„The Future Shack” de la BMW Motorrad

Viitorul tău în ceea ce privește mobilitatea urbană

Nu am fost niciodată mai digitali, mai conectați. Niciodată mai mobili. Putem și vrem să fim peste tot. A fi în mișcare înseamnă a ajunge la destinație. Atât de departe, atât de contemporan. Dar cum va fi mâine? Cum vom integra fără probleme mobilitatea în viața noastră urbană? Cum vom reconcilia cerințele mediului înconjurător cu stilul nostru de viață? Să profiți la maximum de prezent, în timp ce îți modelezi un viitor demn de trăit? În cadrul proiectului „The Future Shack”, căutăm răspunsuri. Aici dezvoltăm noi concepte de design și idei pentru viitorul metropolelor. Lasă-te inspirat.

Get inspired

Get inspired

Plonjează în numeroasele aspecte interesante ale mobilității urbane. În episodul 1, cercetăm conceptul de "Seamlessness" cu ajutorul unor personaje inspirate. Episodul 2 este o incursiune profundă în conceptul „Smart City“. Iar în episodul 3, pornim în căutarea flow-ului perfect cu personalități captivante. Are you ready for the ride?

+ Află mai multe

Cel mai nou episod

Episodul 3: Find your perfect Flow

Ce înseamnă pentru tine " Find your perfect flow"? Trei personaje interesante din domeniile sportului, designului și jocurilor ne spun cum obțin cele mai bune rezultate și succese într-o stare de flow. Lasă-te inspirat și ghidat de artistul de spoken word Ade Oyejobi în acest episod.

Către episodul 3

Mai multe episoade din The Future Shack

spinner