Pachetul M

O singură privire este suficientă - chiar și una rapidă. Fiecare pachet M aduce cu sine în exclusivitate culorile emblematice M albastru deschis, albastru închis și roșu. Împreună cu logoul M, acestea au fost întotdeauna sinonime cu lipsa de compromis și dorința de îmbunătățire. Și jantele M din fibră de carbon îndeplinesc aceste cerințe. Acestea sunt extrem de ușoare și rigide: pentru o agilitate maximă și o dinamică pe care o poți trăi în scaunul sport M într-un mod controlat și pe care o poți crește din nou și din nou.  

+ Află mai multe

Modelele noastre cu pachetul M

M Performance - Sportivitate

Pentru toți cei care doresc mai mult

Pentru toți cei care doresc mai mult

Piesele M Performance Parts sunt concepute pentru a îmbunătăți și mai mult performanța motocicletei tale – cât și performanța ta: pentru acea secundă în minus sau câteva grade de înclinație mai mult pentru care te lupți pe motocicleta ta. Din acest motiv, numeroase piese sunt realizate din carbon sau sunt frezate dintr-o singură bucată de material: pentru un plus de stabilitate, economie de greutate și dinamism. Piesele M Performance Parts selectate protejează motocicleta ta și posibilitățile ergonomice de optimizare și de reglare asigură în același timp mai multă senzație, control și confort.

+ Află mai multe

M Performance - Pista de curse

Pasul următor

Pasul următor

Orientat în mod constant spre motorsport: Acest lucru este valabil nu numai pentru piesele motocicletei tale. Dorința de a conduce și dorința profesională de performanță se manifestă deja la boxe. Pe scurt: întotdeauna acolo unde lucrezi cu motocicleta ta. Pentru că exact aici îți pregătești secundele decisive, aici obții convingerea și încrederea de sine necesare pentru a face față oricărei provocări. La nesfârșit. Și tocmai de aceea îți oferim un pachet complet, fără compromisuri.

Fii atent că unele piese nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice, ci pot fi utilizate numai pe pista de curse.

+ Află mai multe

M Performance - Profesioniști de curse

Curse - Nimic altceva decât curse

Curse - Nimic altceva decât curse

Creșterea absolută a ideii de performanță: Conversiile de mărire a performanțelor le obții prin suportul sportului cu motor BMW Motorrad Motorsport Race Support. Aceiași specialiști care asamblează motoare de fabrică pentru WorldSBK și FIM EWC vor lucra pentru tine. Aici, motocicleta ta devine o motocicletă de competiție pură și este adecvată doar pentru utilizarea pe pista de curse și nu mai este omologată pentru traficul rutier public.

+ Află mai multe

Mai ai întrebări despre M Performance Parts? Atunci portalul nostru pentru întrebări frecvente are răspunsurile.

Și mai multe teme de performanță

spinner