Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

 

NOUL BMW F 900 XR.

MAI SUS, MAI RAPID, MAI DEPARTE.

XR înseamnă combinația fără compromis între sportivitate și performanță pe distanțe lungi: Adrenalină cât curpinde, viraj după viraj. Pe noul F 900 XR poți să vânezi virajele fărăs ă te oprești - kilometru după kilometru. Chiar și designul său deosebit promite performanță pură. În timp ce poziția în șa relaxată, cu bustul drept, și protecția la vânt și intemperii îți spun: Doar o singură personaă hotărăște când se termină tura asta - tu.

Grație echipării complete, ești la fel de bine echipat pentru sport și ture lungi ca și pentru oraș. F 900 XR este motocicleta care se potrivește cu tine și cu atitudinea ta sportivă.

#NeverStopChallenging

Limbajul clar al corpului - inconfundabilul XR.

Motivația lui F 900 XR se poate vedea de la prima privire. Becurile interesante cu LED ale noului far accentuează natura suverană a lui F 900 XR - o senzație pe care o cunoști foarte bine. Carenele accentuează acest entuziasm dinamic. Marginile precise definesc designul său agresiv. Coada îngustă și scurtă invocă energia atletică a acestui sportiv de cursă lungă.

+ Află mai multe

Culori expresive

Toate cele trei designuri subliniază întăriturile aplicate cu precizie, precum și suprafețele definite ale modelului F 900 XR. Iar toate variantele împreună ne reamintesc de dorința de a merge înainte.

  Sport

  Aventuros şi dornic de acţiune, F 900 XR Sport în culoarea inconfundabilă albastru Racing metalizat 2, acceptă orice nouă provocare.

  Triple Black

  Plăcerea totală de a conduce și mereu în căutarea următoarei curbe: Vopsirea în culoarea negru Storm metalizat subliniază această caracteristică de performanţă a F 900 XR.

  Alb Light uni

  Purist, hotărât, cool: BMW F 900 XR în vopseaua alb Light cu jante negre atrage într-un mod magic privirile celorlalţi.

  3 ani garanție.

  Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

  Acum avem garanție 3 ani la toate motocicletele.

  Drept și relaxat

  Drept și relaxat

  La finalul zilei, ai acumulat exact numărul corect de kilometri pe kilometraj și încă mai poți, dintr-un singur motiv: Ergonomia lui F 900 XR. Este gândit pentru performanțe sportive pe distanțe lungi. Înfruntă viraj după viraj după carenajul frontal protector. Variabilitatea maximă este regula aici, cu înălțimi ale șeii între 775 și 870 mm, plus manete complet reglabile și un parbriz reglabil pe două niveluri. Poziția optimă a scărițelor și a șeii îi permite pasagerului să se alăture pasiunii pentru fiecare kilometru.

  + Află mai multe

  MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

  77
  kW putere maximă (105 CP)
  92
  Nm cuplu max. la 6.500 rpm
  895
  cilindreea în cmc
  775
  înălțimea șeii între 775 și 870 mm

  Pulsul tău în stare de repaus: 92 Nm

  Pulsul tău în stare de repaus: 92 Nm

  Trasa ideală în fața ochilor tău și privirea departe în față, abordezi fiecare viraj cu calm și siguranță. Unul după altul, din nou și din nou. Tipic #NeverStopChallenging. Ei bine, această poftă de a devora fiecare linie dreaptă, această motivație de a merge mereu mai departe își găsesc partenerii potriviți: Vigurosul motor cu doi cilindri în linie al lui F 900 XR livrează cel puțin 87 Nm între 4.500 și 8.500 rpm. Sistemul opțional Dynamic ESA livrează confort optim al suspensiei și ținută de drum foarte stabilă. Cei care continuă în felul acesta îi lasă pe ceilalți în urmă.

  + Află mai multe

  XR de la început: varianta A2 a lui F 900 XR

  XR de la început: varianta A2 a lui F 900 XR

  Ești aproape, dar nu chiar acolo? Acesta nu e un motiv să renunți la manevrabilitatea intuitivă și la confortul pe distanțe lungi: varianta de 95 CP a lui F 900 XR poate fi limitată astfel încât poți să o conduci cu permisul A2.

  + Află mai multe

  Vizionar - literalmente

  Vizionar - literalmente

  F 900 XR stabilește noi standarde în materie de iluminare. Are faruri adaptive în viraj - disponibile pentru prima dată în segmentul de cilindree medie. Amplasate în noile faruri cu LED, asigură iluminare perfectă în viraje începând de la un unghi de 7°: un plus evident atunci când mergi pe motocicletă pe timpul nopții sau în condiții de lumină slabă.

  + Află mai multe

  Siguranță sistematică

  Siguranță sistematică

  Numeroase alte inovații asigură o plimbare plăcută și relaxată. Sistemele Dynamic Brake Control (DBC) și Engine Braking Control (EBC) asigură un plus de siguranță pentru decelerări bruște și retrogradări rapide ale treptelor de viteză.

  + Află mai multe

  ASCULTĂ MOTORUL LUI F 900 XR

  CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE LUI F 900 XR

  Motor cu doi cilindri în linie
  We see a close-up of the two-cylinder in-line engine.
  Dynamic ESA
  We see a close-up of the Dynamic ESA.
  Far adaptiv în viraj
  We see the lights of the BMW F 900 XR.
  Înălțimile șeii: gamă largă, ca să se potrivească cu tine
  We see the seat of the BMW F 900 XR.
  Parbriz reglabil pe înălțime
  We see the windshield of the BMW F 900 XR.
  Mereu bine informați cu BMW Motorrad Connectivity și display TFT
  We see the TFT colour display of the BMW F 900 XR.
  Spațiu practic de depozitare
  We see the storage options of the BMW F 900 XR.
  ECALL, un tovarăș de încredere
  We see the ECALL switch installed on the vehicle handlebar.

  ÎMBRĂCĂMINTE

  ALTE MODELE

  spinner