Marele oraș nu cunoaște liniștea. Nu a cunoscut-o niciodată. De aceea, de peste un deceniu lucrăm intens la concepte orientate spre viitor, care nu numai că te duc de la A la B – dar au incluse și cât mai multe aspecte din viața și mobilitatea ta. La fel și modelul BMW CE 04: Acest scuter acționat electric se integrează perfect în viața ta de zi cu zi. Complet #PluggedToLife.

+ Află mai multe

Obiectivul nostru a fost să gândim în avans și să găsim soluții care să îi inspire pe clienții noștri din întreaga lume.

 ”

Dr. Markus Schramm

Head of BMW Motorrad

Încă de la prima vedere – extraordinar și diferit

Încă de la prima vedere – extraordinar și diferit

La acumulatorul de energie din podea și propulsia compactă designerii noștri au avut mână liberă în ceea ce privește designul. Rezultatul: un aspect inconfundabil. Compartimentul de depozitare cu deschidere în lateral sau șaua flotantă sunt doar câteva dintre caracteristici. Datorită BMW Motorrad Connectivity și aplicației BMW Motorrad Connected, mobilitatea și comunicarea sunt combinate într-un mod unic. Display-ul TFT de 10,25“ devine interfața dintre lumile analogică și digitală. De la navigație până la timpii de încărcare și de la autonomie până la playlist, ai tot ce îți dorești dintr-o privire.

+ Află mai multe

Autonomie de 130 km – la fix pentru drumurile tale de zi cu zi

Cu motocicleta BMW CE 04 pur și simplu ești în mișcare în mod diferit. Gustă toată ziua dinamica de mers și plăcerea pură de a conduce: Eficient, complet electric și cu zero emisii. Cu o autonomie de 130 de kilometri conform WMTC, agenda ta nu poate avea suficient de multe evenimente. Iar jacheta parka special concepută pentru modelul BMW CE 04 te face să arăți și tu bine.

+ Află mai multe

Și mai mult #pluggedtolife

  

+ Află mai multe
spinner