„The Future Shack” de la BMW Motorrad

Viitorul tău în ceea ce privește mobilitatea urbană

Nu am fost niciodată mai mobili. A fi în mișcare înseamnă a ajunge la destinație. Atât de departe, atât de contemporan. Dar cum va fi mâine? Cum vrem să trăim? Cum vom reconcilia dorința de mobilitate maximă cu cerințele mediului înconjurător? Cum vrem să modelăm viața urbană? După noi înșine? În cadrul proiectului „The Future Shack”, căutăm răspunsuri împreună cu creatorii de conținut. Conform logicii. Și orientat spre ceea ce îți place. Răspunsuri care se potrivesc valorilor noastre. Aici regândim viitorul. Lasă-te inspirat.

Creatorii de conținut

Declarația „The Future Shack”

Declarația „The Future Shack”

Lasă-te inspirat. Experimentează viziunea noastră asupra mobilității urbane. Însoțește creatorii pe drumul lor. Privește în viitor cu Concept CE 02 și Vision AMBY. Și descoperă CE este deja posibil la modelul BMW CE 04. Poți găsi conținutul de la „The Future Shack” pe YouTube, iar conținutul creatorului pe TikTok și Instagram.

+ Află mai multe

Viitorul? Cred că aparține celor care se gândesc la el și îl văd venind.

 ”

Episoadele „The Future Shack”

"The Future Shack" by BMW Motorrad

Episodul 1: Seamlessness

Episodul 1: Seamlessness

Subliniem aspecte ale mobilității urbane a viitorului. În Episodul 1: Seamlessness. În traducere, acesta înseamnă „fără cusur” și, prin urmare, poate cuprinde multe fațete pe care un vehicul ar trebui să le îndeplinească în viitor: integrarea fără cusur în alte dispozitive, în internet, în spațiul urban, în viața ca întreg. Aruncă o privire în viitor împreună cu noi.

+ Află mai multe

Încerc să surprind ceea ce este important astăzi și ceea ce ne va mișca în viitor.

 ”

În curând: Episodul 2

Și în următorul episod vom analiza viitorul mobilității urbane. „The Future Shack” va lărgi orizonturile și va deschide mintea pentru ceea ce ne va mișca mâine. Nu vrei să ratezi următoarele episoade? Atunci abonează-te la canalul nostru YouTube și activează clopoțelul.

„The Future Shack” pe YouTube external-link-arrow-slim

Viitorul încă de astăzi

spinner