*Pentru motocicleta nouă comandată și achiziționată din stocurile existente între 15 ianuarie și 31 martie. Ofertă valabilă la toți dealerii BMW Motorrad participanți, doar pentru clienți individuali, nu se poate combina cu alte operațiuni comerciale în aceeași perioadă. Pentru mai multe informații despre ofertă și despre modelele eligibile, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră BMW Motorrad. Lista cu dealerii participanți BMW Motorrad este disponibilă și pe website.
Preț de vânzare cu amănuntul recomandat de producător pentru Germania, incl. TVA, plus transportul și ambalaj. Sub rezerva modificării fără notificare prealabilă.

Modelul BMW F 800 GS

Drumuri scurte – aventuri mărețe

Orice surprize îți aduce drumul, te poți baza pe el: datorită motorului nou mai puternic și multor altor îmbunătățiri, modelul F 800 GS este însoțitorul tău perfect pentru călătorii scurte sau lungi. Fă-ți bagajul, ia-ți prietenii și pornește la drum! Împreună veți explora noi rute și veți trăi aventuri de neuitat. Vei experimenta #SpiritOfGS îndeaproape, vei asculta focul de tabără sfârâind și vei lăsa în urmă toate grijile din viața de zi cu zi.

„ 

HUNGRY FOR MORE #SPIRITOFGS

 ”

Elementele de referință ale modelului F 800 GS

Sistemul Dynamic ESA pentru o senzație de siguranță în timpul condusului
Sistemul Dynamic ESA al modelului F 800 GS
Sistem antiblocare Pro și DTC ca dotare de serie
Sistemul ABS Pro și DTC al modelului F 800 GS
Apărătoare pentru mâini ca dotare standard
Protecție pentru mâini pentru modelul F 800 GS
Mai multă putere cu portul USB de serie
Portul USB al modelului F 800 GS
Suportul de bagaje pentru montare de la cutiile Vario
Suportul de bagaje pentru sistemele de cutii Vario al modelului F 800 GS
Ecran TFT cu Connectivity și operare prin controler multifuncțional ca dotare standard
Ecran TFT cu Connectivity la modelul BMW F 800 GS
Încălzire mânere cu reglare în mai multe trepte
Încălzire mânere la modelul BMW F 800 GS
Varietate extinsă de șei
Șaua foarte joasă a modelului F 800 GS

Simte experiența – nu doar drumul: Cu navigatorul nostru ConnectedRide

Simte experiența – nu doar drumul: Cu navigatorul nostru ConnectedRide

Cu navigatorul ConnectedRide, ai vizibilitate asupra tuturor informațiilor importante despre vehicul și trafic în timpul deplasării. Actualizările periodice ale hărților îți garantează că vei ajunge la orice destinație îți dorești. Hardware-ul robust poate face față la aproape orice. Cu aplicația BMW Motorrad Connected, poți, în plus, să-ți integrezi smartphone-ul și funcțiile acestuia.

+ Află mai multe

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. 

Află mai multe

Propulsie puternică

895
cmc capacitate cilindrică
91
Nm cuplu motor max. la 6750 rot./min
64
kW (87 CP) la 6750 rot./min
815
mm înălțime șa în serie
Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

Mai multă putere, mai multă bucurie

Mai multă putere, mai multă bucurie

Plăcere pură de a conduce pe orice traseu: noul motor Parallel-Twin al modelului F 800 GS oferă mai multă putere maximă cu o curbă a cuplului motor optimizată. Datorită curbei de putere optimizate, modelul F 800 GS atinge mai devreme puterea maximă de 64 kW (87 CP) la 6750 rot./min cu o curbă a cuplului motor maxim crescută simultan de 91 Nm la 6750 rot./min.

+ Află mai multe

Așa se aude modelul BMW F 800 GS

Plăcere pură de a conduce și cu permisul A2

Ești posesorul unui permis de conduce categoria A2? Și în această situație poți conduce acest model. Află mai multe informații de la partenerul tău BMW Motorrad.

Află mai multe

Design puternic, stil individual

Din 3 variante, creeaz-o pe a ta

F 800 GS este disponibilă cu trei vopsele diferite, de la clasic la sportiv. Ce variantă alegi?

Vopsea uni alb Light

Modelul F 800 GS întruchipează lejeritatea și dinamismul. Acest lucru se datorează în primul rând capitonajului de culoare deschisă în vopsea uni alb Light și șeii sale distinctive, în negru și roșu, precum și etichetei GS și ghidonului negru.

Sport

Sportiv în totalitate: Modelul F 800 GS Sport în culoarea albastru Racing metalizat se deplasează dinamic spre linia de start. Șaua în culoarea negru/roșu cu eticheta „GS” oferă un contrast excelent cu masca radiatorului de culoare deschisă în vopsea uni alb Light și ghidonul argintiu.

Triple Black

Culoarea negru Storm metalizat accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 800 ​​GS Triple Black. Masca radiatorului în gri Mineral metalizat mat și șaua în negru/gri, precum și eticheta GS, scot în evidență aspectul motocicletei.

Adapteaz-o preferințelor tale

Pachetul Dinamic

Cu pachetul Dinamic, beneficiezi de siguranță sporită și totodată de sportivitate. Pachetul include modurile de conducere Pro, care îți permit să selectezi modul de conducere adecvat în funcție de situație. Asistentul de comutare Pro îți oferă și mai mult control în situații neașteptate. Cu Dynamic ESA, șasiul automat este amortizat, iar tu poți stabili cât de intens trebuie să fie contactul dintre anvelopă și suprafață.

Pachetul Confort

Pachetul perfect pentru toți cei care pun preț pe confort. Datorită funcției Keyless Ride, de acum încolo cheia poate rămâne în buzunar. Reglarea electronică automată a vitezei menține viteza de deplasare constantă. Cu ajutorul suportului pentru bagaje, îți poți fixa cu ușurință topcase-ul. Kitul de navigație cu suport și Mount Cradle pentru panoul de bord integrează perfect navigatorul ConnectedRide BMW în cockpit și, astfel, în câmpul vizual direct al pilotului. În plus, lanțul M Endurance asigură un grad mai redus de întreținere pentru roata din spate.

La fel de unică ca tine

Cu dotarea specială potrivită din fabrică și accesoriile originale BMW Motorrad, poți da o notă personală modelului BMW F 800 GS. Află mai multe aici.

Spre personalizare

Și mai mult #SpiritOfGS

spinner