Personalizare din fabrică – și dincolo de aceasta

Option 719 se potrivește întotdeauna.

Personalizare din fabrică – și dincolo de aceasta

De la vopsele exclusiviste, la diverse piese frezate până la jante forjate: Dotarea specială Option 719 combină tehnologia de ultimă oră cu măiestria tradițională și este disponibilă pentru multe modele. Astfel, motocicleta ta personalizată va fi realizată direct din fabrică. Unele din piesele exclusive și de înaltă calitate Option 719 pot fi achiziționate și ulterior, ca accesorii originale BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Vopsele Option 719

Culoarea Option 719 îi conferă motocicletei tale un anumit prestigiu. Tehnologia de vopsire ultramodernă, combinată cu detaliile atent alese, fac din motocicleta ta cel mai atrăgător vehicul de pe stradă.

+ Află mai multe

Coroana motocicletei tale

Coroana motocicletei tale

Doar designerii de top cu talente speciale pot să execute mișcarea perfectă a pensulei. Măiestria elaborată creează ceva cu adevărat unic: Liniile elegante reprezintă tușa finală perfectă pentru rezervorul și lateralele lui R 1250 RT, K 1600 GT și K 1600 GTL. Făcând motocicleta ta unică. Artizanatul real întâlnește o motocicletă ultramodernă. Această artă a trasării liniilor este bazată pe pasiune adevărată și pe tradiții îndelungate - din 1923 la BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Lustruit manual de profesioniști

Lustruit manual de profesioniști

Fiecare pas către completarea vopsirii în schema Option 719 este efectuat cu cea mai mare grijă de către experți calificați și perfecționiști – câteodată manual. Aplicațiile lustruite manual fac ca fiecare motocicletă să fie unică.

+ Află mai multe

Echipament Special

Sub Option 719, vei găsi accesorii opționale precum pachetele de piese frezate în diferite variante de design. Tu decizi dacă look-ul este purist și elegant, original și robust sau individual și sportiv.

+ Află mai multe

Jante forjate superbe, cu efecte vizuale impresionante

Jante forjate superbe, cu efecte vizuale impresionante

Scânteile zboară prin aer. Sfredelul taie prin vopsea cu precizie clinică și expune structura fină a aluminiului. Aliajul strălucitor atrage imediat privirea. Un contrast perfect. Janta forjată Option 719 este expresia celor mai înalte standarde de calitate. Fiecare mișcare a mâinii și fiecare operațiune se face cu cea mai mare grijă - ceea ce înseamnă că o jantă forjată foarte sofisticată rezultă dintr-un bloc solid de aluminiu.

+ Află mai multe

Șaua perfectă, cu ambiant elegant

Șaua perfectă, cu ambiant elegant

Poți simți calitatea și atenția la detaliu - și nu e de mirare, căci doar cei mai buni profesioniști lucrează cu cea mai mare grijă la șaua Option 719 - de la primul pas până la ultima cusătură. Astfel se obține cea mai înaltă calitate și șaua devine o capodoperă de artizanat. Și asta nu e tot: suprafața șeii este absolut rezistentă la intemperii. Cusăturile în formă de diamant și însemnele brodate ale modelului îi conferă șeii un aspect elegant.

+ Află mai multe

Pachete Billet cu atenție la detaliu

Pachete Billet cu atenție la detaliu

Fără îndoială: piesele de înaltă calitate necesită procese complexe. Poți vedea valoarea Pachetelor Billet de la prima privire. Producția precisă se întâlnește cu designul complex. Și mai ales cu aluminiul rezistent - manetele și scărițele sunt frezate dintr-o singură bucată de aluminiu, capacele de cilindri și capacele de distribuție sunt produse dintr-o bucată forjată. Dezvoltate conform standardelor stricte de calitate BMW, se potrivesc perfect de fiecare dată. Ceea ce înseamnă că primești motocicleta ta personalizată, produsă la cel mai înalt nivel de calitate - din fabrică.

+ Află mai multe

PIESE HP

Înalta performanță - o declarație pentru toți cei care caută maximul absolut. Cu piesele HP, poți să-i dai motocicletei tale un look și mai sportiv - chiar și ca opțiune din fabrică.

Vei primi piese de înaltă calitate realizate din carbon, titan și aluminiu, care vor face motocicleta ta unică. Pachetul Billet HP îi conferă motocicletei tale o imagine și mai izbitoare. Conține mereu componentele: capac de chiulasă, capac frontal motor, manetă reglabilă, capac de rezervor și, în funcție de model, chiar și mai multe piese din Pachetul Billet, precum scărițele pentru rider sau oglinzile asortate. Toba sport HP asigură un sunet mai plăcut și mai puternic. Piesele HP îi conferă motocicletei tale individualism și extravaganță.

+ Află mai multe

Devine cu adevărat motocicleta ta

spinner