*Pentru motocicleta nouă comandată și achiziționată din stocurile existente între 15 ianuarie și 31 martie. Ofertă valabilă la toți dealerii BMW Motorrad participanți, doar pentru clienți individuali, nu se poate combina cu alte operațiuni comerciale în aceeași perioadă. Pentru mai multe informații despre ofertă și despre modelele eligibile, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră BMW Motorrad. Lista cu dealerii participanți BMW Motorrad este disponibilă și pe website.

Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

„ 

Let’s set THE PACE together

 ”

Motocicleta ta BMW R 1300 GS

Nu imita, deschide calea.

Împreună ne depășim pe noi înșine. Aici, afară, devii cea mai bună versiune a ta. Tu mergi înaintea celorlalți. Urci lejer orice pantă și iei ușor orice curbă. Nici pe teren nu poate nimeni să-ți dea lecții. Ce te motivează: Curajul tău, încrederea în tine însuți și propulsia mea puternică. Împreună stabilim noi standarde și experimentăm #SpiritOfGS.

+ Află mai multe

BMW R 1300 GS
Versatilitate fără egal

Fără compromisuri, totul este adaptat pentru tine. Cum vrei să stai atunci când cucerești noi înălțimi personale? Mai sus, mai jos? Monopost? În doi? Redus și ușor sau mai degrabă cu multe bagaje? Confortabil pe distanțe lungi sau mai degrabă sportiv în off-road? Conceptul inovator de cadru modular vine în întâmpinarea dorințelor tale. Spune-mi că sunt o motocicletă dual sport perfectă - s-ar putea să ai dreptate.

Dotare pentru toate cerințele

Crede în tine însuți

Această lejeritate neașteptată: Ai totul sub control. Clar, pentru că sunt doar 237 de kilograme* sub tine. Atingerea obiectivelor mari devine brusc foarte ușoară. Beneficiezi de o experiență de condus fără precedent pe toate suprafețele. Ești stabil și precis pe drum. Poziții înclinate, frânare, accelerare – ai control total. Experimentează noua lejeritate a condusului cu ajutorul șasiului complet nou dezvoltat, cum ar fi noul cadru spate monococă, noul EVO Telelever și EVO Paralever, precum și noul DSA (Dynamic Suspension Adjustment) și controlul adaptiv inovator al înălțimii vehiculului.

*la masa proprie DIN

+ Află mai multe

Elementele de referință ale modelului de înaltă performanță

În fața ta: Următoarea ta destinație - bine luminată cu farurile emblematice Matrix LED. În urma ta: borne rutiere. Și partea posterioară scurtă, cu un potențial ridicat de personalizare. Fără îndoială: Conduci modelul de top al marilor motociclete de aventură. Descoperă dotarea de serie vastă:

+ Află mai multe
Guiding Light: Far Matrix-LED
Farul Matrix-LED al R 1300 GS de la BMW Motorrad
Mai multă stabilitate de rulare: EVO Paralever
Unitatea de propulsie a R 1300 GS de la BMW Motorrad
Multifuncționalitate maximă: conceptul de cadru
Conceptul de cadru al R 1300 GS de la BMW Motorrad
Confort în timpul călătoriei: Parbriz reglabil
Parbrizul Sport reglabil al R 1300 GS de la BMW Motorrad
Pe scurt: partea posterioară
Partea posterioară cu șaua pentru pasager și mânere a R 1300 GS de la BMW Motorrad
Manevrabilitate excepțional: EVO Telelever
Punte furcă cu BMW EVO Telelever a R 1300 GS de la BMW Motorrad
Sunet marcant: instalația de eșapament
Toba de eșapament finală de serie a R 1300 GS de la BMW Motorrad
Extradinamic: linie aerodinamică GS
Linia continuă rezervor-șa a modelului R 1300 GS de la BMW Motorrad

Atinge următorul nivel

Atinge următorul nivel

Totul este construit în funcție de nevoile tale: confort la deplasare la nivelul următor. Noul tip de montare a Telelever oferă o manevrabilitate excelentă. Linia aerodinamică GS cu linia extraplată rezervor-șa asigură o libertate de mișcare nemaiîntâlnită, o manevrare ușoară și o poziție relaxată. Gama largă de variații ergonomice permite piloților cu cele mai diverse cerințe să controleze orice teren. Datorită senzorilor de mediu ai asistentului opțional Riding Assistant, poți să ții totul sub observație.

+ Află mai multe

Comprimat la esența GS Spirit

Comprimat la esența GS Spirit

Înspre noi aventuri. Datorită Keyless Ride, poți pur și simplu să urci în șa și să pornești. Te așezi pe șaua confortabilă standard, cu o înălțime variabilă cuprinsă între 800 și 890 mm. Pornești semnalizatorul integrat în protecția pentru mâini și virezi spre libertate. Cu fiecare metru parcurs, îți e din ce în ce mai clar: conduci ceva unic. Poate fi atât de simplu - adevărata măreție nu are nevoie de mai mult. Nu există nimic inutil aici, totul este concentrat în esența conducerii unui GS: plăcerea pură de a conduce.

+ Află mai multe

Date pentru plăcerea de a conduce

107
kW (145 PS) la 7.750 rot/min
149
Nm cuplu motor max. la 6500 rot./min
1.300
cmc capacitate cilindrică
237
kg fără încărcătură
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

Nu există obstacole

Dacă totul merge bine, depinde de tine. Sarcina ta: să visezi mai mult. Sarcina mea: să livrez suficientă propulsie pentru a face totul posibil. Motorul puternic de 145 CP, împreună cu greutatea redusă a vehiculului, îți oferă puterea de care ai nevoie. Caracterul motorului boxer de ultimă generație se simte impresionant în fiecare interval de turații. Experimentați o performanță remarcabilă, impresionant de controlabilă și, în același timp, o funcționare mai lină la turații reduse.

+ Află mai multe

Așa sună libertatea ta

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. 

Află mai multe

Mai versatil ca niciodată

Pe culmi cu ușurință

Pur, simplu, direct și la obiect. În versiunea de bază cu linia aerodinamică GS, cu linii bine trasate și aspect atletic, ne concentrăm pe esențial: Experiența ta.

Vopsea uni alb Light

Dinamica întâlnește lejeritatea. Șaua standard a pilotului este prevăzută cu o husă bicoloră, care, în gri deschis, formează o unitate funcțională continuă de la capacul rezervorului până la șaua pasagerului. Roțile turnate în negru Noapte uni completează aspectul de contrast ridicat.

Fii inconfundabil

Designul redus, caroseria unică, rezervorul ușor din aluminiu - totul se îmbină în mod eficient și integrat. Subcadrul din aluminiu turnat reprezintă baza pentru posibilități infinite. Roțile turnate standard și trenul de rulare proiectat în negru Avus delimitează, împreună cu cadrul principal, în nuanță întunecată zona inferioară față de zona luminoasă a caroseriei frontale. Partea frontală compactă și joasă asigură o vizibilitate excelentă a drumului. Un design distinctiv care sfidează tradiția este noua emblemă luminată simetrică - un aspect inconfundabil.

+ Află mai multe

Pentru cerințe și mai exigente

Te aștepți la mai mult? O atitudine bună. Descoperă posibilitățile de personalizare. Găsește ofertele potrivite pentru dorințele tale în gama extinsă de dotări speciale și accesorii originale BMW Motorrad. Sau poți alege propriul caracter încă de la început: GS Trophy pentru utilizarea pe teren, Triple Black cu confort maxim și calități all-rounder, sau Tramuntana pentru exclusivitate pură.

+ Află mai multe

Performerul

Vrei să obții mai mult și mai repede? Nicio problemă. Cu această sugestie de dotare, pur și simplu obții mai mult. În primul rând mai multă plăcere de a conduce - pachetul Dynamic o face posibilă. Dar te bucuri, de asemenea, de un plus de siguranță și confort în timpul călătoriilor. Descoperă propunerea noastră sau configurează-ți propria variantă.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachet Dinamic

Cu pachetul dinamic, poți exploata la maximum potențialul sportiv. Datorită asistentului de comutare Pro și a modului de conducere Pro, orice ieșire devine un reper al dinamicii de condus cu posibilități de reglare individuale. Frâna sport și șasiul electronic DSA asigură totodată controlul și siguranța optimă.

Headlight Pro

Headlight Pro convinge prin vizibilitate îmbunătățită și un aspect atrăgător. Lumina de drum, faza lungă și lumina pentru viraje sunt realizate cu matrice LED. Sunt disponibile funcții moderne de iluminat. În acest fel, carosabilul poate fi iluminat în mod optim în funcție de situația de conducere.

Extensia protecției pentru mâini

Extensia protecției pentru mâini îmbunătățește protecția mâinilor și antebrațelor împotriva vântului și a intemperiilor. Acest lucru nu numai că face călătoria mai confortabilă, ci și mai sigură, datorită reducerii influențelor perturbatoare.

Suport de bagaje

Bagajele pot fi fixate în siguranță pe suportul de bagaje realizat din material plastic rezistent la impact. Suportul folosește conexiunea șeii pentru pasager și este ușor de fixat. În combinație cu cutiile Vario, este realizată astfel o zonă de încărcare largă și plată. Sarcina utilă este de 5 kg; cu bagajele atașate lateral, se pot încărca 20 kg.

Dotare pentru toate cerințele

Mai multe repere pentru tine

spinner