Precomandă R18

NOUL BMW R 18.

NOUL BMW R 18.

FII PRIMUL - PRECOMANDĂ R 18.

Aceasta este o premieră mondială pe care scena custom o aștepta cu nerăbdare - "Concept R18", această motocicletă rafinată și deosebită îți dă câteva indicii legate de ce pregătește BMW Motorrad pentru segmentul cruiser.

Să turezi cel mai mare motor Boxer produs vreodată. Asta i-ar face pe mulți să viseze. Cei 1.800 de centimetri cubi promit mult cuplu și un caracter excepțional. Și ești la doar câteva clicuri distanță de a fi printre primii care se bucură de el.

+ Află mai multe

Precomandă noul R 18 și fii printre primii care plasează comanda.

Precomandă noul R 18 și fii printre primii care plasează comanda.

1. Precomandă prin achitarea unui avans de 1.000 € la dealerul tău și fii printre primii cărora li se va livra (ai opțiunea de a te retrage în orice moment).

2. Primești o mulțime de informații în avans despre dezvoltarea modelului și primești invitații la primele vizionări cu ușile închise ale noii serii de modele.

3. Când încep comenzile în 2020, configurează-ți motocicleta, încheie achiziția de la dealer și fii printre primii care primesc motocicleta.

+ Află mai multe
FAQ
  • Precomanda îți va permite să beneficiezi de prioritate la livrare (în funcție de configurația finală a motocicletei tale). Precomanda nu este fermă și definitivă și ai opțiunea de a te retrage în orice moment.

  • Datele tehnice și imaginile lui BMW Motorrad R 18 Concept prezentate în presă sunt cele ale unui concept-bike. Modelul care va fi lansat ar putea diferi de concept în materie de estetică și de date tehnice. Informațiile despre model, când acesta va fi lansat, vor fi furnizate atunci când vor fi disponibile.

    Prețul și specificațiile de model ale lui R 18 vor fi cunoscute la momentul deschiderii comenzilor, în 2020. În acel moment, dealerul tău te va contacta pentru a-ți configura definitiv vehiculul și a-ți comanda motocicleta. Vei avea acces în acest moment la toate specificațiile tehnice ale modelului, precum și la prețul său, în funcție de cum l-ai configurat.

  • Dealerul tău te va contacta la momentul începerii comenzilor. În acel moment, vei avea oportunitatea să configurezi motocicleta și să semnezi formularul de comandă.

  • Avansul de 1.000 € va fi plătit în momentul în care semnezi voucher-ul de precomandă cu dealerul tău. Acest avans nu constituie un angajament ferm și definitiv și ai opțiunea să te retragi în orice moment. La deschiderea comenzilor pentru BMW R 18, dealerul tău te va contacta: vei putea să configurezi motocicleta permanent și să semnezi formularul de comandă. Suma avansului va fi scăzută din prețul final al motocicletei tale.

  • Poți să te retragi oricând, avansul nu constituie un angajament definitiv. Dacă e necesar, pur și simplu trimiți un e-mail la dealer. El va anula voucher-ul de precomandă și îți va returna suma plătită la momentul precomenzii. Poți găsi datele de contact ale dealerului pe pagina următoare. Link către locatorul de dealeri.

  • Nu, nu există un comision de anulare.

  • Pentru că precomanda și avansul sunt legate de un concesionar, nu se va putea transfera dosarul de la un dealer la altul. Soluția va fi să îți anulezi precomanda pentru a face alta cu un dealer pe care îl alegi.

spinner