Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 800 GS.

Pilotajul pe șosea și off-road au fost atât de aproape.

Provocări? Da! Compromisuri? Nu! Acesta este motto-ul pentru BMW F 800 GS - cel mai sportiv membru al familiei de clasă mare GS. Motocicleta își continuă lunga sa poveste de succes și impresionează prin versatilitatea atât pentru călătoriile pe șosea, cât și la cele off-road. Pur și simplu un enduro incredibil de versatil, făcut pentru curse.

Designul pentru F 800 GS

Alege-ți stilul.

Poți adapta modelul F 800 GS în funcție de preferințele tale personale.

  Albastru racing metalizat

  Pe șosea și off-road - cu culoarea albastru Racing metalizat, motocicleta ta devine sportivă pe orice teren.

  Alb deschis

  Vopseaua alb deschis, cu șasiu în roșu racing și banda GS Trophy promite distracție off-road.

  Style Exclusive

  Negru Storm metalizat: pentru un aspect exclusivist, complet subestimat, inclusiv protecții pentru mâini, parbriz în tentă fumurie și indicatoare cu LED.

  Gata pentru fiecare aventură.

  Nu-i așa că îți plac rutele provocatoare? Când deserturile stâncoase și traversările de râuri noroioase vă decid calea? Apoi F 800 GS ca o ediție specială GS Trophy va fi chiar pe strada ta. Doar prin simplul său aspect, ea emană deja o distracție Enduro lipsită de griji.

  Ediția specială modelul GS Trophy

  Design de înaltă calitate

  În plus față de caracterul său sportiv, designul său de înaltă calitate este deosebit. Noua ramă de radiator cu aspect galvanizat conferă modelului F 800 GS o calitate deosebită și un aspect mai puternic. Detalii precum inscripția modelului GS în noul format de șablon indică conexiunile familiei sale cu modelul R 1200 GS. Iar stilul Exclusive îți permite să vă dai motocicletei tale F 800 GS un aspect elegant, sportiv și subestimat.
  + Află mai multe

  Motor cu doi cilindri în linie

  63
  kW (85 HP) la 7 500 rpm
  798
  cc capacitate
  83
  Cuplu maxim de strângere Nm la 5 750 rpm
  880
  mm înălțime șa
  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

  Motor cu turație mare.

  Motor cu turație mare.

  Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu aer, extrem de eficient, cu 63 kW (85 CP) și 83 Nm la 5 750 rpm, oferă numeroase bucurii la pilotaj - pe șosea sau off-road. O versiune cu puterea redusă la 35 kW (48 CP) este disponibilă - se asigură că și deținătorii de permis UE mai tineri de 25 de ani se pot bucura de plăcerea de a pilota un GS în adevăratul sens al cuvântului.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul F 800 GS

  Caracteristicile principale ale modelului F 800 GS

  Logo GS.
  Parbriz, cu tentă fumurie.
  Poziționare optimizată a rezervorului în ceea ce privește centrul de greutate.
  Anvelope Enduro
  Încuietoare de contact într-un design atractiv.
  Protecții pentru mâini.
  Dinți de fierăstrău cu aspect galvanizat.
  Capac de șa în două nuanțe.

  Distracție la pilotaj pentru toată lumea.

  Distracție la pilotaj pentru toată lumea.

  Găsește F 800 GS care ți se potrivește cel mai bine. Îți oferim o gamă largă de posibilități de reglare a înălțimii șeii, care să ți se potrivească. Există patru șei care pot fi puse în poziție joasă dacă asta se dorește. Sunt posibile cinci înălțimi diferite ale șeii, de la 820 mm la 920 mm.

  + Află mai multe

  Un plus de tehnologie pentru mai multă siguranță.

  Sistemul electronic de control Ride-by-Wire oferă motociclistului un control al accelerației mult mai exact. Modurile de pilotaj Ploaie și Drum sunt caracteristici standard. Modurile suplimentare Enduro și Enduro Pro fac GS chiar mai multifuncțional. Cu ABS, ca standard și ESA și ASC ca opțiune, călătoria ta nu va fi doar mai sigură, ci și confortabilă.
  + Află mai multe
  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice
  • ABS BMW Motorrad ca dotare standard.

   La această serie, ABS-ul BMW Motorrad vine ca dotare standard. Indiferent dacă ești un începător sau un motociclist cu experiență, această caracteristică de siguranță face ca frânarea să fie mai ușoară și mai sigură în situațiile de urgență cu carosabil umed, atunci când te plimbi împreună cu un pasager sau atunci când transporți un bagaj - practic, în orice condiții. Astfel, motociclistul dispune în orice moment de distanța optimă de oprire, fără riscul căderii cauzat de blocarea roților. Pentru utilizarea off-road, sistemul ABS poate fi pur și simplu dezactivat.
  • ASC și ESA pentru un plus de siguranță și confort.

   ASC control tracțiune (Controlul automat al stabilității) opțional, crește și gradul de siguranță. În funcție de condițiile de drum, acesta limitează cuplul de acționare al motorului, sporind astfel în mod semnificativ siguranța activă în mers în situații limită. Desigur, sistemul poate fi dezactivat pentru utilizarea off-road.

   ESA (Reglarea electronică a suspensiei) nu numai că oferă mai mult confort, dar și un sentiment mai sigur pe șosea.
  • Moduri de pilotaj „Ploaie” și „Drum” și „Enduro” și „Enduro Pro”

   Modul „Ploaie” permite un răspuns lin al accelerației. Controlul ABS este setat pentru funcționarea pe șosea, iar controlul automat al stabilității ASC este configurat pentru funcționarea pe șosea cu un coeficient de frecare redus. În modul „Stradă”, răspunsul accelerației este optimizat, ABS-ul este configurat pentru funcționarea pe șosea și ASC pentru un coeficient ridicat de frecare.

   Modurile de pilotaj „Enduro” și „Enduro Pro” pot fi obținute și ca echipament special. Modul „Enduro” este caracterizat de un răspuns lin al accelerației. În plus, caracteristicile de control ale ABS-ului și controlul automat al stabilității ASC sunt configurate pentru utilizare off-road pe un teren puțin accidentat cu anvelope de drum. Dacă ești un motociclist de off-road dedicat, poți achiziționa și modul „Enduro Po, care oferă un răspuns optimizat al accelerației cu reglare ABS și ASC configurată pentru a funcționa cu anvelope off-road. Pentru și mai mult control când te deplasezi off-road. În plus, în acest mod, ABS-ul de la roata din spate este dezactivat, astfel încât să poți efectua drifturi de frânare perfecte.

  Mai multă individualitate

  Stiluri și accesorii.

  Cu Stilul Exclusive suplimentar, noul model F 800 GS poate fi adaptat la preferințele tale personale. Și datorită gamei largi de echipamente speciale și accesorii, modelul F 800 GS poate fi personalizat și mai mult.

  Află mai multe

  La drum cu F 800 R

  Accesorii pentru motocicleta ta F 800 GS

  Îmbrăcăminte pentru aventuri off-road

  Alte modele Adventure