Jachetă denim RoadCrafted, damă
A sitting blonde woman showcases the RoadCrafted women's denim jacket.
Jachetă denim RoadCrafted, bărbați
The focus of the image is the rear view of the RoadCrafted men's denim jacket.
Șapcă Boxer
In the close-up, a motorcyclist has the Boxer cap from the collection in her hand and is wearing the RoadCrafted jeans for women.
Cămașă albă Dealer, bărbați
In the shot a man wears the white Dealer shirt for men.
Cămașă Boxer, damă
The image shows a rear view of the Boxer shirt for women.
Jachetă de piele FlatTwin, bărbați
A driver sits relaxed on his motorcycle, wearing a FlatTwin men’s leather jacket.
Bandana Berlin Built
The close-up shows the Berlin Built bandanna worn by a woman in the sunshine.
Jachetă de piele FlatTwin, damă
In the image sit a young man in the men’s FlatTwin leather jacket and a young woman in the women's FlatTwin leather jacket across from him.

PASIUNE PENTRU CALITATE.

Produse cu pasiune.

Am creat colecția Heritage cu exact aceeași pasiune cu care iei fiecare viraj. Această colecție asigură o plăcere maximă a pilotajului cu greutate redusă, flexibilitate și un nivel ridicat de confort.

În purtarea regulată, componentele de piele prind o patină frumoasă, care subliniază aspectul vintage. Astfel, fiecare piesă se transformă într-una originală, unică, doar a ta, care reprezintă în același timp calitatea fără compromis.

+ Află mai multe

Un tovarăș permanent.

Un tovarăș permanent.

Robustă, durabilă, impresionantă și atemporală: aceasta este colecția Heritage. Materialele folosite sunt exact atât de robuste și durabile cât cere foamea ta de aventură: pielea non-abrazivă nu te va dezamăgi pe niciun fel de vreme. Țesătura elastică de doc îți permite să parcurgi distanțe lungi în confort deplin. Cu croiala sa fixă, perfectă pe corp, acest echipament este perfect pentru plimbări relaxate.

+ Află mai multe

Original în mod inconfundabil.

Fiecare produs își spune propria poveste: pure și autentice, aceste piese te vor captiva cu un design care este redus la esență. Astfel, te duc înapoi spre stilul care a fost tipic la începutul secolului trecut. Spiritul legendar al colecției va trezi în tine un simț al independenței – pe care poți să-l iei cu tine: la drum și în viața de zi cu zi. Look-ul tău personal este subliniat de detalii plăcute și de elemente stilistice distinctive. Descoperă un omagiu adus vremurilor în care mersul pe motocicletă era absolut original.

+ Află mai multe

SĂRBĂTOREȘTE-ȚI STILUL, ÎN ORICE MOMENT.

Stil cu caracter: colecția STYLE.

Stil cu caracter: colecția STYLE.

Acest design se adresează celor care nu vor să-și dea jos geaca moto în viața de zi cu zi. Cu colecția Heritage STYLE, poți să-ți sărbătorești stilul în fiecare zi. Cămășile, vestele și accesoriile selectate sunt realizate pentru a îndeplini necesitățile funcționale ale mersului pe motocicletă. Găsește-ți preferatele și trăiește în propriul STYLE.

Disponibil din 02/2020.

+ Află mai multe

Pur și simplu, în mișcare: colecția RIDE.

Pur și simplu, în mișcare: colecția RIDE.

Înfruntă orice aventură cu echipamentul făcut să te ducă la destinație. Oriunde, oricând. În plus, produsele RIDE sunt deosebit de sigure și de confortabile. Astfel încât să fie foarte puține limite puse individualismului tău, la fel ca plăcerii de a pilota.

Disponibil din 02/2020.

+ Află mai multe
spinner