din traficul urban aglomerat.

Designul lui C 650 Sport

Alege-ți stilul.

Alegerea este a ta – C 650 Sport este disponibil în trei variante atractive de culori: Austin yellow metalizat, Light white și black storm metalizat.

  Austin Yellow metalizat

  Îi conferă lui C 650 Sport un look dinamic și modern, cu suprafețe contrastante.

  Light white

  Îi conferă lui C 650 Sport un aspect foarte tehnic, compact și ușor.

  Black storm metalizat

  În combinație cu nuanțele contrastante de culoare, se creează o schemă armonioasă de culori.

  Look modern.

  Designul lui C 650 Sport este în mod clar orientat spre un aspect dinamic și modern. Fața reproiectată îi conferă scuterului maxi un aspect deosebit de sportiv. Noile capace ale ghidonului, cu secțiunea centrală lustruită și accentele cromate, transformă aspectul scuterului maxi într-unul extrem de atractiv. Detalii precum încuietoarea compartimentului de depozitare cu suprafața cromată de înaltă calitate, noile cusături ale șeii și noua inscripție a modelului C 650 Sport îmbunătățesc și mai mult aspectul. Absolut toate elementele C 650 Sport exprimă agilitate și dinamism.
  + Află mai multe

  Motor cu doi cilindri în linie

  44
  kW (60 CP) la 7 750 rpm
  180
  Viteză maximă km/h
  647
  cc capacitate
  4,6
  Consum de combustibil în litri per 100 km, bazat pe cicluri de testare armonizate la nivel mondial
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă C 650 Sport

  Construit pentru a fi puternic.

  Construit pentru a fi puternic.

  G 650 Sport, care dispune de un motor dinamic și puternic cu doi cilindri în linie, cu un cuplu de 63 Nm, o putere de 44 kW (60 CP) și o viteză maximă de 180 km/h, te va duce la destinație cât ai clipi.

  Datorită unui ambreiaj și unei cutii de viteze revizuite, scuterul accelerează acum mai puternic la turații mai mici ale motorului, ca de exemplu la plecarea de la semafor.

  O versiune cu puterea redusă la 35 kW (48 cp) le permite și deținătorilor de permis UE mai tineri de 25 de ani să aibă plăcerea de a pilota un C 650 Sport.

  + Află mai multe

  Look nou. Sunet puternic.

  Look nou. Sunet puternic.

  C 650 Sport are un nou sistem de evacuare fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. În plus, acesta nu doar că are un aspect foarte sportiv, dar cântărește mai puțin și emite mai puțin zgomot decât modelul precedent. În plus, produce un sunet mai plin și mai puternic.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul C 650 Sport

  Caracteristicile principale ale modelului C 650 Sport

  Sportiv și confortabil în oraș.

  Sportiv și confortabil în oraș.

  C 650 Sport are și un nivel îmbunătățit de confort, datorită accesoriilor opționale, precum manșoanele încălzite și șaua încălzită. Spațiul de depozitare mare, în care încap cu ușurință două căști moto, cumpărături sau genți, reprezintă un alt bonus.

  + Află mai multe
  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice
  • Cel mai ridicat nivel de siguranță posibil în cadrul frânării și accelerării.
   C 650 Sport stabilește deja noi standarde cu sistemul BMW Motorrad ABS ca echipament standard. Acum are și un sistem ASC complet funcțional, tot în echiparea standard. Sistemul ASC oferă o siguranță crescută motociclistului, în special atunci când condițiile de drum sunt imprevizibile, intervenind asupra sistemului de management al motorului, dacă este necesar.
  • Setări noi, mai convenabile.
   Setarea șasiului și a suspensiilor lui C 650 Sport a fost complet revizuită. Săgeata de încovoiere a arcurilor furcii față și a amortizorului spate a fost redusă cu 10%. Acest lucru îi conferă vehiculului mai multă sensibilitate la comenzi, fără a-i reduce stabilitatea.

  • Asigură în mod automat cea mai bună iluminare.
   Farurile de rulare pe timp de zi se adaptează automat la mediu. De exemplu, la intrarea și ieșirea dintr-un tunel, trec automat pe faza scurtă și înapoi. Motociclistul nu mai trebuie să comute luminile manual. Acest lucru îl ajută să se concentreze la trafic.
  • Mai ușor de ridicat.
   C 650 Sport este chiar mai ușor de ridicat. Cricul are o pârghie mai lungă cu o poziție optimizată. Acest lucru reduce forța necesară pentru ridicarea scuterului pe cric cu 30%.

  Mai multă individualitate

  Echipamente și accesorii speciale.

  Gama extinsă de echipamente speciale și originale BMW Motorrad completează acest scuter maxi electric.

  Află mai multe

  Cu un scuter maxi prin Madrid

  Accesorii C 650 Sport

  Îmbracă experiența unui scuter maxi

  Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

  Îmbrăcăminte și echipament care sunt perfecte pentru scuterul maxi, pentru ca tu să fii în siguranță, echipat și la modă.

  Localizează un dealer

  Alte modele Urban Mobility