Dotarea Int. GS Trophy

Dacă ești mereu în căutarea următoarei aventuri, ai nevoie de echipament pe care te poți baza în orice situație. Acesta este motivul pentru care am testat accesoriile noastre originale BMW Motorrad în cele mai dificile condiții pe porțiunile offroad din cadrul International GS Trophy.

Aceste piese au dovedit cât de bine gândite și robuste sunt în noroi, în deșert, în râuri și în munți. Se potrivesc perfect cu motocicleta ta și îți oferă ție și modelului tău GS tot ce ai nevoie pentru a cuceri orice teren offroad.

+ Află mai multe
Siguranță

Echipat pentru cele mai sălbatice aventuri. Datorită protecției negre pentru cadru, protecției pentru capacul de chiulasă din oțel inoxidabil și protecției pentru faruri, motocicleta ta este perfect protejată împotriva crengilor, pietrelor, ghetelor tale de enduro și împotriva loviturilor de pietre. Protecția robustă a motorului Enduro din aluminiu protejează zona inferioară a motorului. Etrierul de protecție a motorului din oțel inoxidabil lustruit protejează în mod fiabil împotriva deteriorării, în cazul în care motocicleta ta se răstoarnă în toiul acțiunii. Cu protecția pentru mână, mâinile tale sunt în siguranță în fața crengilor și a loviturilor de pietre. O sticlă de protecție protejează ecranul tău TFT împotriva murdăriei și a altor deteriorări.

Ergonomie și confort

Nu ar trebui să te lipsești de aceste accesorii de teren: Parbrizul colorat Rallye îți oferă o vedere liberă asupra terenului și, în același timp, o protecție suficientă. Cu șaua Rallye îngustă și căptușită, ai libertate maximă de mișcare. Suporturile pentru picior Enduro mai late și mai lungi îți oferă o susținere mai bună și un suport anti-alunecare. Poți regla pedala de frână reglabilă pe înălțime exact în funcție de nevoile tale – acest lucru facilitează și mai mult controlul pedalei de frână, în special atunci când conduci în picioare.  Pedala schimbătorului de viteze cu plăcuță pentru picior reglabilă poate fi adaptată la diferite mărimi de încălțăminte și deprinderi de schimbare a vitezelor. Ridicarea ghidonului din aluminiu forjat îți permite o poziție mai relaxată și mai mult control pe teren. 

Design

Capacitățile de teren pot arăta atât de bine. Toba Slip-on de înaltă calitate, fabricată integral din titan, nu numai că îi conferă modelului tău GS un aspect mai sportiv, ci este și mai ușoară decât toba de serie. Capacul mai mare pentru roata din față îți protejează motocicleta împotriva loviturilor de pietre și a murdăriei. Roțile cu spițe în cruce extrem de stabile pot fi utilizate și cu anvelope fără cameră și completează capacitățile off-road ale motocicletei tale.

Spațiu de depozitare

Nu este un secret faptul că pe teren se poate umezi și murdări. De aceea este cu atât mai important ca bagajul tău să fie bine protejat împotriva influențelor exterioare. Rucsacul pentru rezervor de mici dimensiuni din colecția Adventure Collection, realizat din țesătură de nailon rezistentă, are un sac interior impermeabil. Astfel, tot ceea ce ai cu tine rămâne mereu uscat.

Întreabă partenerul tău BMW Motorrad

Dacă dorești să afli mai multe despre motocicletele GS Trophy și accesoriile originale BMW Motorrad corespunzătoare, cel mai bine este să contactezi direct dealerul tău local. Acesta te va sfătui cu plăcere.

Spre căutare dealeri

Mai mult #SpiritofGS

spinner