Make Life a Ride (Fă-ți viața o plimbare). Acest mod de viață ne modelează. Și acesta te modelează pe tine. De aceea am dezvoltat C.A.R.E. C.A.R.E. înseamnă Concept of Advanced Rider Equipment. Ori de câte ori vezi această marcă de fabrică, vei ști: Aceste echipamente pentru motocicliști îndeplinesc cerințele noastre ridicate de siguranță, inovație, confort, calitate și durabilitate.

+ Află mai multe

Inovație

Inovația nu este de la sine înțeleasă. Dar, la noi face parte din ADN. Întotdeauna în prim-plan: cea mai înaltă calitate și siguranță pentru motociclete și echipamente pentru motocicliști. Vedem acest lucru ca pe o provocare și ca misiune – cu succes. Astfel, am dezvoltat prima cască rabatabilă din lume, am introdus întărirea cu kevlar pentru un costum de motocicletă și am fost primii care au folosit GORE-TEX în îmbrăcămintea pentru motocicliști. Inovații care sunt considerate de la sine înțelese astăzi – și motivația noastră de a continua exact la fel.

+ Află mai multe

Confort

Numai dacă te simți confortabil pe orice vreme și în orice situație, vei putea reacționa rapid, vei fi în siguranță și vei călători plin de pasiune. De aceea, ne dezvoltăm echipamentul pentru motocicliști în paralel cu motocicletele noastre – pentru cel mai bun confort posibil în funcție de utilizare. Ne concentrăm asupra ergonomiei, climatului și acusticii: pentru căști deosebit de „silențioase”, sisteme inovatoare de ventilație și cu membrană, precum și materiale precum piele hidrofobă. Astfel încât să te poți bucura și mai mult de fiecare kilometru.

+ Află mai multe

Siguranță

C.A.R.E. respectă cele mai înalte standarde de siguranță. Specialiștii noștri în motociclete dezvoltă și testează echipamentul pentru motocicliști în propriile ateliere și laboratoare. De exemplu, utilizăm un simulator de cădere pentru a testa rezistența la abraziune a zonelor cu risc de cădere. Iar noi implementăm rezultatele fără compromisuri: Toate costumele BMW Motorrad sunt, de exemplu, dublate în punctele de cădere, au cusătură dublă și sunt echipate cu ultima generație de echipamente de protecție CE – pentru siguranță maximă.

+ Află mai multe

Calitate

Datorită calității și durabilității constante, fiecare produs C.A.R.E. poate deveni un partener de lungă durată de-a lungul a nenumărați kilometri. Baza pentru acest lucru este formată din numeroși kilometri de testare și zile în tunelul de vânt, precum și din cele mai dure aplicații reale, cum ar fi GS Trophy. Și toate acestea cu standarde pe care niciun alt producător nu le stabilește cu atâta rigurozitate. De asemenea, primim feedback de la clienții noștri: de la motocicliști ca și tine, dar și de la serviciile de urgență de la diferite autorități internaționale.

+ Află mai multe

Durabilitate

Astăzi, mai mult ca niciodată, distracția necesită un simț al responsabilității. Acest lucru este valabil și pentru plăcerea de a conduce. În ceea ce privește echipamentul nostru pentru motocicliști, acest gând contează, pe de o parte, în ceea ce privește materialele, cum ar fi bumbacul organic sau fibrele reciclate. Pe de altă parte, acordăm atenție și durabilității produselor și conservării resurselor. Astfel, o ofertă cuprinzătoare de servicii de reparații și recondiționări asigură faptul că piesele prețioase sunt folosite de peste de 20 de ani în unele cazuri.

+ Află mai multe

Mai multe pe tema echipamentului pentru motocicliști

spinner