În permanență pe drum și ultra-flexibil: Scena Urban Mobility sărbătorește noul CE 02. Deoarece se potrivește perfect unui stil de viață mobil. Nu este un scuter electric – de fapt, nu se încadrează în nicio categorie. De aceea, introduce propriu său segment: eParkourer. Rapid, flexibil și agil, acesta se deplasează în mediul urban aproape ca un alergător de parkour. Un vehicul agil, cu o misiune importantă. Electric. Ecologic. Urcați-vă și simțiți spiritul #PluggedToLife.

 

+ Află mai multe
„ 

CEL MAI GROZAV MOD de a vă deplasa prin oraș.

 ”

Time to move

Hop on

CE 02 este ușor de condus pentru aproape toată lumea. Ca și în cazul unui moped de 50 cmc, puteți începe să conduceți cu un permis de conducere AM încă de la vârsta de 15 ani. De asemenea, puteți conduce și cu un permis de conducere auto sau cu un permis de conducere A1.

Enter the playground

CE 02 schimbă regulile. Formele sale inedite atrag toate privirile – așa arată plăcerea de a conduce. Aspect „zgomotos” și sistem electric silențios. Revoluționar. Emblematic. Conștientizarea problemelor de mediu cu stil.

Explore the city

Se deplasează prin oraș asemeni unui alergător de parkour: rapid, agil și flexibil. Cu un mod de conducere agil și un stil propriu, eParkourer introduce un nou segment și ia cu asalt orașul.

Fast forward

Se vede pe el: CE 02 este plin de energie. Chiar forma sa elegantă promite 100 % plăcere de conducere. Design cu benzi: foarte, foarte freș. Iar dacă are nevoie de o pauză, acumulatorul se reîncarcă rapid la o priză standard de 220 de volți. Modelul cu putere redusă poate fi condus încă de la 16 ani, cu permis de conducere AM.

+ Află mai multe

Descoperiți modelul CE 02

Doriți să luați orașul cu asalt, dar și să protejați mediul? Obțineți aceste lucruri cu modelul eParkourer elegant și agil.

Spre CE 02

Mai mult #PluggedToLife

spinner