Îți trăiești pasiunea pe motocicletă. Ne asigurăm de siguranța ta maximă, dar și de stilul tău. Indiferent dacă că mergi lin spre apus pe motocicleta ta Heritage sau te bucuri de fiecare viraj pe tourerul tău. în serpentine nesfârșite, treci prin noroi și praf în mijlocul pustietății pe enduro, îți îmbunătățești cel mai bun timp tur după tur pe circuitul de curse sau cucerești marele oraș pe scuterul electric - echipamentul BMW Motorrad rider se adaptează nevoilor tale.

+ Află mai multe

Siguranță, confort și stil: Colecția Riders Gear a fost dezvoltată pentru cerințele ridicate ale motocicliștilor.

 ”

Reperele pentru stilul tău de viață Heritage

Soul și Passion: Ceea ce te face pe tine să conduci o motocicletă clasică Heritage ne motivează și pe noi să proiectăm colecția Heritage. Stilul este la fel de important precum funcționalitatea. Cel mai bun exemplu este geaca de blugi RoadCrafted 100 Years. Aceasta combină aspectul vintage cu siguranța, datorită țesăturii din denim rezistente la abraziune și protecțiilor NP-Flex. De asemenea, în combinație și cu celelalte articole, cum ar fi blugii, jachetele și pantalonii din piele, căștile precum modelul Grand Racer sau cizmele PureShifter, tu și motocicleta ta deveniți un pachet complet între clasic și cool.

+ Află mai multe

Atracțiile pentru tururile tale

Atunci când vine vorba de motocicleta de turism , accentul se pune pe confortul în timpul călătoriei. Colecția noastră îți oferă exact acest tip de confort, un exemplu fiind casca integrală sportivă Xomo Carbon cu protecții pentru obraji, modelate 3D. Pentru ca tu să poți pleca cât mai des în excursii, în această colecție vei regăsi articole pentru aproape orice vreme: de la cizmele Gotthard GTX din piele rezistentă, până la jacheta Moreno GTX cu protecție de furtună integrată în guler sau jacheta Aravis AIR pentru zilele mai călduroase, cu inserții mari de plasă pentru circulația aerului și libertate de mișcare.

+ Află mai multe

Reperele pentru următoarea ta aventură

Îți place să-ți testezi limitele în off-road? Această colecție a fost creată pentru tine. Am dezvoltat-o astfel încât să fie cel puțin la fel de indestructibilă ca tine. De exemplu, jacheta GS Puna GTX a fost întărită în zone cu risc de cădere cu straturi de acoperire din poliuretan întărite cu particule de ceramică. Atât jacheta, cât și pantalonii asortați sunt impermeabili și respirabili. De asemenea, și celelalte articole ale colecției, cum ar fi jachetele, pantalonii, căștile sau cizmele VentureGrip sunt tovarăși perfecți pentru off-road.

+ Află mai multe

Punctele de reper pentru putere și performanță

Atunci când este vorba de milisecunde, fiecare detaliu contează. Colecția noastră Sport se concentrează, de asemenea, asupra detaliilor care te sprijină în căutarea celor mai bune momente. Jacheta Hotlap și pantalonii Hotlap sunt confecționați din piele nappa de vacă extrem de rezistentă la cădere și abraziune, oferind în același timp libertate de mișcare optimă, în ciuda protecțiilor lor. Jacheta Sidepod Air în culorile M nu numai că are un aspect extrem de sportiv, dar oferă și protecție optimă la temperaturi ridicate. Casca M Pro Race maximizează performanța aerodinamică, putând fi detaliul decisiv pentru victoria ta.

+ Află mai multe

Cele mai importante puncte de reper pentru stilul tău de viață urban

Cu scuterul tău, cucerești orașul, ești mereu în mișcare și perfect conectat. Această colecție a fost creată pentru tine. Nu arată ca îmbrăcămintea clasică pentru motociclete, dar protejează la fel de bine. De la tenișii Seoul GTX plini de stil cu protecție integrată pentru călcâi și gleznă, la hanoracul cu fermoar Singapore cu protecții NP-Flex 3D și jachetele cool Brussels sau Tokyo Connect GTX. Două puncte forte ale jachetei Tokyo Connect GTX: ghidajele luminoase integrate și panoul tactil cu funcții de conectivitate din mânecă.

+ Află mai multe

Ți se potrivește de minune

Descoperă echipamentul actual pentru motocicliști BMW Motorrad.

Către echipamentul pentru motocicliști
spinner