Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

„ 

As strong as your willpower

 ”

Modelul tău BMW R 1300 GS Adventure

Scoate la iveală ce se ascunde în tine

În sfârșit poți face călătoriile pe care ți-ai dorit dintotdeauna să le faci. În modul care ți se potrivește cel mai bine. Pentru că știi că tehnologia este cea potrivită. Această silențiozitate la rulare și această ușurință de deplasare nu le-ai mai experimentat niciodată pe o motocicletă Adventure. Atât de confortabil nu ai pornit niciodată într-o aventură. Cu modelul R 1300 GS Adventure, ajungi la orice destinație.

+ Află mai multe

Cum vrei să călătorești prin lume?

DOTAT PENTRU ORICE AVENTURĂ

Mai multă protecție împotriva vântului și a condițiilor meteorologice
Parbriz înalt/protecție mâini cu semnalizator integrat în serie
Autonomie:
Volum rezervor 30 litri
Aspect Enduro:
Cadru spate cu grilaj din aluminiu
Pentru orice teren
Etrier de protecție a mâinii robust/far suplimentar integrat înalt
Ergonomie perfecționată:
Caracteristici Enduro cum ar fi protecție motor mai mare, manetă de frână pliabilă și pedală schimbător de viteze reglabilă, suport picior Enduro, inclusiv suport picior pasager
O vizibilitate mai bună:
Far Matrix-LED
Extensibil pentru aventura ta:
Puncte de andocare definite pentru o gamă extinsă de accesorii
Procese de comutare perfecte:
Asistent de comutare automat (ASA)

Este timpul să te depășești pe tine însuți

Atunci când știi că ai dotarea potrivită, poți înfrunta orice provocare. Terenuri neîmblânzite, vreme nemiloasă și tot ceea ce îți rezervă spontaneitatea călătoriilor tale, poți stăpâni cu pachetul Enduro Pro. Cu Riding Assistant, nu ai parte de surprize neplăcute. Bine avertizat de sistemul radar de ultimă generație, vei trece cu bine peste orice obstacol, pentru că ai siguranța, liniștea și tehnologia necesare pentru călătoria vieții tale.

+ Află mai multe

Terenul întotdeauna în raza vizuală

Reglarea adaptivă a înălțimii vehiculului Confort asigură o accesibilitate mai bună la sol și o manevrabilitate mai ușoară. După demarare, modelul tău R 1300 GS Adventure se ridică automat cu 30 de milimetri. Cu puțin timp înainte de a opri, acesta coboară din nou, astfel încât să poți coborî confortabil și să îți poziționezi modelul R 1300 GS Adventure pe suportul principal cu ajutorul asistenței la ridicare confort.

+ Află mai multe

Dezvoltat pentru o experiență mai amplă de conducere

Asistent de comutare automat (ASA)

Demararea și oprirea sunt mai simple ca niciodată datorită acționării automate a ambreiajului. Ca alternativă la schimbarea manuală a treptelor de viteză cu ajutorul pedalei schimbătorului de viteze de picior, procesul de comutare poate avea loc și complet automat, astfel încât să te poți concentra în totalitate la aventura ta.

Sistemul de asistență automat la schimbarea treptelor de viteză ridică senzația de deplasarea la un nou nivel cu procesele de comutare precise. În funcție de modul de conducere selectat, te poți aștepta la schimbări perfecte ale treptelor de viteză și la un comportament la deplasare mai lin în orice situație.

Propulsia ta, aventura ta

107
kW (145 PS) la 7.750 rot/min
149
Cuplu motor max. la 6500 rot/min în Nm
1.300
cmc capacitate cilindrică
269
kg fără încărcătură
Air/liquid-cooled twin-cylinder four-stroke boxer engine

Obstacolele devin o chestiune de atitudine

Călătorește mai mult, ajungi mai departe. Motorul Boxer de 145 CP te transportă direct în mijlocul aventurii. Ești pe deplin concentrat și ai rezistență. Pentru că modelul R 1300 GS Adventure gândește alături de tine, generează un semnal pentru traficul din spate dacă există risc de coliziune și te avertizează cu privire la obstacole. În combinație cu Headlight Pro, știi în orice moment ce te așteaptă.

+ Află mai multe

Gata de aventura ta personală

Mai mulți ocheți de ancorare, elemente de fixare și compartimente de depozitare ca niciodată. Modelul R 1300 GS Adventure este baza viitoarelor tale călătorii. Alege echipamentul potrivit pentru aventura ta personală din gama largă de genți, cufere, cutii și suporturi și fixează-le perfect pe motocicleta ta.

+ Află mai multe

Așa se aude aventura

FIECARE APARIȚIE ESTE O DECLARAȚIE

Aventura ta în culori

Alege designul potrivit pentru modelul R 1300 GS Adventure și optează pentru varianta care se potrivește în toate privințele cu viziunea ta despre o mare aventură.

Racing Red uni

Conceput pentru aventură, de la rezervorul argintiu până la șaua în negru și roșu. Completată de extensia protecției pentru mâini roșie, precum și de ghidonul negru și de jante, această versiune atrage toate privirile.

GS Trophy

Caracterul sportiv variază de la culoarea vopselei Racing Blue metallic până la benzile în Light White uni și Racing Red. Șaua înaltă în negru și roșu este completată de extensia protecției pentru mâini roșie.

Triple Black

Eleganța acestei versiuni începe de la ghidon și continuă până la banda neagră a jantei. Rezervorul în Tinted Clear Coat, precum și șaua confort în gri-negru și barele motorului cu inserții argintii fac din Triple Black o declarație vizuală.

Option 719 Karakorum

Culoarea metalică exclusivă Aurelius Green creează un contrast elegant cu liniile aurii și emblema „Option 719” de pe capacul rezervorului. Grilajul de pe far suplimentar și șaua confort negru-gri completează lookul versiunii.

Ține-te de destinațiile tale

Se vede pe tine: Destinațiile tale sunt ambițioase. Stai în siguranță pe suportul pentru picioare, iar șaua confort îți dă timp să ajungi la destinație. Pentru că stai perfect și te bucuri de suport. Genunchii tăi se potrivesc ca turnați pe contururile rezervorului. Volumul său te aduce pretutindeni. Exact așa cum îți dorești. Deoarece toate tipurile de elemente de fixare, cum ar fi ocheții de ancorare sau compartimentele de depozitare, sunt interfețele marii tale aventuri.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim

PENTRU CĂLĂTORIA VIEȚII TALE

Aventurierul

O motocicletă care gândește alături de tine? Da. Cu pachetul Innovation, modelul tău R 1300 GS Adventure este mai inteligent ca niciodată. Ești pregătit pentru orice situație. Dar urmează-ți propriile instincte, deoarece modurile de conducere ale pachetului Dynamic, împreună cu sistemul de asistență la schimbarea treptelor de viteză Pro, îți perfecționează stilul de conducere. Descoperă propunerea care include echipamentul de călătorie suplimentar sau configurați-l singur!

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Pachet dinamic

Cu pachetul dinamic, pilotul poate exploata la maximum potențialul sportiv al motocicletei. Datorită sistemului de asistență la schimbarea treptelor de viteză Pro și a modurilor de conducere Pro configurabile, fiecare ieșire se transformă într-o experiență de proporții. Frâna sport impresionează, de asemenea, cu un aspect sportiv, precum și cu un control și o siguranță optime.

Pachet Innovation

Pachetul Innovation echipează motocicleta cu tehnologii de siguranță inteligente. Riding Assistant detectează împrejurimile cu ajutorul unor senzori radar și constituie astfel baza pentru funcții precum ACC, avertizare la schimbarea benzii și avertizare coliziune spate. Farul cu matrice îmbunătățită asigură o iluminare optimă în orice situație de rulare.

Roți cu spițe în cruce

Jantele cu spițe încrucișate cu cerc de jantă anodizat negru combină capacitatea off-road excepțională cu un aspect emblematic. Spițele încrucișate din oțel inoxidabil au ca rezultat o roată care este atât stabilă, cât și elastică. Aceste calități se manifestă cu adevărat în cazul unei utilizări off-road ambițioase.

Rucsac pentru rezervor negru

Rucsacul pentru rezervor negru de 12 l cu o sarcină utilă de până la 5 kg este însoțitorul ideal pentru deplasări scurte și lungi. Rucsacul stabil cu sac interior impermeabil poate fi fixat în poziție în siguranță pe rezervor fără curele și este la fel de rezistent la intemperii, precum și la razele UV.

Geantă pe masca radiatorului neagră

Geanta pe masca radiatorului de culoare neagră oferă un compartiment de depozitare practic pentru obiecte mai mici, care trebuie să fie ușor accesibile pe drum. Geanta stabilă poate fi fixată în siguranță pe masca radiatorului fără curele și este deosebit de rezistentă la rupere și la uzură, precum și hidrofugă, rezistentă la intemperii și la murdărie.

Geantă din aluminiu

Geantă din aluminiu argintie de 36,5 l + 37 l, electrificată

Gențile robuste din aluminiu oferă un compartiment de depozitare de peste 73 litri. Cu detalii practice, cum ar fi o priză de încărcare USB-C integrată, o sarcină utilă de până la 10 kg pe fiecare parte și suficient spațiu pentru o cască, acestea sunt deosebit de utile în cazul călătoriilor lungi.

 

Extensie de volum geantă de aluminiu argintie 20 l

Extinderea volumului pentru gențile din aluminiu argintiu mărește capacitatea genților din stânga și din dreapta cu 10 litri fiecare. Extinderea volumului este montată între corpul și capacul genților și este conectată ferm și sigur la genți prin sistemul de închidere BMW.

Alege-ți varianta

LA FEL DE INCITANT

spinner