„The Future Shack” de la BMW Motorrad

Viitorul tău în ceea ce privește mobilitatea urbană

Nu am fost niciodată mai digitali, mai conectați. Niciodată mai mobil. Putem și vrem să fim peste tot. A fi în mișcare înseamnă a ajunge la destinație. Atât de departe, atât de contemporan. Dar cum va fi mâine? Cum vom integra fără probleme mobilitatea în viața noastră urbană? Cum vom reconcilia cerințele mediului înconjurător cu stilul nostru de viață? Profitând la maximum de prezent în timp ce îți modelezi un viitor demn de trăit? În cadrul proiectului „The Future Shack”, căutăm răspunsuri. Aici dezvoltăm noi concepte de design pentru viitorul metropolelor. Lasă-te inspirat.

Creator de conținut

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden este o newyorkeză cu multe talente. Mentalitatea ei: orientată spre viziune. Este cunoscută, printre altele, ca fiind creator de conținut pentru „Out West Tik Tok Dance Challenge” și ca actriță în serialul Amazon Prime „Intentions”. În calitate de activistă, ea dorește să sprijine creatorii de culoare și comunitatea LGBTQ+. Iar în proiectul „The Future Shack”, te va însoți într-o călătorie spre mobilitatea zilei de mâine.

+ Află mai multe

Declarația „The Future Shack”

Declarația „The Future Shack”

Experimentează subiecte interesante, idei orientate spre viitor și viziunea noastră asupra mobilității urbane. Însoțește creatorii și privește în viitor cu Concept CE 02 și Vision AMBY. Și descoperă pe BMW CE 04 ceea ce este deja posibil astăzi. Poți găsi conținutul de la „The Future Shack” pe YouTube, iar conținutul creatorului pe TikTok și Instagram.

+ Află mai multe

Aici, în Singapore, există deja atât de multe vehicule electrice – este foarte impresionant

 ”

Nicole Bloomgarden

„The Future Shack”

„The Future Shack” Episodul 2

The Future Shack de la BMW Motorrad

Episodul 2: Smart City

Episodul 2: Smart City

Împreună cu Nicole și Isaac, pătrundem în Smart City Singapore. Și ce vehicul ar fi mai potrivit pentru acest proiect decât BMW CE 04. Pe drum, complet electric, cei doi descoperă viitorul digitalizării, al conectivității și al ecologiei într-una dintre cele mai avansate metropole din lume.

+ Află mai multe

Ce te așteaptă în continuare

În episodul următor, îți prezentăm noi subiecte care stabilesc tendințe, precum și o inovație electrizantă: noul BMW CE 02. Dacă te interesează mediul, mobilitatea durabilă și, bineînțeles, designul atractiv, nu trebuie să îl ratezi. Abonează-te la canalul nostru YouTube pentru a fi la curent cu noutățile.

„The Future Shack” pe YouTube external-link-arrow-slim

Viitorul încă de astăzi

spinner